Προς το περιεχόμενο

Sniper: Ghost Warrior 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sniper: Ghost Warrior sequel confirmed

City Interactive’s just confirmed that a sequel to Sniper: Ghost Warrior is currently in development.

Michal Sroczynski, chief producer at City Interactive, revealed the news during a yet-to-be-published interview with Eurogamer.se.

The game’s powered by CryEngine 3. It’s still unknown if it’ll be titled Sniper: Ghost Warrior 2 or something else.

It’s coming to PS3, Xbox 360 and PC. No word on the game’s release plans yet.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή φάση, ευχάριστο ήταν το πρώτο.. με λίγη σπλατερια απο soldier of fortune και λίγη παπατζα a la cod4 θα ήταν ότι έπρεπε το sequel.. Θέλει περισσότερο ενδιαφέρον το campaign για να τραβήξει και δεύτερο τίτλο..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι το πρώτο προσπάθησε...φαίνονται πολύ καλά τα graphs (photoshop) αλλα δεν ήταν εκεί το πρόβλημα...όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θέλει λίγο πιο immersive gameplay k παραπάνω interaction. Ένα 2 player co-op shooter-σπότερ θα έκανε την διαφορα πιστεύω...

Δημοσ.

Εγώ το πρώτο πάντως το τίμησα τώρα με τις προσφορές του steam στα 7.5 ευρώ. Δεν είναι κακό αλλά όπως λέτε και σεις του λείπει το κάτι παραπάνω σε δράση..

Δημοσ.

Σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι της City Interactive που έχω παίξει. Το 1ο ήταν ενδιαφέρον, άντε να δούμε και το 2ο με το καλό. :)

Δημοσ.
  Στις 23/5/2011 στις 9:14 ΜΜ, JohnVani18 είπε

Σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι της City Interactive που έχω παίξει.

Μιλάμε για αυτό και το Dark Sector huh? :P Δεν έχει ακουστεί κανένα άλλο Game της.. όλα τα άλλα θα είναι μεγάλες σαβούρες. (όχι ότι το DS ήταν καλό, δεν μπήκα καν στον κόπο)

Δημοσ.

Είναι και άλλα, αρκετά (αν όχι πολλά), κάτι με terrorists, code of honor, SAS κλπ..

Αν θέλεις λίστα με τα παιχνίδια της πές μου. ;)

Δημοσ.

Με δουλεύεις; Τα ξέρω.. σάπια όλα..

Εντίτ: Βασικά μόνο από το όνομα "City Interactive" είναι καταδικασμένοι.. και το Ghost Sniper είναι τέρμα ρηχό Gp. Έχε χάρη που είχε λίγο παπάτζα και πιθανότατα όλοι οι participants του τόπικ είναι λάτρες του pink mist.

Δημοσ.

Εννοώ λίστα με όλα τα παιχνίδια της City Interactive :P

Ε, το προσπαθούν τουλάχιστον τα παλικάρια.. Αλλά ναί, δεν έλεγαν και πολλά...

Πάντως μ' έψησε το γεγονός οτι για το 2ο θα χρησιμοποιήσουν την CryEngine. Άντε να δούμε τι μπορούν να κάνουν άλλοι devs με την μηχανή.

• 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
  Στις 23/11/2011 στις 9:17 ΜΜ, Luciddream είπε

καλά ας φτιάξουν πρώτα το πρώτο και μετά να σκεφτούνε για δεύτερο... έλεος πια με αυτές τις εταιρίες :mad: :mad:

Τι εννοεις? Εμενα προσωπικα μαρεσε το πρωτο που το ειχα παιξει single player λιγο και σκεφτομαι να το παρω τωρα που το εχει το steam προσφορα στα 6 ευρω για multiplayer. Το εχεις εσυ? Εχει καθολου κοσμο online?

Δημοσ.
  Στις 24/11/2011 στις 8:22 ΜΜ, stratigos24 είπε

Τι εννοεις? Εμενα προσωπικα μαρεσε το πρωτο που το ειχα παιξει single player λιγο και σκεφτομαι να το παρω τωρα που το εχει το steam προσφορα στα 6 ευρω για multiplayer. Το εχεις εσυ? Εχει καθολου κοσμο online?

άμα είναι και έχει κόσμο το online να το τσεπώσουμε !

Στις 24/11/2011 στις 8:22 ΜΜ, stratigos24 είπε

άμα είναι και έχει κόσμο το online να το τσεπώσουμε !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...