Etherovamon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στο word; Δηλαδή με το που δημιουργώ ένα νέο κενό έγγραφο του word να μου έχει σε χρήση π.χ. την times new roman μεγέθους 12 και όχι την calibri μεγέθους 11 όπως είναι τώρα. Εκνευρίζομαι κάθε φορά να αλλάζω τη γραμματοσειρά χειροκίνητα με το καλημέρα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Άνοιξε ένα word και πάτα δεξί κλικ πάνω στη σελίδα. Επέλεξε Fonts ή Γραμματοσειρά αν έχεις ελληνικό office. Στην καρτέλα που ανοίγει κάνε τις επιλογές σου. Μετά κάτω αριστερά λέει default ή Προεπιλογή, πάτα το και στο μήνυμα να τα εφαρμόσει σε όλα τα νέα έγγραφα πάτα ναι.
Etherovamon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ, πέτυχε!Προσπάθησα βέβαια να το εφαρμόσω και στο excel αλλά δεν υπήρχαν αντίστοιχες επιλογές εκεί.Κάπως αλλιώς μάλλον θα γίνεται εκει.Παρεμπιπτόντως έχω office 2007
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Για το excel πάτα Πάνω αριστερά το Office Button->Επιλογές του excel Στην πρώτη καρτέλα στα δεξιά σου θα δεις τις επιλογές γραμματοσειράς.
Etherovamon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Προσαρμόζω τις ρυθμίσεις όπως θέλω, αλλά όταν ανοίγω νέο έγγραφο excel πάλι η προεπιλεγμένη γραμματοσειρά είναι άσχετη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.