therock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Στις νεες μοντερνες ταινιες τα γυαλια που μοιραζουν ειναι ιδια ποιοτητας και τεχνολογιας με αυτα των 3D TV? Σε τι τιμες παιζουν αυτα, ξερει κανεις? Αν τα ζητησεις να τα κρατησεις στο τελος της ταινιας σε αφηνουν?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 στα βιλλαντζ παντως ,τα εξτρα λεφτα που πληρωνεις ειναι τα 3d γυαλια που τα κρατας[ειναι σαν να τα αγοραζεις]
Toufas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειναι μια 3d ταιχνολογια ρε παιδια. Για το σπιτι αυτα τα γυαλια δεν κανουν κατι μιας και θελει τον ειδικο προβολεα που εχει το cinema.
therock Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειναι μια 3d ταιχνολογια ρε παιδια. Για το σπιτι αυτα τα γυαλια δεν κανουν κατι μιας και θελει τον ειδικο προβολεα που εχει το cinema. Σιγουρα? Δεν κανουν για τις 3D τηλεορασεις του εμποριου? στα βιλλαντζ παντως ,τα εξτρα λεφτα που πληρωνεις ειναι τα 3d γυαλια που τα κρατας[ειναι σαν να τα αγοραζεις] Τι μονο 3 ευρω κοστιζουν δλδ? Μονο μια εχω δει (Tron Legacy) στο Cinepolis Γλυφαδας και στο τελος ο τυπος το μαζευε και δεν σκεφτηκα να τον ρωτησω να τα κρατησω.
Kasrith Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Τι μονο 3 ευρω κοστιζουν δλδ? Μονο μια εχω δει (Tron Legacy) στο Cinepolis Γλυφαδας και στο τελος ο τυπος το μαζευε και δεν σκεφτηκα να τον ρωτησω να τα κρατησω. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, αλλά και εδώ τα μαζεύουν. Όχι πολύ φανατικά πάντως, αν δεν τα αφήσεις σαυτόν τα παίρνεις. Τώρα δε ξέρω αν κάνει την δουλειά στο σπίτι
tsifotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 οι τηλεορασεις 3d που προοριζονται για το σπιτι τυπου sony 3d με καποιο blu ray 3d χρειαζονται τα αντιστοιχα γυαλια που ΠΟΛΥ χοντρικα παιζουνε στα 100ευρω το ζευγαρι. Χρησιμοποιουνε μπαταρια και συγχρονιζονται ασυρματα με την tv ωστε να σου παρουσιαζεται το 3δ εφε. Ειναι δηλαδη ενεργητικα. Τα παθητικα γυαλια τυπου anaglyph (κοκκινο μπλε) ή τα σκουρα (polarized) που κυκλοφορουν τωρα (πχ στο avatar) δεν σου χρειαζονται να τα κρατησεις για το σπιτι. θεωρητικα απολυμαινονται και χρησιμοποιουνται ξανα! Εχουνε ευτελες κοστος (πχ κατω απο 3 ευρω) και χρησιμευουνε μονο στο σινεμα με τον αντιστοιχο προτζεκτορα. Φτηνο 3d σπιτι μονο με τα γυαλια αν πας σε απλες 3δ ταινιες τυπου spy kids 3D που θα παρεις τα κοκκινα-μπλε γυαλια που ομως κακα τα ψεμματα κουραζουνε γρηγορα και εχουνε κακη χρωματικη αποδοση. Γι αυτο και ολος ο κοπος με τις πιο συγχρονες ακριβοτερες τεχνολογιες. Θεωρειται αυτονοητο οτι οι ταινιες που εχουνε γυριστει για polarized (σκουρα πλαστικα) , anaglyph (χαρτινα κοκκινομπλε) , 3DTV (ηλεκτρονικα γυαλια για blu ray 3D) θελουνε να ταιριαζουνε και στα 3 μερη γυρισμενο ή επεξεργασμενο υλικο / οθονη προβολης / γυαλια θεατη
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Άμα θέλετε τσάμπα γυαλιά πανε στα βιλαντζ Ρέντη. Παίρνεις τα γυαλιά και με το που τελειώνει η ταινεια βγαίνεις κατετευθειαν έξω. Τα γυαλιά δεν τα ζητάνε καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.