Προς το περιεχόμενο

Συνδυασμός λίστας επαφών, ημερολογίου και ειδοποιήσεων;

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα κάπως σύνθετο θέμα και χρειάζομαι συμβουλή.

Έχουμε καμιά 100αριά άτομα, για τα οποία θέλουμε να διατηρούμε τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, γενέθλια, διευθύνσεις, τηλέφωνα κτλ). Κάθε άτομο συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο στην αρχή, το οποίο καλό θα ήταν να έχουμε ως συνημμένο μαζί με τα στοιχεία τους (στη συνέχεια θα συμπληρώσουν κι άλλα, οπότε επιθυμητή η δυνατότητα επισύναψης πολλών αρχείων). Περιοδικά, θα χρειάζεται να επικοινωνούμε μαζί τους τηλεφωνικά ή με email και μάλιστα σε προκαθορισμένα διαστήματα. Φαντάζομαι λοιπόν ότι θα βόλευε ένα ημερολόγιο, όπου θα βάζουμε υπενθυμίσεις για τον καθένα (ως tasks, events κτλ) και όταν έρχεται η ώρα, θα στέλνουμε mail ή θα παίρνουμε τηλέφωνο. Θα βόλευε αν το ημερολόγιο ήταν συνδεδεμένο με κάποιο τρόπο με τον email client ή τη λίστα επαφων τέλος πάντων, ώστε να γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία. Τέλος, θα θέλαμε να είναι εύκολο να βλέπουμε όποια αρχεία, υπενθυμίσεις ή email σχετίζονται με κάθε άτομο.

Μια λύση που ψάχνω είναι thunderbird+lightning, αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος (π.χ. δεν έχω βρει τρόπο να βάζω συνημμένα αρχεία στις επαφές). Μια άλλη λύση είναι Access, άλλα έχει πολλά προβλήματα. Ξέρει κανείς κάτι άλλο, πιο επαγγελματικό; Στην ανάγκη, πληρώνουμε και κάποια χρήματα, αν είναι να γίνει σωστά η δουλειά. Έστω και με συνδυασμό 2-3 προγραμμάτων, θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ουσιαστικά CRM χρειάζεσαι που να συνδυάζεται με το Outlook . Μόνο σε cloud γνωρίζω το ZOHO με outlook plugin . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δωρεάν έκδοση του ZOHO , το plugin έχει 15 ημέρες trial και μετά είναι 3 δολλάρια το μήνα για το plugin αν θυμάμαι καλά.

Τώρα είδα ότι χρησιμοποιείς thunderbird , δε θυμάμαι να έχουν plugin για αυτό.

Δημοσ.

Βρήκα το CRM-Express, που υποτίθεται ότι λειτουργεί και ως email client. Ενδεχομένως να είναι κατάλληλο. Θα δείξει. Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Και στο ΖΟΗΟ μπορείς να έχεις τα e-mail , προσωπικά χρησιμοποιώ και τη λειτουργία των e-mail του ZOHO και το Outlook και έχω και το plugin για να συγχρονίζει. Aυτό το CRM - EXPRESS το είχα δοκιμάσει και εγώ αλλά μπερδευόμουν στη χρήση , προτιμώ γενικά λύσεις για τις οποίες υπάρχουν βιβλία για εκμάθηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...