Screamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καταρχήν Να Σε Ευχαριστήσω Που Ασχολήθηκες Με Τις Ερωτήσεις Μου ! Ναι...Δεν Μου Είναι Πρόβλημα Το Ροζ Χρώμα, Ακόμα Σε Αυτά Τα Λεφτά Συμφωνώ Αγνοούμε & Το TN Panel ! Επίσης Δεν Θα Συνδέσω Κάτι Με DVI Μόνο Η/Υ Όποτε & Αυτό Δεν Υφίσταται... & Έχω 2 Η/Υ Έναν P4 (Παλαιό)& Έναν Core 2 (Σχετικά Πιο Καινούργιο) Με Switch Για Την Οθόνη ! Τείνω Να Συμφωνήσω Με Την Γνώμη Σου & Λιγότερο Με Του Φίλτατου Matrixxx Στο Ότι Η 21.5 Με Το 1080p Έχει Ένα Μικρό Πλεονέκτημα Στο Ότι Έχει Μια Standardized Aνάλυση Ενώ Το 1600x900 Της Άλλης Είναι Εντελώς Κουκουρουκου (Αναφέρω Ακριβώς Τα Γραφόμενα Σου) Από Την Άλλη Ο Φίλος Matrixx Μου Γράφει Σε Προσωπική Επικοινωνία Που Είχαμε << η αναλυση (κουκκιδες/ιντσα) ειναι σχεδον ιδια. Μην βλεπεις δηλαδη το νουμερο της αναλυσης και νομιζεις οτι υπερεχει η 2230. Σαν πραγματικη αναλυση λοιπον κουκιδες/ιντσα ειναι και οι δυο το ιδιο. Απλα η μια ειναι λιγο μεγαλυτερη απο την αλλη. Η μικροτερη ομως ειναι πιο συμφερουσα αγορα αφου ειναι LED και οι LED ειναι πολυ ακριβοτερες απο τις απλες. Αν θες πολυ μεγαλη επιφανεια εργασιας για γραφιστικη ή autocad κλπ, τοτε παρε την 22αρα. Aν και η 20αρα σε καλυπτει, που καλυπτει για απλη καθημερινη χρηση, τοτε παρε την 2040 που ειναι πιο μπροστα τεχνολογικα και θα σου δωσει λογικα και καλυτερη ποιοτητα εικονας.>> Σημειώνω Ότι Δεν Θέλω Την Οθόνη Για Γραφιστική Η Autocad Αλλά Για Απλή Καθημερινή Χρήση & Να Είναι Ξεκούραστη Για Τα Μάτια Μου (Όσο Αυτό Είναι Δυνατόν) Είμαι Λίγο Μπερδεμένος... Αλλά Όπως Προείπα Τείνω Να Συμφωνήσω Περισσότερο Με Την Γνώμη Σου !!! Όσο Για Άλλη Οθόνη Λίγο Ακριβότερη Με DVI Δεν Έχω Δει Κάτι Να Παίζει Προς Το Παρόν ! Αυταααααα.... Ευχαριστώ Ακόμα Μία Φόρα !!!
Thrylos7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το οτι η 20αρα εχει περιπου ιδια κουκιδα ασχετα αν εχει μικροτερη αναλυση ειναι σωστο. Ειναι το λεγομενο DPI (dots per inch) που επειδη ειναι μικροτερη η επιφανεια, χρειαζεσαι και μικροτερη αναλυση για να εχεις τον ιδιο αριθμο κουκιδων στην ιδια περιοχη. Γενικα ομως αυτο δε λεει κατι. Η αναλυση που εχουν και οι 2, ειναι ηδη υπερβολικη για το μεγεθος τους, οποτε δε θα εχεις τετοιο θεμα με καμια απο τις 2. Το θεμα της standardized αναλυσης ομως παραμενει. Για να το θεσω πιο απλα, η πλειοψηφια του υλικου που θα παιξεις ειναι 720p, ειτε συνδεσεις κονσολα, ειτε παιξεις καλης ποιοτητας video ειτε πας να παιξεις παιχνιδι που σιγουρα θα παρεχει αυτην την αναλυση. Το 720p, δηλαδη 1280x720, για να μετατραπει σε 1920x1080 χρειαζεται πολλαπλασιασμο με ακριβως 1.5 σε καθε αξονα (1280x1.5=1920 και 720x1.5=1080). Το 1280x720 Ομως για να γινει 1600x900 χρειαζεται πολλαπλασιασμο με το 1.25. Το 1.5 ειναι πολυ πιο στρογγυλο νουμερο απο το 1.25 οποτε σε οτιδηποτε πραξεις εχουν να γινουν για το scaling παντα ο απλουστερος τροπος ειναι και ο καλυτερος. Δηλαδη σκεψου το σαν οτι οταν πας να παιξεις υλικο 720p στην 1080p οθονη, επειδη υπαρχει αυτη η 1.5 αναλογια, για καθε 2 Pixels του υλικου πρεπει να γεμισουν 3 pixels στην οθονη ακριβως! Ενω με αναλογια 1.25, για καθε 4 pixels υλικου πρεπει να γεμισουν 5 στην οθονη. Το πρωτο ειναι αρκετα προτιμοτερο και οι πραξεις υπολογισμου αρκετα απλουστερες, γι'αυτο και το αποτελεσμα που προκυπτει ειναι καλυτερο! Δε συζηταμε καν για 1080p υλικο που θα το βλεπεις αυτουσιο χωρις καμια μετατροπη στη μια, ενω στην αλλη θα πρεπει να γινει παλι scaling και να κοπει πληροφορια. Το προβλημα δεν ειναι τοσο η πληροφορια που κοβεται, αυτη ισως να μη την καταλαβεις καν, το πεοβλημα ειναι η διαδικασια του scaling, που αν μπορουμε να την αποφυγουμε ειναι οτι καλυτερο, ενω αν δε μπορουμε, τουλαχιστον ας ειναι οσο απλουστερη γινεται.... Γι'αυτο ειναι βλακεια η αναλυση 1600x900, οχι επειδη ειναι λιγη....απλα δε ταιριαζει με τιποτα και επιβαλει ΠΑΝΤΑ scaling, και μαλλιστα κακο (δυσκολο) scaling...
Screamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα Thrylos7... Σε Ευχαριστώ Πάρα Πολύ Για Την Απάντηση & Κατ΄Επέκταση Την Ανάλυση Σου Όπως Θα Διάβασες Πιο Πάνω Αν & Λιγάκι Μπερδεμένος & Όπως Έγραψα Περισσότερο Συμφωνώ Μαζί Σου, Όχι Γιατί Ο Matrixxx Σε Αυτά Που Γράφει Έχει Άδικο Αλλά Κάτι Μου Έλεγε Ότι Η Ανάλυση Της 2230 (1920 x 1080) Σαν Πλεονέκτημα Είναι Καλύτερο Της 2040(1600 x 900) Αλλά Δεν Μπορούσα Να Το Εξηγήσω Με Τις Λίγες Γνώσεις Που Έχω Γύρω Από Οθόνες !!! Όπως Ανέφερα & Πιο Πάνω Ότι Την Οθόνη ΔΕΝ Την Θέλω Για Γραφιστική Δουλειά Η Autocad Αλλά Για Απλή Καθημερινή Χρήση & Να Είναι Ξεκούραστη Για Τα Μάτια Μου (Όσο Αυτό Είναι Δυνατόν). & Έρχεται Η Ερώτηση Του 1.000.000 $ (Υπόσχομαι Είναι Η Τελευταία) Να Τσιμπήσω Την 22άρα (Σε Αυτή Κλείνω Πιο Πολύ) Για Όλα Τα Παραπάνω Που Είπαμε... Ή Να Τσιμπήσω Την 20άρα (Που Μάλλον Καλύπτει Έναν Χρήστη Για Απλή Καθημερινή Χρήση, Που Είναι Πιο Μπροστά Τεχνολογικά (LED) & Πιο Καινούργιο Μοντέλο Στην Παραγωγή. Λόγω Των Παραπάνω Θα Δίνει (???) Καλύτερη Ποιότητα Εικόνας ??? Ιδού Η Απορία P.S. Πάω Να Την Πέσω Για Ύπνο...Όταν Ξυπνήσω Θα Έχω Πάρει Την Απόφαση Μου...Τέλος !!! Thrylos7 Θα Εκτιμούσα Μία Τελευταία Απάντηση Σου (Αν & Είμαι Σχεδόν Σίγουρος Μετά Από Όσα Γράφτηκαν Για Την Απάντηση Σου)
Thrylos7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Και οι 2 οθονες ειναι λιγο πολυ στο ιδιο τσουβαλι, και προκειται για τσουβαλι χαμηλων δυνατοτητων. Καπου το ξεφτυλισα και εγω νομιζω με οσα εγραψα, μιλαμε για τον πατο των οθονων και διυλιζουμε τον κονοπα για το ποια ειναι ελαχιστα καλυτερη (ή αντιστροφως, ελαχιστα λιγοτερο χειροτερη απο τις οθονες της προκοπης...). Οποια και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις γιατι σε αυτην την κατηγορια το σημαντικοτερο ρολο τον παιζει η τιμη και αφου θα δωσεις αυτα που θες να δωσεις και εισαι προσγειωμενος, και καταλαβαινεις οτι δε θα παρεις οθοναρα με φραγκοδιφραγκα, ικανοποιημενος θα μεινεις. Παντως να ξερεις οτι το LED δε προσφερει τιποτα σπουδαιο. Λιγο πιο μικρη καταναλωση ρευματος και λιγο πιο λεπτη σε παχος οθονη (και τα 2 αδιαφορα στους περισσοτερους). Ακουγεται ωραια, αλλα στην πραξη δε δινει τιποτα σπουδαιο. Οι πιο πολλοι νομιζουν οτι δινει καλυτερα χρωματα και τετοια....αλλα δεν... Αρα θα ελεγα μη το θεωρησεις κριτηριο, δεν ειναι δηλαδη επι της ουσιας τεχνολογικα πιο εξελιγμενη η 20... Μαλλον θα επαιρνα την 21.5 μονο και μονο για τις ιντσες και ευπροσδεκτο και το 1080p...αλλιως οποια βρεις φτηνοτερη, ειλικρινα δεν αξιζει την τρομερη σκεψη αυτο το διλλημα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Απο την αλλη, σε χρηση υπολογιστη, αμα δινεις μονο ενα 100ρικο για οθονη μαλλον εχεις αρκετα μαπα συστημα, και η αναλυση θα γονατισει την καρτα γραφικων σου σε οτι και να πας να παιξεις. Δεν διαφωνω ιδιαιτερα σε κατι απο οσα ειπες για να το θιξω. Δυο σημεια μονο: Σε σχεση με το quote, αν το συστημα ειναι αδυναμο δεν πετας οθονη με μεγαλυτερη αναλυση αν δεν την θελεις για λογους δουλειας. Πιο πολυ θα ζοριστει το συστημα με 1920χ1080 απο οτι με 1600χ900. Και η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οσο ειναι η διαφορα του 20 με το 21.5, καθοτι ειναι γινομενο. 1.98Μp η πρωτη 1,38Μp η δευτερη για μολις 1.5 ιντσα διαφορα. 42% μεγαλυτερες απαιτησεις απο την καρτα γραφικων που αν δεν ειναι εστω και λιγο δυνατη θα το γονατισει οπως λες το συστημα. Το δευτερο και σημαντικοτερο ειναι οτι απο την αρχη του θεματος που εγινε η κουβεντα για την 2230 ειπε ο topic starter οτι ειναι 2-3 εκθεσιακα κομματια! Και θα φαει τους δρομους ή τα τηλεφωνα για να τα βρει και οταν και αν τα βρει θα ειναι ταλαιπωρημενα και εμφανισιακα αλλα και η λαμπα αφου ειναι ενος χρονου μοντελο θα εχει φαει αρκετα απο τα ψωμια της αφου θα επαιζε ενα χρονο ακαταπαυστα ολη μερα. Οποιος εχει περασει απο μαγαζι Κωτσοβολου εχει δει οτι η εκθεση ειναι μια χαρα, δηλαδη παιζουν τα μονιτορ δεν ειναι κλειστα. Φαντασου τωρα ν ακανει και ηλεκτρονικη παραγγελια και μετα απο μια βδομαδα αναμονη να του ερθει και να εχει πληρωσει για μια οθονη που μπορει να εχει και το μαυρο της το χαλι. Αν εχει γρατσουνιες; Αν εχει φυγει το χρωμα απο καμια γωνια; Εκθεσιακο γουρουνι στο σακι μονο αν ηταν μισοτιμης και παλι... Αλλωστε παρεθεσα στο αρχικο μου μηνυμα τις τιμες εξω και το price history και η 2040 ειναι ακριβοτερη καπου 20%! Να παει να παρει μια μεταχειρισμενη 2230 με 92€ η οποια αν ηταν καινουργια θα ηταν 20% φτηνοτερη της 2040 δηλαδη αντιστοιχα με τα 99€ επρεπε να εχει καινουργια 85€. Αν ηταν στα 50-60 ευρω εκθεσιακη τοτε ισως εκλεινε προς την 2230 η ζυγαρια, τωρα δε νομιζω... Το οτι ισως θα επρεπε να το ψαξει πιο πολυ συμφωνω, αλλα απο την αρχη το παιδι ειπε οτι θελει αμεσα να αποφασισει για μια απο τις δυο και οτι δεν θελει προτασεις για αλλες οθονες κλπ... : Δεν Έχω Μεγάλες Απαιτήσεις (Δεν Πολυπαίζω Παιχνίδια) & Μην Κάνετε Τον Κόπο Να Προτείνετε Άλλες Οθόνες & Δη Πιο Ακριβές !!! Λεφτααά (Δεν) Υπάρχουν Παρά Μόνο 99 Άντε 100 Euro !!! Αυτα και καλημερα!
Screamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν διαφωνω ιδιαιτερα σε κατι απο οσα ειπες για να το θιξω. Δυο σημεια μονο: Σε σχεση με το quote, αν το συστημα ειναι αδυναμο δεν πετας οθονη με μεγαλυτερη αναλυση αν δεν την θελεις για λογους δουλειας. Πιο πολυ θα ζοριστει το συστημα με 1920χ1080 απο οτι με 1600χ900. Και η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οσο ειναι η διαφορα του 20 με το 21.5, καθοτι ειναι γινομενο. 1.98Μp η πρωτη 1,38Μp η δευτερη για μολις 1.5 ιντσα διαφορα. 42% μεγαλυτερες απαιτησεις απο την καρτα γραφικων που αν δεν ειναι εστω και λιγο δυνατη θα το γονατισει οπως λες το συστημα. Το δευτερο και σημαντικοτερο ειναι οτι απο την αρχη του θεματος που εγινε η κουβεντα για την 2230 ειπε ο topic starter οτι ειναι 2-3 εκθεσιακα κομματια! Και θα φαει τους δρομους ή τα τηλεφωνα για να τα βρει και οταν και αν τα βρει θα ειναι ταλαιπωρημενα και εμφανισιακα αλλα και η λαμπα αφου ειναι ενος χρονου μοντελο θα εχει φαει αρκετα απο τα ψωμια της αφου θα επαιζε ενα χρονο ακαταπαυστα ολη μερα. Οποιος εχει περασει απο μαγαζι Κωτσοβολου εχει δει οτι η εκθεση ειναι μια χαρα, δηλαδη παιζουν τα μονιτορ δεν ειναι κλειστα. Φαντασου τωρα ν ακανει και ηλεκτρονικη παραγγελια και μετα απο μια βδομαδα αναμονη να του ερθει και να εχει πληρωσει για μια οθονη που μπορει να εχει και το μαυρο της το χαλι. Αν εχει γρατσουνιες; Αν εχει φυγει το χρωμα απο καμια γωνια; Εκθεσιακο γουρουνι στο σακι μονο αν ηταν μισοτιμης και παλι... Αλλωστε παρεθεσα στο αρχικο μου μηνυμα τις τιμες εξω και το price history και η 2040 ειναι ακριβοτερη καπου 20%! Να παει να παρει μια μεταχειρισμενη 2230 με 92€ η οποια αν ηταν καινουργια θα ηταν 20% φτηνοτερη της 2040 δηλαδη αντιστοιχα με τα 99€ επρεπε να εχει καινουργια 85€. Αν ηταν στα 50-60 ευρω εκθεσιακη τοτε ισως εκλεινε προς την 2230 η ζυγαρια, τωρα δε νομιζω... Το οτι ισως θα επρεπε να το ψαξει πιο πολυ συμφωνω, αλλα απο την αρχη το παιδι ειπε οτι θελει αμεσα να αποφασισει για μια απο τις δυο και οτι δεν θελει προτασεις για αλλες οθονες κλπ... : Αυτα και καλημερα! Φίλε Matrixxx & Πάλι Καλημέρα... Θα Ήθελα Να Διευκρινίσω Κάτι Γιατί Μπήκες Σε Διαδικασία Να Συγκρίνεις Τιμές & Μεταχειρισμένη/Καινούργια. Οποιαδήποτε Από Τις Δύο Οθόνες Αγοραστεί Θα Είναι Καινούργια ! Σφραγισμένη !! Αυτό Το Έχω Εξασφαλίσει Στα Σίγουρα ! Η Τιμή Για Όποια Από Τις Δύο Αγοραστεί Είναι Στα 99 Euro ! Αν Αναρωτηθείς Γιατί Γράφω Στο Thread Για Μεταχειρισμένη Οθόνη Δεν Φταίω Εγώ... Ακολούθησα Τις Οδηγίες Του ΖΧ Που Άνοιξε Το Θέμα... Εδώ Όμως Στην Αθήνα Που Πήγα Στον Κώτσο Βρήκα Μετά Από Έρευνα Αγοράς Ελάχιστα Αλλά Σφραγισμένα Κομμάτια ! Έτσι Έχω Κρατήσει Ένα Στο Όνομα Μου (Ένεκα Γνωστού Που Δουλεύει Εκεί). Αλλά Μέχρι Να Το Πάρω Βγήκε & Το Διαφημιστικό Φυλλάδιο Του Κώτσου Με Την 20άρα & Έτσι Σκέφτηκα Να Πάρω & Κάποιες Γνώμες Από Τους Συμφορουμίτες Εδώ !!! Αυτααααά......Καλημέρααααα..... P.S. Γμτ...Δεν Κοιμήθηκα Ακόμα ( Αλλά Ούτε & Προβλέπετε Να Κοιμηθώ! )
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Αν Αναρωτηθείς Γιατί Γράφω Στο Thread Για Μεταχειρισμένη Οθόνη Δεν Φταίω Εγώ... Ποιος φταιει; Ο zx; Δε νομιζω... Και δεν μας ειπες οτι εχεις βρει στα 99 σφραγισμενο κομματι. Περα απο αυτο λοιπον αφου ειναι και οι 2 σφραγισμενες, ισχυουν ολα τα υπολοιπα που σου εχω πει και εγω και ο αλλος φιλος. Αν θες 22αρα εχεις μονο μια επιλογη. Αν δεν σε ενοχλει η μιαμιση ιντσα διαφορα παιρνεις την 2040 που εχει στην ουσια καλυτερη τιμη, αφου οπως βλεπεις εξω ειναι 20 ευρω ακριβοτερη απο την 2230. Ειναι καλυτερη προσφορα δλδ. Η 2230 οπως ανελυσα και πριν θα ζοριζει πολυ περισσοτερο (+42%) την καρτα γραφικων σου. Αν ειναι καλη η καρτα γραφικων, αυτο δεν σε νοιαζει και παιρνεις την ροζ 2230. Εσυ θα τα ζυγίσεις, εσυ ξερεις τα γουστα σου και κανεις αλλος δεν μπορει να σου πει τι θα κανεις. Την αναλυση ξεχνα την σαν κριτηριο. Το αν εναι χ1.25 ή χ1.5 δεν εχει καμια σχεση, resampling γινεται και στις δυο περιπτωσεις, μονο οταν θα βλεπεις video fullHD 1920x1080 θα ειναι 1:1 τα πιξελ που ειναι το σωστο (για μια λεπτομερια στις ταινιες μιλαμε που ισως δεν θα την βλεπεις κι ολας, οπως οι περισσοτεροι), αλλα για να σηκωσει 1920χ1080 αναλυση το pc σου και να το δεις το video full HD θα πρεπει να ειναι δυνατο το μηχανημα σου και η καρτα γραφικων. Αν δεν ειναι θα παιζει πολυ πολυ χειροτερα, θα κολαει εντελως η εικονα, απο οτι η 20αρα που θα ζοριζει λιγοτερο το συστημα λογω χαμηλοτερης αναλυσης. Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω, πηγαινε παρτην οποια αποφασισεις μπας και κοιμηθεις!
msakis01 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Φίλε Matrixxx & Πάλι Καλημέρα... Θα Ήθελα Να Διευκρινίσω Κάτι Γιατί Μπήκες Σε Διαδικασία Να Συγκρίνεις Τιμές & Μεταχειρισμένη/Καινούργια. Οποιαδήποτε Από Τις Δύο Οθόνες Αγοραστεί Θα Είναι Καινούργια ! Σφραγισμένη !! Αυτό Το Έχω Εξασφαλίσει Στα Σίγουρα ! Η Τιμή Για Όποια Από Τις Δύο Αγοραστεί Είναι Στα 99 Euro ! Αν Αναρωτηθείς Γιατί Γράφω Στο Thread Για Μεταχειρισμένη Οθόνη Δεν Φταίω Εγώ... Ακολούθησα Τις Οδηγίες Του ΖΧ Που Άνοιξε Το Θέμα... Εδώ Όμως Στην Αθήνα Που Πήγα Στον Κώτσο Βρήκα Μετά Από Έρευνα Αγοράς Ελάχιστα Αλλά Σφραγισμένα Κομμάτια ! Έτσι Έχω Κρατήσει Ένα Στο Όνομα Μου (Ένεκα Γνωστού Που Δουλεύει Εκεί). Αλλά Μέχρι Να Το Πάρω Βγήκε & Το Διαφημιστικό Φυλλάδιο Του Κώτσου Με Την 20άρα & Έτσι Σκέφτηκα Να Πάρω & Κάποιες Γνώμες Από Τους Συμφορουμίτες Εδώ !!! Αυτααααά......Καλημέρααααα..... P.S. Γμτ...Δεν Κοιμήθηκα Ακόμα ( Αλλά Ούτε & Προβλέπετε Να Κοιμηθώ! ) Καλημέρα και απο εμένα,η γνώμη μου είναι μακριά απ lg διότι έχω πάρει μια lg led 23άρα και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος με κουράζει αφάνταστα , κοίτα καλύτερα για καμία sasmung προσφορά που είναι κορυφή.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Αυτο το ειπα εμεσα στο πρωτο μου μηνυμα στο θεμα αυτο χθες, "Δεν ημουν ποτε φαν των LG". Ο φιλος μας ομως θελει λεει οπωσδηποτε να του πουμε την γνωμη μας για μια απο τις δυο αυτες οθονες. Θεωρητικα μια led κουραζει λιγοτερο απο μια CCFL οπως ειναι η 2230, αφου η τελευταια εχει και το flickering λογω λαμπας. Ισως σε κουραζει λογω του μεγαλου μεγεθους ή λογω κακης ρυθμισης brightness/contrast. ΦΙλε smakis01 πως την βλεπεις θα τον αφησουμε αυπνο κανενα μηνα; Μην του προσθετεις αλλα διλήμματα. Για να βρει τοσο καλη τιμη για 20-22'' θα θελει κανενα μηνα για να βρει κατι... Απο 115-120 ξεκινανε οι φτηνοτερες 20αρες samsung και οι 22'' απο 127-135, ξεφευγει. Ξεχασα να γραψω πριν φιλε screamer οτι το καλυτερο θα ειναι να τις δεις (διπλα διπλα ομως) να παιζουν, μονο ετσι θα παρεις την καλυτερη στα/για τα ματια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.