Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με βίδες

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο του φορητού του αδερφού μου.

Πήγα λοιπόν να ξεβιδώσω τις βίδες, αλλά οι 8 από τις δέκα π.χ., δε ξεβιδώνουν. Απλά στροφάρουν χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα.

Πώς να τις βγάλω, χωρίς φυσικά να καταστρέψω τις στροφές;

Μάλιστα, 2-3 που κατάφερα και έβγαλα, τώρα δε ξαναβιδώνουν.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πας να λυσεις τις βιδες που υπαρχουν απο κατω απο το λαπτοπ για να βγει μετα απο πανω το πλαστικο ωστε να βγει το keyboard?παντως κατι παραξενο μου βρωμαει για να λες οτι 8 στις 10 δεν λυνουν.εχω ανοιξει τοσα λαπτοπ και δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο.

Δημοσ.

Πας να λυσεις τις βιδες που υπαρχουν απο κατω απο το λαπτοπ για να βγει μετα απο πανω το πλαστικο ωστε να βγει το keyboard?παντως κατι παραξενο μου βρωμαει για να λες οτι 8 στις 10 δεν λυνουν.εχω ανοιξει τοσα λαπτοπ και δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο.

Εμένα νομίζεις δε μου φάνηκε; Και όλες το ίδιο πράγμα.

Γυρίζουν χωρίς να ξεβιδώνουν, και εάν τυχόν βγουν, μετά δε ξανά βιδώνουν.

Edit: Ακριβώς, για να βγει το καπάκι και να το αλλάξω.

Δημοσ.

Σε ενα HP που ειχα ανοιξει ειχε μεν βιδακια στο πληκτρολογιο αλλα μαλλον για διακοσμητικους λογους καθως επιανε και με κλιπακια σε δυο μεριες. Οι βιδες που ειχε ηταν 5 και δεν υπηρχε σπυρωμα στις υποδοχες απο πισω, αλλα ειχαν ενα υλικο σαν κολλα. Παιζει να εχει κατι αναλογο το πληκτρολογιο σου? Σηκωνεται καθολου εκει που εχει τις αλλες βιδες?

Δημοσ.

Παίρνεις ένα μικρό τρυπάνι (μικρότερο από την διάμετρο της βίδας) και αρχίζεις σιγά σιγά και με προσοχή να τις τρυπάς...

χωρις να καταστρεψουμε τις βιδεςκαι το λαπτοπ ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...