Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης σε ασύρματο δικτυο ΕΠΕΙΓΟΝ

routsounmanman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ipconfig /release και renew δεν θα σε βοηθήσουν εν προκειμένω μιας και έχουμε ήδη περάσει από εκεί (ανανεώνει τις ρυθμίσεις ip). Βγάλε το norton, κλείσε τελείως windows firewall και δοκίμασε να συνδεθείς. Επίσης κάνε και μια επανεγκατάσταση στους drivers (κλασσική διαδικασία: safe mode, driver sweeper, κτλ) και πες μας.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το reset δε νομιζω να βοηθησει εκτος και αν ο πελατης σου "επαιζε" με ρυθμισεις :P πρωτα ξηλωμα το norton. δες μεσα στο router μην εχει τσεκαρισμενο το connect on demand.δοκιμη με αλλο browser; και κατι κουλο επισης, δες στο network and sharing center αν το βλεπει ως home network και οχι κανα αεροδρομιο!ελπιζω να βοηθησει κατι απ'ολα

Δημοσ.

Firmware του ρουτερ?

Δοκιμασε και με reset στο ρουτερ και στηστο απο την αρχη. ΜΗΝ φορτωσεις σωσμενο config backup αρχειο. Το προβλημα ακριβως πιο ειναι? Το ssid το βλεπει το laptop? Αν ναι και δε συνδεετε, τοτε κοιτας driver της ασυρματης καρτας.

Δημοσ.

dns του internet provider που εχει οχι του google θα δοκιμαζα.β.norton.λυπησου τον ευατο σου και τον αλλον.τοσα δωρεαν antivirus για να βαλεις χωρις firewall και βλακειες γιατι να βαλεις μια σουτιτα του χαζοnorton.??

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας, είστε άπαιχτοι! Το PC είναι laptop, αν του βγάλω το driver που θα τον ξαναβρώ, στο site της ASUS? :whistle:

Δημοσ.

Δυο πράγματα να προσθέσω:

1ον Αν θες τα password της συνδεσης τα παίρνεις απο τη σελίδα διαχείρησης του router, με το Asterisk Key. Πρακτική λύση για "μίζερους" όπως περιγράφεις, αν πιστέψεις οτι θα θυμηθούν που το έχουν γράψει, μαλλον θα πεθάνεις από βαθιά γεράματα.. :-D

2ον Τοσο τα winxp οσο και τα win7 (32bit) βλέπουν 3+κατι GB μνήμης, ισως και λιγότερο αν υπάρχει κάρτα γραφικών με μεγάλη μνήμη. Ειναι θέμα αρχιτεκτονικής. Το πρόβλημα για το downgrade θα ήταν οι drivers και φυσικα το μη έγκυρο serial number.

3ον Αυτο.

norton.λυπησου τον ευατο σου και τον αλλον.τοσα δωρεαν antivirus για να βαλεις χωρις firewall και βλακειες

Microsoft Security Essentials, και γλίτωσες.. Προσωπική άποψη, το πρόβλημα το δημιούργησε ο norton που δεν "εκατσε" σωστά στην εγκατάσταση. Βγάλε τον οπωσδήποτε με αυτο το εργαλείο: Norton Removal Tool

Δημοσ.

απλα με το asterisk δεν θα μπορει να δει το Password για το Login αμα το εχει αλλαξει καποιος.

β.για καρτα γραφικων δεν θυμαμαι να ειπε οτι εχει καποιο θεμα.

drivers για την ασυρματη του ελεγαν.downgrade?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για το asterisk key, pigeon? Πριν μερικούς μήνες που το είχα δοκιμάσει με ένα άλλο netfaster 2 ενός φίλου μου έβγαζε nopassword.

Δημοσ.

απλα με το asterisk δεν θα μπορει να δει το Password για το Login αμα το εχει αλλαξει καποιος.

Α ναι για τη σελίδα διαχείρησης του router λες; σ'αυτη την περίπτωση την πατησαμε! Αλλα πόσο $@#$@# μπορεί να είναι ένας "μίζερος" χρήστης και θα ξεχάσει ολα τα password; Τόσο και περισσότερο θα μου πεις... :shock:

@lexmark: Δεν το δοκίμασα σε netfaster δεν μου ετυχε. Σε Baudtec, Dlink, Linksys, και κατι μαυρες κατσαρίδες του ΟΤΕ, δουλεψε. Μεσω IExplorer μπηκες στη σελίδα ετσι; Γιατι με αλλο browser δεν..

β.για καρτα γραφικων δεν θυμαμαι να ειπε οτι εχει καποιο θεμα.

drivers για την ασυρματη του ελεγαν.downgrade?

Για την κάρτα γραφικών ήταν στο θέμα win7-->πανω απο 4gb, winxp-->4gb limit. Αυτο δεν ισχύει. >4gb βλέπουν τα 64bit λειτουργικά, είτε winxp είτε win7. Ειπα οτι καλα έκανε και δεν του έβαλε winxp που του ζήτησε ο πελάτης, θα είχε αλλους μπελάδες ενδεχομένως (drivers κτλ). Downgrade σημαίνει win7-->winxp, αυτο με ρωτάς;

Δημοσ.

Α ναι για τη σελίδα διαχείρησης του router λες; σ'αυτη την περίπτωση την πατησαμε! Αλλα πόσο $@#$@# μπορεί να είναι ένας "μίζερος" χρήστης και θα ξεχάσει ολα τα password; Τόσο και περισσότερο θα μου πεις... :shock:

@lexmark: Δεν το δοκίμασα σε netfaster δεν μου ετυχε. Σε Baudtec, Dlink, Linksys, και κατι μαυρες κατσαρίδες του ΟΤΕ, δουλεψε. Μεσω IExplorer μπηκες στη σελίδα ετσι; Γιατι με αλλο browser δεν..

Για την κάρτα γραφικών ήταν στο θέμα win7-->πανω απο 4gb, winxp-->4gb limit. Αυτο δεν ισχύει. >4gb βλέπουν τα 64bit λειτουργικά, είτε winxp είτε win7. Ειπα οτι καλα έκανε και δεν του έβαλε winxp που του ζήτησε ο πελάτης, θα είχε αλλους μπελάδες ενδεχομένως (drivers κτλ). Downgrade σημαίνει win7-->winxp, αυτο με ρωτάς;

a ok για τα windows.για το αλλο ναι μπορει να ειναι πολυ ξεχασιαρης ενας πελατης και ο κανονας που εχω δει ως τωρα λεει.πχ σε forthnet το μυνημα με Username kai password συνδεσης επειδη ερχεται σε κινητο το εχουν οι περισσοτεροι.αλλα οσοι αλλαζουν το username kai password sto login του ρουτερ που δεν μπορεις να το δεις κιολας εκτος αν το εχεις κανει save standard δνε το θυμουνται.

αν και ειχα πει στο φιλο να δοκιμασει καποια πραγματα πιο πανω αλλα δεν νομιζω να το εκανε.

Δημοσ.

Ναι με IΕ μπήκα. Άσε να δω αν βρω λίγο χρόνο αύριο να βάλω ένα baudtec που έχω εύκαιρο να το δοκιμάσω κι εκεί.

Επιβεβαιώνω με baudtec (TW243R4) και ie8 δουλεύει μια χαρά το asterisk key :-D

Με φόβο να βγώ offtopic, αλλά είναι πολύ χρήσιμο:

Μπορεί κάποιος να δει τα κρυμμένα password στις περισσότερες σελίδες, χρησιμοποιώντας firefox + greasemonkey, προσθέτοντας το script αυτό: Show Password ondblclick. Με ένα διπλό κλίκ πάνω στο πεδίο με τα αστεράκια, εμφανίζεται το password! :-D B)

Δημοσ.

Με φόβο να βγώ offtopic, αλλά είναι πολύ χρήσιμο:

Μπορεί κάποιος να δει τα κρυμμένα password στις περισσότερες σελίδες, χρησιμοποιώντας firefox + greasemonkey, προσθέτοντας το script αυτό: Show Password ondblclick. Με ένα διπλό κλίκ πάνω στο πεδίο με τα αστεράκια, εμφανίζεται το password! :-D B)

Δοκιμάζω μιας και είναι, αυτό, πιο εύκολο και επανέρχομαι.

Από ότι να ψάχνω να βρω το baudtec στο μπάχαλο της αποθήκης μου :P

Edit:

Το δοκίμασα αλλά και πάλι έχω αρνητικό αποτέλεσμα με το Netfaster :P

Πάντως πολύ χρήσιμο script :-D :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...