Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά , λοιπόν είμαι τόσο μπούφος , λοιπόν ακούστε τι έπαθα και θέλω συμβουλές για το πρόβλημα μου (όποιος μπορεί φυσικά) λοιπον πήρα ένα c905 μεταχειρισμένο και αγόρασα μια νέα πρόσοψη για να του βάλω με κόπο και πολύ ώρα έκανα την δουλειά που ήθελα αλλά όχι ικανοποιητικά , α να αναφέρω ότι η πρόσοψη ήταν ολόκληρη , τι εννοώ , εννοώ ότι δεν πήρα μόνο τα προστατευτικά μέρη , πήρα όλη την πρόσοψη και έπρεπε να βγάλω όλες τις πλακέτες του κινητού από την παλιά πρόσοψη και τις έβαλα στις καινούριες , όταν την έβαλα τέλοσπάντων στην καινούρια πρόσοψη κατάλαβα ότι χάλασα ή μάλλον έκοψα την πλακέτα του πληκτρολογίου , πήγα στον γερμανό για το σέρβις και μου είπαν ότι δεν συμφέρει να το φτιάξεις ! είναι όντως αλήθεια ; δεν συμφέρει να πάω να το φτιάξω ; να πώ ότι το κινητό το αγόρασα 50 ευρώ !

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, να πω και εγώ το θέμα μου;

λοιπόν, χρησιμοποιώ και εγώ SE c905 το οποίο μάλιστα το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο και με τον καιρό μου χει βγάλει ένα σωρό προβλήματα, έψαξα, βρήκα ανταλλακιτκά, πως αποσυναρμολογώ τη συσκευή κλπ, άλαξα το flex άνω πληκτρολογίου, αντικατέστησα την οθόνη (αλλά όχι με γνήσια), ξαναπέρασα και το λογισμικό του και όλα καλά στην αρχή, εκτός από το wifi που ήταν και το πρώτο πρόβλημα που μου έβγαλε, αυτή τη στιγμή εκτός του ότι μπερδεύεται και κολάει όλη η συσκευή όποτε επιχειρήσω να ενεργοποιήσω bluetooth και δέκτη gps, (δηλαδή ανοίγει ταυτόχρονα μόνο του το wifi και παγώνει το πληκτρολόγιο όποτε κάνω κλήση!), αναβοσβήνει λευκό φως όλη η οθόνη κάθε 2 δευτερόλεπτα, και όταν καλώ μια συγκεκριμένη επαφή, το κινητό καλεί μόνο του κάποια άλλη επαφή! συνήθως την από κάτω, επίσης έχουν χαλάσει οι επαφές και συνδέονται μόνο τα ακουστικά, και ο φορτιστής με μεγάλη δυσκολία.

Η συσκευή μου τώρα, έχει ελπίδες για επιδιόρθωση, ή να αρχίσω να ψάχνω για άλλη συσκευή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...