Προς το περιεχόμενο

Απο Windows 7 Ultimate 64 se windows xp 64

dialpistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω ειναι περιεργη η εναλλαγη αλλα ειναι η τελευταια λυση. Ειχα Ultimate Vista 64 .. το μηχανιμα εκανε επανεκκινησεις μονο του ... δε του βρησκαν τπτ... Πηγα σε Φορματ .. και εβαλα τα επταρια... Το μηχανημα εξακολουθησε να κανει επανεκινησεις αλλα κατα περιεργο λογο σταματησανε τη πτωτη εβδομαδα... Πλεον ομως με εχουν ταραξει στις BSOD στο startup, sto safemode παντου.. Επιστρεφω ως τελευταια λυση στα xp 64bit μπας και βρω την υγεια μου και μπορεσω να δουλεψω απροβληματιστα οπως δουλευω και στα αλλα δυο παλαιοτερα pc μου...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ. Εχω ενα σκληρο 1Τ χωρισμενο σε C (400gb) και D (600gb) καθως και ενναν 600ari ως Ε

Τα 7ρια τ ειχα στο C ... ολος ο αλλος χωρος ειναι σχεδων κατ/μενος. Που κολαει αυτο?... WINDOWS CANT FORMAT THIS DRIVE.. SELECT ANOTHER PARTITION #$@#^@#%^#@%^#%^#$^^%$^*$&%* --σε boot from cd--

(που να το βρω διαθεσιμο καρδια μου?!?!?!?!?)

Τι κανουμε ρε παιδια?? Θα μπορεσω να "υποβαθμιστω"?

• Moderators
Δημοσ.

Με τοσα κολληματα θα επρεπε να αρχισεις να ψαχνεις ποιο hardware part εχει προβλημα.Απο μνημες μεχρι τασεις.

Δημοσ.

3 φορες πηγε στο Πλαισιο το μηχανημα.. του περασαν ξανα και ξανα τα τεστ που κανουν το βρησκουν οκ... Εγω το τσεκαρα για θερμοκρασιες, fans, memory τπτ δε βρηκα...

Δημοσ.

+1 αυτό που λέει ο gio

Αν επιμένεις,κάνε διαγραφή του διαμερίσματος c: οπότε έπειτα μπορείς να δημιουργήσεις νέο διαμέρισμα στον ελεύθερο χώρο και να κάνεις εγκατάσταση εκεί.

• Moderators
Δημοσ.

3 φορες πηγε στο Πλαισιο το μηχανημα.. του περασαν ξανα και ξανα τα τεστ που κανουν το βρησκουν οκ...

Δεν μου λεει απολυτως τιποτα αυτο.Δεν υποννοω οτι ειναι αχρηστοι ολοι στο πλαισιο, αλλα σιγουρα δεν ειναι ολοι τζιμανιαrolleyes.gif

Εγω το τσεκαρα για θερμοκρασιες, fans, memory τπτ δε βρηκα...

Σκληροι,τασεις,cpu,gpu,μνημες με bootable memtest.Για αρχη.

Δημοσ.

αν διαγραψω το partition c που αποτελει ομως μερος του "Α" δισκου θα γινει ο τωρινος D --->C και αθ διατηρισει τα αρχεια που ειχε πριν ο D???.. Μετα ενω θα υπαρχουν αρχεια στο C (πρωην D) θα μπορεσω να να κανω παρτισιον μονο στον ελευθερο χορο????????????

Δημοσ.

αν διαγραψω το partition c που αποτελει ομως μερος του "Α" δισκου θα γινει ο τωρινος D --->C και αθ διατηρισει τα αρχεια που ειχε πριν ο D???.. Μετα ενω θα υπαρχουν αρχεια στο C (πρωην D) θα μπορεσω να να κανω παρτισιον μονο στον ελευθερο χορο????????????

Σβήνοντας το c θα γινόταν c ο d μόνο αν δεν ξανά έκαμνες διαμέρισμα c,από την στιγμή που θα φτιάξεις διαμέρισμα c(αυτόματα θα γίνει c αφού θα περάσεις πάνω λειτουργικό) δεν υπάρχει πρόβλημα,αλλά ακόμα και να αλλάξουν τα γράμματα δίσκου μπορείς να τα ξανά φτιάξεις μέσα από τα windows.

Δημοσ.

αυτο που με νοιαζει ειναι να μη χαθουν αρχεια απο το D kai to E...

οποτε πρωτη δουλεια ειναι να κανω δελ το partition.. c:...

μετα τι κανω... πρωτα new partition.. sto "neo" C.. και μετα setup στον ..ακομα πιο νεο c..?

... epidi μπερδευτικα και σας μπερδεψα.. οταν δημιουργειται ενα partition σε εναν δισκο δημιουργητε στον κενο χωρο...η φορμαρεται... ΟΛΟΣ απο την αρχη.. ..αν χασω τα αρχεια.. χαθηκα.....

Δημοσ.

Κατά την εγκατάσταση τα XP σου δείχνουν μια λίστα με τους δίσκους και τα διαμερίσματα αν σβήσεις το c(και όχι κάποιο άλλο κατά λάθος) δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα,και το νέο διαμέρισμα που θα κάνεις θα επηρεάσει μόνο τον ελεύθερο χώρο που άφησε πίσω του ο c(διάβαζε και τα μηνύματα που βγάζει είναι πολύ κατατοπιστικά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...