Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θέλω να ρωτήσω πως γίνετε να διαγράψω μια αγγελία που έχω βάλει ή κάτι άλλο που να δείχνει ότι το προϊόν πουλήθηκε εκτός από το να γράψω πουλήθηκε>.

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θέλω να ρωτήσω πως γίνετε να διαγράψω μια αγγελία που έχω βάλει ή κάτι άλλο που να δείχνει ότι το προϊόν πουλήθηκε εκτός από το να γράψω πουλήθηκε>.

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Μπορεις να την κλειδωσεις.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όχι, δε διαγράφονται οι ανενεργές αγγελίες. Υπάρχει και το σύστημα αξιολόγησης, στο οποίο για κάθε θετική ή αρνητική αξιολόγηση που λαμβάνει ένας πωλητής/αγοραστής, παρατίθεται link στην αντίστοιχη αγγελία. Θα ακυρώναμε πρακτικά την χρησιμότητα αυτού, αν τις διαγράφαμε. Χώρια που (προσωπικά) νομίζω πως είναι καλό να υπάρχει ένα ιστορικό τιμών μεταχειρισμένων εξαρτημάτων PC, gadgets κ.ά.

Παρεμπιπτόντως, οι παραπομπές/links από το trader profile είναι και ένας πολύ καλός λόγος που δεν πρέπει κάποιος να πουλάει κάτι καινούργιο κάνοντας επεξεργασία σε παλιότερη αγγελία του όπου πωλούσε κάτι άσχετο ή τέλος πάντων διαφορετικό. Εδώ υπάρχει ένα θεματάκι, δεν είναι καλό να το αφήνουμε στη διακριτική ευχέρεια των μελών αυτό, αλλά να το επιβάλλουμε με κάποιον τρόπο. Θα πρέπει να το δούμε...

Δημοσ.

Η αξιολόγηση στο trader profile θα μπορούσε να παραμείνει και χωρίς το λινκ των αντικειμένων που πούλησε (άλλωστε τι νοιάζει τον χ αγοραστή αν ο ψ πωλητής πούλησε καραμέλες ή λαπτοπ πριν 6 μήνες πχ). Και στο ebay (μετά από 30 ημέρες νομίζω) απενεργοποιείται η δυνατότητα να μπορείς να δεις το αντικείμενο συναλλαγής, ενώ μπορείς να δεις την αξιολόγηση του πωλητή επί της αυτής συναλλαγής κανονικότατα.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι το decoupling που προτείνεις είναι τεχνικά εφικτό στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε... :unsure:

Δημοσ.

Η αξιολόγηση στο trader profile θα μπορούσε να παραμείνει και χωρίς το λινκ των αντικειμένων που πούλησε (άλλωστε τι νοιάζει τον χ αγοραστή αν ο ψ πωλητής πούλησε καραμέλες ή λαπτοπ πριν 6 μήνες πχ). Και στο ebay (μετά από 30 ημέρες νομίζω) απενεργοποιείται η δυνατότητα να μπορείς να δεις το αντικείμενο συναλλαγής, ενώ μπορείς να δεις την αξιολόγηση του πωλητή επί της αυτής συναλλαγής κανονικότατα.

Bασικα εχει σημασια.Αν θελεις να αγορασεις λαπτοπ δεν νομιζει να σε συγκινησει ιδιαιτερα αν ο πωλητης εχει 5 θετικες για καραμελες :D .Και το χειροτερο απο ολα..να μην ξερεις καν τι εχει πουλησει.

Δημοσ.

Μην κολλάς στο ακραίο παράδειγμα που έθεσα. Έχει σημασία αν πούλησε μια κάρτα γραφικών ή μια μητρική? Η αξιολόγηση αφορά τη συνεργασία κατά τη συναλλαγή, όχι την αξία της ή το αντικείμενό της.

Δημοσ.

Μην κολλάς στο ακραίο παράδειγμα που έθεσα. Έχει σημασία αν πούλησε μια κάρτα γραφικών ή μια μητρική? Η αξιολόγηση αφορά τη συνεργασία κατά τη συναλλαγή, όχι την αξία της ή το αντικείμενό της.

Kαι επιμενω οτι (για μενα τουλαχιστον)εχει σημασια.Και αλλο μητρικη , αλλο..videogame (που δεν χαλαει πχ ;) ).

Επισης θα ηθελα να ξερω αν καποιος εχει 15 αγγελιες και ολες αφορουν μητρικες πχ :rolleyes: .

Στο ebay απενεργοποιοειται αυτη η δυνατοτητα ? Κακως.. :blink:

Δημοσ.

Εγω εχω μια αλλη ερωτηση εφοσον δεν εχω πουλησει το προιον απο εδω(το ειχα βαλει και καποια αλλη αγγελια) δεν επρεπε να μπορω να το διαγραφω?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Την κλειδώνεις και προσαρτάται σχετική ένδειξη (βλ. μήνυμα #6 στο παρόν topic), ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταλάβουν ότι πρέπει να την προσπερνούν πλέον και να πηγαίνουν παρακάτω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...