Alxnks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πρωτον αυτο που ειπε ισχυει. Δεν εχεις πιο δυνατα 5ρια απο τα 5ρια του Παναθηναικου. Επειδη επαιξε καλα σε 3 παιχνιδια και βγηκε μιστερ Φλεβαρης δε σημαινει οτι εχεις υπεροπλια στο 5. Αμα σου προσφερουν οι Γιαννακοπουλοι τον ΔΔ για τον Νεστεροβιτς, απαντησε "δεν τον θελω τον ΔΔ γιατι δεν εχει δαχτυλιδι". Οσο για το τι εισαι στο ασσοδυο, εγω χρησιμοποιησα απλα τη λογικη σου "ειμαι δυνατοτερος στο 5 γιατι το βασικο μου 5ρι πηρε προσωπικη διακριση για 1 μηνα", για να σου δειξω ποσο λαθος ειναι. συγγνωμη...τα 5αρια σου, επειδη ολο χρησιμοποιεις και πληθυντικο...ποια ακριβως ειναι; το εξης ενα..ο γερο-μπατιστ; btw..θυμισε μου, ποτε βγηκε αυτος καλυτερος παιχτης μηνα στην euroleague (οχι, επειδη σνομπαρεις την αναδειξη του νεστεροβιτς). επισης...για οσους αιθεροβατουν: http://www.sportnet.gr/report.php?id=255813 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Κυνηγώντας την υπέρβαση κόντρα στο μεγάλο φαβορί για διαβαστε λιγο για προιστορια, για στατιστικα φετινα που αντιγραφω...''Δράμα τα στατιστικά'' (ασχετα αν καποιος εδω μεσα ανακαλυπτει δικες του στατιστικες....υπαρχουν και οι επισημες) και αν θελετε συνεχιζουμε...αντικειμενικα παντα (οσοι κι αν μπορειτε)! το αρθρο καταληγει: ''....Σκούρα τα πράγματα Το συμπέρασμα είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας την έχουν άσχημα, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο ποιοτική, πιο φορμαρισμένη, πιο πλήρης και πιο πολυδιάστατη...'' και δεν αναφερει στον επιλογο οτι γινεται και στην πολη της η διοργανωση. και γελαω πολυ με εκεινους που λενε, ε οκ μωρε, αν περασει η ρεαλ το ιδιο ειναι, ισπανικη. δειχνει οτι δεν εχει ιδεα οποιος το λεει απο ισπανια...για την εχθρα καταλονιας (με αντιπροσωπο στα αθλητικα την μπαρτσελονα) - γενικοτερης ισπανιας (μεταξυ αλλων...ρεαλ, μαλαγα κτλ κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Oτι και αν λενε τα προγνωστικα παντως, εγω θα ειμαι με τον Παο. Εξαιρετικα αχωνευτοι οι Καταλανοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δράμα τα στατιστικάΣτα επιμέρους στατιστικά υπερτερούν του Παναθηναϊκού σχεδόν παντού και κυρίως στην ευστοχία εντός παιδιάς (50% έναντι 46,1%), με την ελληνική ομάδα να ψιλορεφάρει στις βολές όπου είναι πολύ πιο εύστοχη πηγαίνοντας και συχνότερα στη γραμμή. Το άλλο ανησυχητικό στοιχείο είναι το αμυντικό ριμπάουντ (μέγιστο πρόβλημα του ΠΑΟ στο Top 16) με τους Καταλανούς να κερδίζουν τρία περισσότερα, ενώ η ελαφρά υπεροχή της ελληνικής ομάδας στο επιθετικό ριμπάουντ μάλλον οφείλεται στη χαμηλότερη ευστοχία. Οι ασίστ ήταν περίπου ίδιες (άρα η διαφορά στα ποσοστά ευστοχίας δείχνει διαφορά ποιότητας ή έστω φόρμας), ενώ ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος στην προστασία της μπάλας, έχοντας 2,3 λιγότερα λάθη ανά αγώνα. Τέλος, η Μπαρτσελόνα είναι λίγο καλύτερη στα κλεψίματα, όμως η διαφορά είναι σχεδόν αμελητέα. Πιο πανω εχει και τους ποντους..βαριεμαι να quotarw..Δεν κατανοω το αρθρο. Δηλαδη η μπαρτσελονα σκοραρει 3,2 ποντους περισσοτερους και εχει 5 αγωνιστικα λεπτα παραπανω και εχει χειροτερη αμυνα κατα 1,2 ποντους με τα ιδια αγωνιτικα λεπτα. Θα ηθελα να δω τα τριποντα το ποσοστο..Ειναι ενα εξαιρετικο δειγμα απο που παιρνει ποντους η μπαρτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Oτι και αν λενε τα προγνωστικα παντως, εγω θα ειμαι με τον Παο. Εξαιρετικα αχωνευτοι οι Καταλανοι. οχι μονο οι συγκεκριμενοι...γενικα σαν ομαδες και στο επαγγελματικο μπασκετ, αλλα και σε επιπεδο εθνικης. γλοιωδης η θεατρινικη τακτικη τους με τα φαουλ. Πιο πανω εχει και τους ποντους..βαριεμαι να quotarw.. Δηλαδη η μπαρτσελονα σκοραρει 3,2 ποντους περισσοτερους και εχει 5 αγωνιστικα λεπτα παραπανω και εχει χειροτερη αμυνα κατα 1,2 ποντους με τα ιδια αγωνιτικα λεπτα. Θα ηθελα να δω τα τριποντα το ποσοστο..Ειναι ενα εξαιρετικο δειγμα απο που παιρνει ποντους η μπαρτσα. λογικα στο site της euroleague θα τα εχει ολα μαζεμενα για ολες τις ομαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Oτι και αν λενε τα προγνωστικα παντως, εγω θα ειμαι με τον Παο. Εξαιρετικα αχωνευτοι οι Καταλανοι. Όσο επαγγελματίες και μαχητές είναι στο ποδόσφαιρο, τόσο αλλαζόνες και βουτηχτές θα είναι στο μπάσκετ. Φυσικά και οι οπαδοί του ΟΣΦΠ εύχονται ολόψυχα την κατάκτηση της πρόκρισης στον Παναθηναικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μερικα στατιστικα αν και οι αριθμοι δεν παιζουν ποτε μπασκετ 11 W, vs Maccabi Electra 81 - 7112 W, at Union Olimpija 67 - 68 13 W, vs Lottomatica Roma 80 - 56 14 W, at Lottomatica Roma 65 - 74 15 W, at Maccabi Electra 85 - 92 16 W, vs Union Olimpija 76 - 58 Οι αγωνες εκτος της μακαμπι εχουμε σε 40 αγωνιστικα λεπτα επίθεση 75.33 ποντοι / άμυνα την δανειζομαι από το άρθρο 63.2 Παναθηναικός: 75.33 πόντοι επίθεση / 65.83 άμυνα σε 40 αγωνιστικα λεπτα και 5 επιπλεον εχουμε τρίποντα: 49/132 -> 37.1% δίποντα: 122/213 -> 57.2% Παναθηναικός τρίποντα: 38/114 -> 33.3% δίποντα: 118/224 -> 52.6% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 H aναλογια ασιστ/λαθων ποση ειναι? Τα ριμπαουντς (επιθετικα/αμυντικα) και τα κλεψιματα? Αυτα ειναι τα "ουσιαστικα" στατιστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 συγγνωμη...τα 5αρια σου, επειδη ολο χρησιμοποιεις και πληθυντικο...ποια ακριβως ειναι; το εξης ενα..ο γερο-μπατιστ; btw..θυμισε μου, ποτε βγηκε αυτος καλυτερος παιχτης μηνα στην euroleague (οχι, επειδη σνομπαρεις την αναδειξη του νεστεροβιτς). Kαλα χαλαρωσε, Μιστερ Φλεβαρης βγηκε. Δεν βγηκε Μις Κοσμος/Yδρογειος 2011. Δεν σνομπαρω τιποτα, απλα δεν λεει και κατι το οτι 1 μηνα (δηλαδη 3 παιχνιδια) επαιξε ομολογουμενως καλα. Τωρα επειδη κατι με ρωτας για τον Μπατιστ, please μην με πολυπροκαλεις γιατι θα με περασεις για troll αν επιχειρησω να κανω ποστ με τις προσωπικες διακρισεις και ρεκορ του. Aπλα θα σου απαντησω μονο σε οτι ρωτησες απλα προς ενημερωση σου, μιας και προφανως αγνοεις-ξεχνας-εισαι ανενημερωτος: -2005-2006 Euroleague Week 10 MVP -2006-2007 Euroleague Week 7 MVP -2008-2009 Euroleague Top16 Week 6 MVP -2006-2007 Euroleague November MVP -2009-2010 Α1 MVP Η πλακα ειναι πως ηδη σου απαντησα χρησιμοποιωντας τη δικη σου λογικη και διαφωνησες (το παραδειγμα του ΔΔ), δηλαδη διαφωνησες εσυ με την ιδια σου τη λογικη. Αλλα επειδη επιμενεις στον Μιστερ Φλεβαρη θα ερθω στη συζητηση μας παλι χρησιμοποιωντας τη λογικη σου: Ο Νεστεροβιτς βγηκε Μιστερ Φλεβαρης της Ευρωλιγκας. Αρα κατ'εσε ειναι ενας μαω-ταω σεντερ. Ο Μαριτς, βγηκε το καλυτερο πενταρι στην Ευρωπη, της περσυνης σεζον. Αρα με τη λογικη σου ο Μιστερ Φλεβαρης 2011 ειναι μια τριχα του Μιστερ Σεντερ 2009/2010. Αρα με τη λογικη σου, παλι εχω καλυτερο 5ρι απτο δικο σου, τοσο απλα. Εμενα παλι η λογικη μου για την αξια του καθε παιχτη μεσα στο παρκε δεν απεικονιζεται με προσωπικες διακρισεις-τιτλους που εφευρισκουν τα μιντια και οι διοργανωτες για χαρη των μιντια. Για παραδειγμα η -καθοριστικης σημασιας- βρωμικη δουλεια του Μαριτς στη ρακετα δε θα φανει ποτε σε νουμερα, διακρισεις και στατιστικα. Ολοι θα ξερουν ομως οτι ειναι αμυντικο θωρηκτο και οτι δουλευει για 2 ψηλους στην αμυνα. Οπως και να χει ειναι γραφικο να συγκρινουμε παιχτες με βαση το ποιος βγηκε Μιστερ Φλεβαρης και ποιος Μιστερ Μαρτης. Ημαρτον που λεει και μια ψυχη επισης...για οσους αιθεροβατουν: http://www.sportnet.gr/report.php?id=255813 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Κυνηγώντας την υπέρβαση κόντρα στο μεγάλο φαβορί για διαβαστε λιγο για προιστορια, για στατιστικα φετινα που αντιγραφω...''Δράμα τα στατιστικά'' (ασχετα αν καποιος εδω μεσα ανακαλυπτει δικες του στατιστικες....υπαρχουν και οι επισημες) και αν θελετε συνεχιζουμε...αντικειμενικα παντα (οσοι κι αν μπορειτε)! το αρθρο καταληγει: ''....Σκούρα τα πράγματα Το συμπέρασμα είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας την έχουν άσχημα, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο ποιοτική, πιο φορμαρισμένη, πιο πλήρης και πιο πολυδιάστατη...'' και δεν αναφερει στον επιλογο οτι γινεται και στην πολη της η διοργανωση. και γελαω πολυ με εκεινους που λενε, ε οκ μωρε, αν περασει η ρεαλ το ιδιο ειναι, ισπανικη. δειχνει οτι δεν εχει ιδεα οποιος το λεει απο ισπανια...για την εχθρα καταλονιας (με αντιπροσωπο στα αθλητικα την μπαρτσελονα) - γενικοτερης ισπανιας (μεταξυ αλλων...ρεαλ, μαλαγα κτλ κτλ). 1oν. Ποιον Παναθηναικο βλεπεις να αιθεροβατει? Λινκ. Εγω γαυρους βλεπω να αιθεροβατουν, οτι εχουν σουπερ ντουπερ 5ρια, οτι βρισκονται ηδη στο φαιναλ4, οτι με κερδισαν μεσα στο ΟΑΚΑ, αρα πανε καρφι για νταμπλ κλπ. Οι Παναθηναικοι μαλλον παραειναι συγκρατημενοι και σφιγμενοι για την ομαδα τους. 2ον. Που ακριβως θες να καταληξεις με το εν λογω copy/paste? Οτι ο ΠΑΟ ειναι το αουτσαιντερ στην διασταυρωση με την Μπαρτσελονα? Αστοδιαλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Οι ήττες μας δεν μας στοιχισαν γιατι γιναν σε ματς που υπηρχε περιθωριο για ανατροπη δεδομενων. Ποια αλλα αποτελεσματα μας κατσαν? Μου κατσε κανα αποτελεσμα οταν εριχνα 15 ποντους μεσα στην Τουρκια? Αντιθετως, εσυ εχασες ολα τα κομβικα ματς. Αν καταλαβαινετε τι λετε, στο 5 συγκρινετε τον Μπατιστ και εναν ατεχνο ψηλο που σπρωχνει και παιζει (θεωρητικα) αμυνα, με τον Νεστεροβιτς των 11+ χρονων ΝΒΑ και τον Μπουρουση. Αν δε καταλαβαινετε τη διαφορα.. Πασο. Ο ατεχνος ψηλος,ο καλυτερος centre περισυ στην euroleauge,που παιζει απιστευτη αμυνα και μπορει ευκολα να βοηθησει στο σκοραρισμα ειναι χειροτερος του νεστεροβιτς ,που δεν γνωριζει τι σημαινει αμυνα?Ακρη δεν βγαζουμε πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Kαλα Σωκρατη, μολις παιξω με μια καλη ομαδα στη Ευρωλιγκα, θα σου πω τη γνωμη μου, τωρα ειναι νωρις. Μιντι, παντως εσεις οι Παναθηναικοι την υπεροψια των τελευταιων χρονων δεν την εχετε. Και αυτο ειναι καλο (για την ομαδα σας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δε ξερω αν ο Νεστεροβιτς ειναι καλυτερος απο το καλυτερο 5αρι της Ευρωπης περισυ ξερω ομως οτι ειναι πολυ πιο χρησιμος απο τον τραυματια φετος Μαριτς. Κατα ταλλα.. Αν ο ΠΑΟ καταφερει και παρει αποτελεσμα μεσα στην Ισπανια στους πρωτους 2 αγωνες τοτε θα περασει. Αν δε παρει θα αποκλειστει. Αν ο ολυμπιακος δειξει προσοχη και δεν ειναι οι παιχτες ηδη στο Φ4 τοτε θα περασει. Αν την εχουν δει bulls των 90s τοτε θα εχουμε ασχημες εμπειριες. Αρκετα απλα ειναι τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Kαλα χαλαρωσε, Μιστερ Φλεβαρης βγηκε. Δεν βγηκε Μις Κοσμος/Yδρογειος 2011. Δεν σνομπαρω τιποτα, απλα δεν λεει και κατι το οτι 1 μηνα (δηλαδη 3 παιχνιδια) επαιξε ομολογουμενως καλα. Τωρα επειδη κατι με ρωτας για τον Μπατιστ, please μην με πολυπροκαλεις γιατι θα με περασεις για troll αν επιχειρησω να κανω ποστ με τις προσωπικες διακρισεις και ρεκορ του. Aπλα θα σου απαντησω μονο σε οτι ρωτησες απλα προς ενημερωση σου, μιας και προφανως αγνοεις-ξεχνας-εισαι ανενημερωτος: -2005-2006 Euroleague Week 10 MVP -2006-2007 Euroleague Week 7 MVP -2008-2009 Euroleague Top16 Week 6 MVP -2006-2007 Euroleague November MVP -2009-2010 Α1 MVP Η πλακα ειναι πως ηδη σου απαντησα χρησιμοποιωντας τη δικη σου λογικη και διαφωνησες (το παραδειγμα του ΔΔ), δηλαδη διαφωνησες εσυ με την ιδια σου τη λογικη. Αλλα επειδη επιμενεις στον Μιστερ Φλεβαρη θα ερθω στη συζητηση μας παλι χρησιμοποιωντας τη λογικη σου: Ο Νεστεροβιτς βγηκε Μιστερ Φλεβαρης της Ευρωλιγκας. Αρα κατ'εσε ειναι ενας μαω-ταω σεντερ. Ο Μαριτς, βγηκε το καλυτερο πενταρι στην Ευρωπη, της περσυνης σεζον. Αρα με τη λογικη σου ο Μιστερ Φλεβαρης 2011 ειναι μια τριχα του Μιστερ Σεντερ 2009/2010. Αρα με τη λογικη σου, παλι εχω καλυτερο 5ρι απτο δικο σου, τοσο απλα. Εμενα παλι η λογικη μου για την αξια του καθε παιχτη μεσα στο παρκε δεν απεικονιζεται με προσωπικες διακρισεις-τιτλους που εφευρισκουν τα μιντια και οι διοργανωτες για χαρη των μιντια. Για παραδειγμα η -καθοριστικης σημασιας- βρωμικη δουλεια του Μαριτς στη ρακετα δε θα φανει ποτε σε νουμερα, διακρισεις και στατιστικα. Ολοι θα ξερουν ομως οτι ειναι αμυντικο θωρηκτο και οτι δουλευει για 2 ψηλους στην αμυνα. Οπως και να χει ειναι γραφικο να συγκρινουμε παιχτες με βαση το ποιος βγηκε Μιστερ Φλεβαρης και ποιος Μιστερ Μαρτης. Ημαρτον που λεει και μια ψυχη 1oν. Ποιον Παναθηναικο βλεπεις να αιθεροβατει? Λινκ. Εγω γαυρους βλεπω να αιθεροβατουν, οτι εχουν σουπερ ντουπερ 5ρια, οτι βρισκονται ηδη στο φαιναλ4, οτι με κερδισαν μεσα στο ΟΑΚΑ, αρα πανε καρφι για νταμπλ κλπ. Οι Παναθηναικοι μαλλον παραειναι συγκρατημενοι και σφιγμενοι για την ομαδα τους. 2ον. Που ακριβως θες να καταληξεις με το εν λογω copy/paste? Οτι ο ΠΑΟ ειναι το αουτσαιντερ στην διασταυρωση με την Μπαρτσελονα? Αστοδιαλο! μια τριχα του μαριτς; λολ! καλα..δεν ντραπηκες και μονο που το ειπες; ρε γαμωτο...11 χρονια στο nba και δαχτυλιδι πρωταθλητη εχει ο ανθρωπος! λολ! i rest my case! και για να σε βαλω στον ιδιο τροπο σκεψης..o teodosic καλυτερος ευρωπαιος παιχτης, ποσες φορες καλυτερος του μηνα (βαζω μονο του 2010): All-Euroleague First Team: 2010 Euroleague MVP: 2010 FIBA Europe Player of the Year: 2010 (btw ..μαντεψε ποιοι μονο 2 που μας ενδιαφερουν το εχουν παρει αυτο...παπαλουκας to 2006 και teodosic ) ...αρα ο δδ μια τριχα του ε; για τον μπατιστ...δηλαδη περα απο το περσινο (που σας ψιλοξελασπωσε μαζι μας και γι αυτο το πηρε) mvp στην ελλαδα...ειχε να παρει στην ευρωπη απο το 2006 (γιατι οταν λεμε για χρονια 2006-2007 και μηνα νοεμβρη..μιλαμε για 2006 ετσι; ) κατι; nice..χτες προχτες! τι..σε εμενα το λες αν ειναι αουτσαιντερ η οχι; πες το εδω σε κανα δικο σου (και στο θρεντ της euroleague επισης) που εχουν βγει καιποιοι και λενε για 3-0 (αντε χαριστικα 3-1) του παο επι της μπαρτσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Regal FCB As St To 19 9 10 9 7 12 21 7 12 14 14 15 15 3 11 18 10 15 ------------------- 96 50 75 Panathinaikos As St To 20 8 7 13 8 13 14 5 17 19 8 8 14 4 8 14 6 10 ------------------- 94 39 63 Panathinaikos O D T 6 24 30 11 32 43 10 19 29 7 22 29 8 21 29 12 25 37 ------------------- 9 23.8 32.8 Regal FCB 10 22 32 10 29 39 5 29 34 9 27 36 9 25 34 6 24 30 ------------------- 8.17 26 34.17 3 πραγματα που πρεπει να εφαρμοστουν 1) Ελεγχος των ριμπαουντ 2) Ανοιχτο ροτεισον 3) Προσοχη στην πίεση και στα κλεψίματα που θα ανοίξουν το παιχνίδι Τι ωραια που ειναι να παιζεις με τους αριθμους ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δε ξερω αν ο Νεστεροβιτς ειναι καλυτερος απο το καλυτερο 5αρι της Ευρωπης περισυ ξερω ομως οτι ειναι πολυ πιο χρησιμος απο τον τραυματια φετος Μαριτς. Κατα ταλλα.. Αν ο ΠΑΟ καταφερει και παρει αποτελεσμα μεσα στην Ισπανια στους πρωτους 2 αγωνες τοτε θα περασει. Αν δε παρει θα αποκλειστει. Αν ο ολυμπιακος δειξει προσοχη και δεν ειναι οι παιχτες ηδη στο Φ4 τοτε θα περασει. Αν την εχουν δει bulls των 90s τοτε θα εχουμε ασχημες εμπειριες. Αρκετα απλα ειναι τα πραγματα. Θεωρω δεδομενο οτι η Μπαρτσα θα κερδισει μια τουλαχιστον φορα εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 μια τριχα του μαριτς; λολ! καλα..δεν ντραπηκες και μονο που το ειπες; ρε γαμωτο...11 χρονια στο nba και δαχτυλιδι πρωταθλητη εχει ο ανθρωπος! λολ! i rest my case! Εγω το ειπα? Η δικη σου λογικη το λεει ανθρωπε μου. 3 σελιδες μας λες για τον Μιστερ Φλεβαρη και Φλεβαρη, ε σου απαντω κι εγω για τον Μιστερ Σεντερ 09/10. Δικη σου λογικη φιλε μου, εσυ την ξεκινησες. Προσπαθεις να πεις οτι ο νεστεροβιτς ειναι παιχτουρα και καλυτερος απτους δικους μου σεντερ, χρησιμοποιωντας ως μοναδικο επιχειρημα τη διακριση του αυτη. Ε σου απανταω κι εγω με τη διακριση του Μαριτς, με τα νερα σου παω δηλαδη. Ετσι κουβεντα δημοτικου να γινεται, για το ποιος εχει παρει τα περισσοτερα "Μιστερ" αρα ειναι και καλυτερος παιχτης απο εναν που εχει λιγοτερα "μιστερ"... και για να σε βαλω στον ιδιο τροπο σκεψης..o teodosic καλυτερος ευρωπαιος παιχτης, ποσες φορες καλυτερος του μηνα (βαζω μονο του 2010): All-Euroleague First Team: 2010 Euroleague MVP: 2010 FIBA Europe Player of the Year: 2010 ...αρα ο δδ μια τριχα του ε; Οχι δεν καταλαβες. Ο δικος σου τροπος σκεψης ειναι αυτος, εκτος αν δεν καταλαβαινεις τι γραφεις τοση ωρα για τον Νεστεροβιτς. για τον μπατιστ...δηλαδη περα απο το περσινο (που σας ψιλοξελασπωσε μαζι μας και γι αυτο το πηρε) mvp στην ελλαδα...ειχε να παρει στην ευρωπη απο το 2006 (γιατι οταν λεμε για χρονια 2006-2007 και μηνα νοεμβρη..μιλαμε για 2006 ετσι; ) κατι; nice..χτες προχτες! Με ρωτησες ποτε πηρε διακριση ο Μπατιστ (υπονοωντας οτι δεν εχει παρει ουτε μια). Δεν με ρωτησες αν πηρε περυσι η φετος, σωστα? Βεβαια, το να λεμε "περα απτο περσυνο που βγηκε MVP της Α1, τι αλλο εχει κανει" καταλαβαινεις οτι δημιουργει μηδιαμα ετσι? Ειναι σαν να προσπαθω να σου πω οτι ο Μεσι ειναι μια τριχα του Λετο, γιατι ο Λετο βγηκε MVP Noεμβρη, και να μου λες "Ναι ομως ο Μεσσι πηρε χρυση μπαλα" και να σου απαντω "περα απτη χρυση μπαλα, τι αλλο πηρε?". τι..σε εμενα το λες αν ειναι αουτσαιντερ η οχι; πες το εδω σε κανα δικο σου (και στο θρεντ της euroleague επισης) που εχουν βγει καιποιοι και λενε για 3-0 (αντε χαριστικα 3-1) του παο επι της μπαρτσα! Ποιος Παναθηναικος εγραψε σε καποιο θρεντ του insomnia οτι ο ΠΑΟ ειναι φαβορι στη διασταυρωση με την Μπαρτσελονα. Λινκ. Σου λεω, οσοι Παναθηναικοι γραφουν εδω μεσα για το μπασκετ ειναι μια χαρα συνηδητοποιημενοι για το θεμα Ευρωλιγκα, Μπαρτσελονα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις