MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δεν βλέπετε Superliga εκεί στην Ιγκλατέρρα ε; για μπασκετ μιλαει... Stimorol. οχι μωρε...τι να εχω κι εγω στα 5αρια...μαυρη πικρα με δερνει: http://www.sport-fm.gr/article/462716 Μίστερ Φεβρουάριος ο Νεστέροβιτς ''Πολυτιμότερος παίκτης στην Ευρωλίγκα για το Φεβρουάριο αναδείχθηκε ο Ράσο Νεστέροβιτς..... '' δεν ελεγες τιποτα αλλο καλυτερα..για κανα τζοκερ, για καμια προκριση με 3-0 επι της μπαρτσα κτλ; Αρα με τη λογικη σου κι εγω ειμαι απο τις πληρεστερες ομαδες στον ασσο, μιας και εχω τον Διαμαντιδη που εχει παρει οτι εχει παρει ο Νεστεροβιτς επι 30, σε προσωπικες διακρισεις.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 για μπασκετ μιλαει... Stimorol. Στην αρχή άλλο ποστ έκανε quote, αλλά μετά το έκανε edit. Κλασσικά.
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γιατι δεν θα γινουμε εμεις οι τρελοι Δον Κιχωτες Οποιος δεν καταλαβαινει τη σαπιλα του χωρου του ποδοσφαιρου με ανθρωπους οπως ο Μπεος και ο Ψωμιαδης ειναι τυφλος Και κανεις δεν θελει να τον αλλάξει, ή για την ακριβεια, απο οσους θελουν, κανεις δεν κανει κατι Ε, θα ημουν τρελος σαν οπαδος να λεω "θελω να βγαινω 2ος-3ος αλλα να νιωθω ηθικος" Ποσα χρονια θα περασουν ακομα? Να στο πω πιο απλα χεστηκα πλεον αν θα μου δινουν δικιο στο να διαμαρτυρομαι. Θελω να αρχιζεις να διαμαρτυρεσαι εσυ και να εχεις και δικιο, μη σου πω ΥΓ. Δεν μπορεις να πεις, αφοπλιστικη ειλικρινεια Tην οποια εκτιμω απολυτα. Μπραβο σου απο μενα (χωρις καμια ειρωνια).
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Στην αρχή άλλο ποστ έκανε quote, αλλά μετά το έκανε edit. Κλασσικά. Άλλος απο κει,απλά απομωνοσα ακριβως αυτο πάνω στο οποίο ήθελα να σχολιάσω κ στην Ιγκλετερα έτσι κάνουν Sent from my iPhone using Tapatalk
Alxnks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πρώτον...συγκρίνεις ότι σου κατέβει. Είπε ο άλλος αν εχω καλύτερο 5άρι από εσάς, του ποσταρα ότι το 5άρι μου βγήκε καλύτερος παίχτης της euroleague για το φλεβάρη...τόσο πολύ σας χάλασε κι αυτό ρε παιδιά; όχι τίποτα άλλο...κάποιοι προσπαθείτε να μας κάνετε και μαθηματα αντικειμενικότητας...μήπως πρέπει να τα κάνετε μεταξύ σας όμως; Δεύτερον...όσο καλός και να ναι ο διαμαντίδης (που είναι), ότι και να χει παρει, για ρώτα τον πόσο θα ήθελε ένα δαχτυλίδι πρωταθλητη nba (που έχει φυσικά ο ράσο). Επίσης...μιας και ανάφερες τη θέση του άσσου..και στο 1-2 καλύτερος και πληρέστερος είμαι. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Πολυ στην τσιτα εισαι ομως φιλε, σχετικοτατο ηταν ''το κατι αλλο'' με αυτα που λεω γι αυτο κ πιαστηκα απο κει,για να πω κατι αλλο! Σχετικό το είδες εσύ ε; whatever mate.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Βασικα αν τα βαλουμε κατω η εικονα σας δεν πολυδιαφερει απτου ΠΑΟ, απλα εσεις για καποιο αγνωστο λογο την εχετε πιστεψει, ενω εμεις παραδεχομαστε οτι η ομαδα κινειται σε πολυ μετρια επιπεδα. Ισως ειναι οι προσδοκιες που δημιουργει η μια ομαδα και οι προσδοκιες που δημιουργει η αλλη. Ετσι οι 5 ηττες μου ειναι κακη εικονα ενω οι 4 δικες σου ηττες σε καθιστουν υπερηχητικη ομαδα, αυτο λετε απο μονοι σας τουλαχιστον . Εχασα απο την Εφες, την Ολιμπια, την Βαλενθια, την Λειτουβος και την Καχα και εχασες απο την Ρεαλ, την Μαλαγα, την Μπαμπεργκ και την Φενερμπαχτσε. Σε ολη αυτην την περιδο να σημειωσουμε οτι ο ΠΑΟ ειχε πολυ σημαντικοτερους τραυματισμους απο τους δικους σας (Νικολας, Μαριτς, Διαμαντιδης, Σατο κλπ) αρα αν μη τι αλλο ας δικαιολογηθουν 1-2 ηττες εστω κι ετσι. Τα πραγματα ειναι απλα. Οποια Ελληνικη ομαδα διασταυρωνοταν με Μακαμπι η Μπαρτσελονα θα ηταν αουτσαιντερ για το φαιναλ4 και οποια ελληνικη ομαδα διασταυρωνοταν με τη Σιενα θα ηταν φαβορι για την προκριση. Αυτο που σας εκανε να μιλατε για χωμα ΠΑΟ και υπερηχητικο γαυρο ηταν οι διασταυρωσεις του τοπ8 και ΟΧΙ η εικονα των 2 ομαδων. Αφηστε τις ψευδαισθησεις στην ακρη, γιατι θα εχουμε απογοητευσεις παλι. Τα δεδομενα ειναι τα εξης: - Παιζω ολη τη χρονια χωρις το βασικο μου 3αρι, με αποτελεσμα να χω 2 πιτσιρικια στην 5αδα, ή τον αγιο παπαλουκα. - Εχω παιξει πληρης μονο σε ενα ματς με την Καβαλα. - Λειπαν συχνα-πυκνα παρα πολλοι παικτες. Στο τελευταιο ματς χαρακτηριστικά, επαιξα χωρις Βασιλοπουλο, Μπουρουση, Κεσελ, Χαλπεριν. 3 παικτες των 20' δηλαδη. - Ξεκινησαμε τη χρονια εχοντας πολυ λιγοτερες προσδοκιες απο εσας, που μας λεγατε οτι χαρηκατε με τη φυγη Σπανουλη.. Εμεις παντως το ξεραμε και το ξερουμε οτι ειμαστε αουτσαιντερ. - Ο ομιλος του τοπ16 που καταφερες να βγεις δευτερος, ηταν απλα γελοιος. - Η μπαρτσελονα εκανε περισσοτερες ηττες απο εσας. Ποσο της στοιχισαν αυτηνης, και ποσο εσας?? Αντιστοιχως, εμας ποσο μας στοιχησαν οι ηττες που καναμε? - Ποιο δυσκολο ματς κερδισες φετος? - Μου μιλας για την εικονα των 2 ομαδων? Ξερεις ποσα do-or-die ματς κερδισα φετος? - Ο Παο εδειξε πως δε θα ηταν φαβορι, ουτε με τη Βαλενθια φετος. Υ.Γ. εγω ξερω πως η ομαδα μου θα κανει κοιλια. Δε γινεται να παει τρενο ολη τη χρονια, καπου θα κλαταρουν βασικοι παικτες. Εσυ βλεπεις οτι η ομαδα σου εχει 2 χρονια να εμφανιστει στα ευρωπαικα γηπεδα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πρώτον...συγκρίνεις ότι σου κατέβει. Είπε ο άλλος αν εχω καλύτερο 5άρι από εσάς, του ποσταρα ότι το 5άρι μου βγήκε καλύτερος παίχτης της euroleague για το φλεβάρη...τόσο πολύ σας χάλασε κι αυτό ρε παιδιά; όχι τίποτα άλλο...κάποιοι προσπαθείτε να μας κάνετε και μαθηματα αντικειμενικότητας...μήπως πρέπει να τα κάνετε μεταξύ σας όμως; Πρωτον αυτο που ειπε ισχυει. Δεν εχεις πιο δυνατα 5ρια απο τα 5ρια του Παναθηναικου. Επειδη επαιξε καλα σε 3 παιχνιδια και βγηκε μιστερ Φλεβαρης δε σημαινει οτι εχεις υπεροπλια στο 5. Δεύτερον...όσο καλός και να ναι ο διαμαντίδης (που είναι), ότι και να χει παρει, για ρώτα τον πόσο θα ήθελε ένα δαχτυλίδι πρωταθλητη nba (που έχει φυσικά ο ράσο). Επίσης...μιας και ανάφερες τη θέση του άσσου..και στο 1-2 καλύτερος και πληρέστερος είμαι. Αμα σου προσφερουν οι Γιαννακοπουλοι τον ΔΔ για τον Νεστεροβιτς, απαντησε "δεν τον θελω τον ΔΔ γιατι δεν εχει δαχτυλιδι". Οσο για το τι εισαι στο ασσοδυο, εγω χρησιμοποιησα απλα τη λογικη σου "ειμαι δυνατοτερος στο 5 γιατι το βασικο μου 5ρι πηρε προσωπικη διακριση για 1 μηνα", για να σου δειξω ποσο λαθος ειναι. Τα δεδομενα ειναι τα εξης: - Παιζω ολη τη χρονια χωρις το βασικο μου 3αρι, με αποτελεσμα να χω 2 πιτσιρικια στην 5αδα, ή τον αγιο παπαλουκα. - Εχω παιξει πληρης μονο σε ενα ματς με την Καβαλα. - Λειπαν συχνα-πυκνα παρα πολλοι παικτες. Στο τελευταιο ματς χαρακτηριστικά, επαιξα χωρις Βασιλοπουλο, Μπουρουση, Κεσελ, Χαλπεριν. 3 παικτες των 20' δηλαδη. - Ξεκινησαμε τη χρονια εχοντας πολυ λιγοτερες προσδοκιες απο εσας, που μας λεγατε οτι χαρηκατε με τη φυγη Σπανουλη.. Εμεις παντως το ξεραμε και το ξερουμε οτι ειμαστε αουτσαιντερ. - Ο ομιλος του τοπ16 που καταφερες να βγεις δευτερος, ηταν απλα γελοιος. - Η μπαρτσελονα εκανε περισσοτερες ηττες απο εσας. Ποσο της στοιχισαν αυτηνης, και ποσο εσας?? Αντιστοιχως, εμας ποσο μας στοιχησαν οι ηττες που καναμε? - Ποιο δυσκολο ματς κερδισες φετος? - Μου μιλας για την εικονα των 2 ομαδων? Ξερεις ποσα do-or-die ματς κερδισα φετος? - Ο Παο εδειξε πως δε θα ηταν φαβορι, ουτε με τη Βαλενθια φετος. Υ.Γ. εγω ξερω πως η ομαδα μου θα κανει κοιλια. Δε γινεται να παει τρενο ολη τη χρονια, καπου θα κλαταρουν βασικοι παικτες. Εσυ βλεπεις οτι η ομαδα σου εχει 2 χρονια να εμφανιστει στα ευρωπαικα γηπεδα? - Δεν λες και γελοιο ομιλο εναν ομιλο που εχει την Καχα Λαμποραλ μεσα. - Ναι εμενα μου στοιχισαν παραπανω οι ηττες μου γιατι δεν μου ηρθαν ευνοικα τα αποτελεσματα των αλλων αγωνων (πχ δεν κερδισε η Λιετουβος την Καχα, αρα μου στοιχησε η ηττα απο την Λιετουβος). Εσενα και της Μπαρτσελονα σας κατσανε οπως επιθυμουσατε τα αποτελεσματα των αλλων αγωνων και κατα συνεπεια δε σας στοιχησαν οι ηττες σας, so τι σημαινει αυτο? -Ποσα do-or-die κερδισες εφετος? -Και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ και η Μπαρτσελονα και ολες οι ομαδες ειναι ασταθεις. Ετσι κι εγω εχω τα πανω μου και τα κατω μου. Κι εσυ πχ εχασες απτη Μπαμπεργκ και η Μπαρτσα εχασε χθες απο μια αγνωστη, so? Ολοι ειναι ανικανοι αρα?
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Οι ήττες μας δεν μας στοιχισαν γιατι γιναν σε ματς που υπηρχε περιθωριο για ανατροπη δεδομενων. Ποια αλλα αποτελεσματα μας κατσαν? Μου κατσε κανα αποτελεσμα οταν εριχνα 15 ποντους μεσα στην Τουρκια? Αντιθετως, εσυ εχασες ολα τα κομβικα ματς. Αν καταλαβαινετε τι λετε, στο 5 συγκρινετε τον Μπατιστ και εναν ατεχνο ψηλο που σπρωχνει και παιζει (θεωρητικα) αμυνα, με τον Νεστεροβιτς των 11+ χρονων ΝΒΑ και τον Μπουρουση. Αν δε καταλαβαινετε τη διαφορα.. Πασο.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Και το 1997 μπουσουλόντας πήγαμε στο Final 4, με χειρότερη ποιοτικά ομάδα απο την φετινή...
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Καλα Τηλεμαχε, μη συγκρινεις.. Αλλες εποχες τοτε. Για μενα, αν προκριθουμε στη Βαρκελωνη και παλεψουμε τους τελικους, εχουμε χτυπησει ταβανι για φετος. Με την καταλληλη ενισχυση του χρονου, πιστευω πως θα παμε για μεγαλα πραγματα. Υ.Γ. ο mvp ηταν σιγουρα ο γερο-Πλατανος, ο "κρυφο" mvp ηταν για μενα με διαφορα ο Παπαλουκας. Επισης, εξαιρετικος και ο Γκορντον.
Anubis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Kαλα οταν ο μπουρουσης αποφασισει να γινει σεντερ τοτε μπορει να αρχισουμε να το συγκρινουμε με τα υπολοιπα 5αρια..Ειπαμε να κανουμε συγκρισεις μην τα ^%^%*^ και ολα
Anubis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γιατι δεν ειναι σεντερ ο Μπουρουσης? Mονο οταν βαλει μυαλο στο κεφαλι του. Και θα θεωρηθει μεγαλο σεντερ μονο οταν βρει διαρκεια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γιατι δεν ειναι σεντερ ο Μπουρουσης? O Nοβιτσκι σεντερ ειναι? Αυτον δεν προσπαθει να παριστανει ο Μπουρουσης εδω και 5-6 χρονια? Ο Μπουρουσης σεντερ ειναι μονο λογω υψους, κανενα αλλο στοιχειο του παιχνιδιου του δεν τον χαρακτηριζει ως σεντερ. Το εννοω το κανενα. Ο μονος χαρακτηρισμος που θα μπορουσα να του δωσω με βαση το παιχνιδι του, ειναι πολυ light τεσσαρι. ΥΓ. Βαριεμαι να συγκρινω τον Μπατιστ με τον Νεστεροβιτς και τον Μαριτς με τον κατα-φαντασια και Νοβιτσκι και σεντερ με μυαλο Λακοβιτς. ΥΓ2. Κουιζ. Βρειτε ενα ντερμπυ (ελληνικο, Ευρωπαικο, παγκοσμιο, διηπειρωτικο, διαγαλαξιακο) /ενα τελικο/ενα ημιτελικο (Ευρωλιγκας) που ο Ντιρκ Μπουρουσης ειχε εστω ουδετερη και οχι αρνητικη αποδοση για την ομαδα του (ειτε με τον ΟΣΦΠ ειτε με την Εθνικη). Τι να κανω εναν παιχτη που ξερω εκ των προταιρων οτι στα δυσκολα ειναι υπο του 0? Να χαζευω τα στατιστικα του απτα υπολοιπα παιχνιδια? Ε δε χρειαζεται, εχω τον Καλαθη και τον Τεπιτς για αυτη τη δουλεια.
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 anubis13, εννοεις οταν σταματησει να διαμαρτυρεται στους διαιτητες? Για τη διαρκεια, δεν κανει τη χρονια που εκανε το 2009, αλλα σχετικα ειναι σταθερος στα νουμερα του τα τελευταια χρονια. http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=AQU εδω για παραδειγμα βλεπω 11.1 ποντους, 6μιση ριμπαουντς και 14+ ρανκινγκ, δεν το λες και ασχημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις