DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Την αλλη αγωνιστικη εχει Ηρακλη. Δεν θα με χαλαγε καθολου αν ο Ηρακλης ειχε ελπιδες για πλευ οφ αντι του Ολυμπιακου Μπεου Και νομιζω οτι ενα απο τα κυρια πραγματα που θα πρεπει να κανει μια σοβαρη διοικηση μολις αναλαβει τον Παναθηναικο θα ηταν να γινει λιγο πιο κοινωνικη if you know what I mean
Chris_85 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ιφ αι αντερστεντ γουατ γιου μιν, αι χεβ α κουεσιον.. Αν δεχεσαι οτι η ομαδα σου μπορει κ πρεπει να αναπτυσσει παραρτηματα και σχεσεις κατω απο το τραπεζι, γιατι διαμαρτυρεσαι οταν κανει το ιδιο ο ΟΣΦΠ και κερδιζει ετσι το πρωταθλημα?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Οχι, για μενα η διαφορα ειναι 70-30, ισως 65-35% βαρια. Αν αναφερεσαι σε μενα, δεν καταλαβες τι εγραψα. Τα ενδεχομενα ηταν 4. Χανεις απο τη Μαλαγα άρα αποκλειεσαι (ουσιαστικα) απο την Λιετουβος. Αποκλειεσαι απο την Μακαμπι. Αποκλειεσαι απο την Μπαρτσα. Περνασς στο φαιναλ4. Ποιο απ αυτα (αν εξαιρεσεις το προφανες) δινει στην ομαδα σου καλυτερη ψυχολογια (οσο και αν αυτο ακουγεται οξυμωρο σε εναν αποκλεισμο)? Να μεινεις εξω απο την Ριτας ή απο την πρωταθλητρια ευρωπης? Υ.Γ. Οποιος εχει τη μυγα.. Βεβαια. Αυτος ο Νεστεροβιτς που φετος μεχρι τωρα τους παει ολους ...τσουλωντας, δεν ειναι παικτης μας. Μαυροκ, Ερτσεγκ δεν υπαρχουν καν, οταν εσυ εχεις τον Μαριτς-Μεσσια και τον γεροΤσαρτσαρη. Λογικο το βρισκω. btw καντο οπως η .. Φουελαμπραντα! Πρωτον ,για ποιον λογω συγκρινεις?Εχω και εγω ελειψεις,δεν ειπα οχι,αλλα δεν τρελενομαι με την ομαδα μου οπως εσεις.Δεν εχετε καταλαβει οτι δεν εχετε παιξει ακομα με σοβαρη ομαδα.[μονο με εμας παιξατε ,οπου ηταν ο Χειροτερος Παναθηναικος των τελευταιων 5 χρονων,60 ποντους μεσα στο γηπεδο σου δυσκολα γινεται].Συγκρινε τα 3αρια μου ,τα 4σαρια και τα 5 μου αυτη την στιγμη και πες μου αντικειμενικα[οσο μπορεις βεβαια]αν εχεις καλυτερα.
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πρωτον ,για ποιον λογω συγκρινεις?Εχω και εγω ελειψεις,δεν ειπα οχι,αλλα δεν τρελενομαι με την ομαδα μου οπως εσεις.Δεν εχετε καταλαβει οτι δεν εχετε παιξει ακομα με σοβαρη ομαδα.[μονο με εμας παιξατε ,οπου ηταν ο Χειροτερος Παναθηναικος των τελευταιων 5 χρονων,60 ποντους μεσα στο γηπεδο σου δυσκολα γινεται].Συγκρινε τα 3αρια μου ,τα 4σαρια και τα 5 μου αυτη την στιγμη και πες μου αντικειμενικα[οσο μπορεις βεβαια]αν εχεις καλυτερα. Σταματησα να διαβαζω καπου στο "Δεν εχετε καταλαβει οτι δεν εχετε παιξει ακομα με σοβαρη ομαδα". Ειλικρινα.
3leven Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Περιμενω πως και πως την ημερα που θα τελειωσει το πρωταθλημα και θα ερθουν οι "υγιεις" οπαδοι του γαυρου και θα μας λενε: Τελειωσατε με 1x βαθμους (ισως και 2x) πισω απο μας και θελατε και πρωταθλημα?? Να γελασει λιγο το χειλακι μου ρε αδερφε..
firewalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δεν πειράζει. Δύο φορές φορές φέτος, μέσα έξω τους πατήσαμε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Σταματησα να διαβαζω καπου στο "Δεν εχετε καταλαβει οτι δεν εχετε παιξει ακομα με σοβαρη ομαδα". Ειλικρινα. Βασικα αν τα βαλουμε κατω η εικονα σας δεν πολυδιαφερει απτου ΠΑΟ, απλα εσεις για καποιο αγνωστο λογο την εχετε πιστεψει, ενω εμεις παραδεχομαστε οτι η ομαδα κινειται σε πολυ μετρια επιπεδα. Ισως ειναι οι προσδοκιες που δημιουργει η μια ομαδα και οι προσδοκιες που δημιουργει η αλλη. Ετσι οι 5 ηττες μου ειναι κακη εικονα ενω οι 4 δικες σου ηττες σε καθιστουν υπερηχητικη ομαδα, αυτο λετε απο μονοι σας τουλαχιστον . Εχασα απο την Εφες, την Ολιμπια, την Βαλενθια, την Λειτουβος και την Καχα και εχασες απο την Ρεαλ, την Μαλαγα, την Μπαμπεργκ και την Φενερμπαχτσε. Σε ολη αυτην την περιδο να σημειωσουμε οτι ο ΠΑΟ ειχε πολυ σημαντικοτερους τραυματισμους απο τους δικους σας (Νικολας, Μαριτς, Διαμαντιδης, Σατο κλπ) αρα αν μη τι αλλο ας δικαιολογηθουν 1-2 ηττες εστω κι ετσι. Τα πραγματα ειναι απλα. Οποια Ελληνικη ομαδα διασταυρωνοταν με Μακαμπι η Μπαρτσελονα θα ηταν αουτσαιντερ για το φαιναλ4 και οποια ελληνικη ομαδα διασταυρωνοταν με τη Σιενα θα ηταν φαβορι για την προκριση. Αυτο που σας εκανε να μιλατε για χωμα ΠΑΟ και υπερηχητικο γαυρο ηταν οι διασταυρωσεις του τοπ8 και ΟΧΙ η εικονα των 2 ομαδων. Αφηστε τις ψευδαισθησεις στην ακρη, γιατι θα εχουμε απογοητευσεις παλι.
DKNI Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ιφ αι αντερστεντ γουατ γιου μιν, αι χεβ α κουεσιον.. Αν δεχεσαι οτι η ομαδα σου μπορει κ πρεπει να αναπτυσσει παραρτηματα και σχεσεις κατω απο το τραπεζι, γιατι διαμαρτυρεσαι οταν κανει το ιδιο ο ΟΣΦΠ και κερδιζει ετσι το πρωταθλημα? Γιατι δεν θα γινουμε εμεις οι τρελοι Δον Κιχωτες Οποιος δεν καταλαβαινει τη σαπιλα του χωρου του ποδοσφαιρου με ανθρωπους οπως ο Μπεος και ο Ψωμιαδης ειναι τυφλος Και κανεις δεν θελει να τον αλλάξει, ή για την ακριβεια, απο οσους θελουν, κανεις δεν κανει κατι Ε, θα ημουν τρελος σαν οπαδος να λεω "θελω να βγαινω 2ος-3ος αλλα να νιωθω ηθικος" Ποσα χρονια θα περασουν ακομα? Να στο πω πιο απλα χεστηκα πλεον αν θα μου δινουν δικιο στο να διαμαρτυρομαι. Θελω να αρχιζεις να διαμαρτυρεσαι εσυ και να εχεις και δικιο, μη σου πω ΥΓ. Δεν μπορεις να πεις, αφοπλιστικη ειλικρινεια
Alxnks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πρωτον ,για ποιον λογω συγκρινεις?Εχω και εγω ελειψεις,δεν ειπα οχι,αλλα δεν τρελενομαι με την ομαδα μου οπως εσεις.Δεν εχετε καταλαβει οτι δεν εχετε παιξει ακομα με σοβαρη ομαδα.[μονο με εμας παιξατε ,οπου ηταν ο Χειροτερος Παναθηναικος των τελευταιων 5 χρονων,60 ποντους μεσα στο γηπεδο σου δυσκολα γινεται].Συγκρινε τα 3αρια μου ,τα 4σαρια και τα 5 μου αυτη την στιγμη και πες μου αντικειμενικα[οσο μπορεις βεβαια]αν εχεις καλυτερα. οχι μωρε...τι να εχω κι εγω στα 5αρια...μαυρη πικρα με δερνει: http://www.sport-fm.gr/article/462716 Μίστερ Φεβρουάριος ο Νεστέροβιτς ''Πολυτιμότερος παίκτης στην Ευρωλίγκα για το Φεβρουάριο αναδείχθηκε ο Ράσο Νεστέροβιτς..... '' δεν ελεγες τιποτα αλλο καλυτερα..για κανα τζοκερ, για καμια προκριση με 3-0 επι της μπαρτσα κτλ;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 δεν ελεγες τιποτα αλλο καλυτερα.. Εντυπωσιακος ομως ο γαυρος οπως κ να εχει.1 ολοκληρο βαθμο μπροστα μας.Σκεφτομαι τα σχολια της αφροκρεμας των followers του γαυρου κ την καλα τεκμηριωμενη κριτικη τους για τον μισο βαθμο με τον οποιο μας εστησαν στον τοιχο
Alxnks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εντυπωσιακος ομως ο γαυρος οπως κ να εχει.1 ολοκληρο βαθμο μπροστα μας.Σκεφτομαι τα σχολια της αφροκρεμας των followers του γαυρου κ την καλα τεκμηριωμενη κριτικη τους για τον μισο βαθμο με τον οποιο μας εστησαν στον τοιχο Μιας κι έκανες quote το δικό μου ποστ, έτσι από περιέργεια...κατάλαβες που αναφερόμουν εγώ και πόσο άσχετο ήταν το quote που μου έκανες με αυτα που ήθελες να πεις εσύ; Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μιας κι έκανες quote το δικό μου ποστ, έτσι από περιέργεια...κατάλαβες που αναφερόμουν εγώ και πόσο άσχετο ήταν το quote που μου έκανες με αυτα που ήθελες να πεις εσύ; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Πολυ στην τσιτα εισαι ομως φιλε, σχετικοτατο ηταν ''το κατι αλλο'' με αυτα που λεω γι αυτο κ πιαστηκα απο κει,για να πω κατι αλλο!
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εντυπωσιακος ομως ο γαυρος οπως κ να εχει.1 ολοκληρο βαθμο μπροστα μας.Σκεφτομαι τα σχολια της αφροκρεμας των followers του γαυρου κ την καλα τεκμηριωμενη κριτικη τους για τον μισο βαθμο με τον οποιο μας εστησαν στον τοιχο Δεν βλέπετε Superliga εκεί στην Ιγκλατέρρα ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις