Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν υπαρχει κατι?? ο μισθος που παιρνουν?? τα εισιτηρια που πληρωνει ο κοσμακης εν μεσω κρισης?? οχι, αν ειναι μην ξαναπαιξουν, δεν υπαρχει λογος μεχρι τα πλευ οφ.

Ελεος πραγματικα..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ φίλε, κουτσός και ανάπηρος στο παστέλωσα με τον Blanco!

Το εχεις καταλαβει πιστευω οτι δεν σε θεωρω καν 3ο πια ετσι?

Τελειωνω εδω, το topic ειναι του παναθηναικου ας το σεβαστουμε αυτο.Οτι θες στου Θρυλου.

Το εχεις καταλαβει πιστευω οτι δεν σε θεωρω καν 3ο πια ετσι?

Τελειωνω εδω, το topic ειναι του παναθηναικου ας το σεβαστουμε αυτο.Οτι θες στου Θρυλου.

Σαν περσινός 5ος και αποκλεισμένος απο Europa τον Ιούνιο μου μιλάς εσύ τώρα?

Ο Παναθηναικος θα χασει και αλλα ματς.Το πρωταθλημα εχει τελειωσει.Δεν υπαρχει πλεον κατι το οποιο να κανει τους παικτες του Παο να κερδιζουν,10 ποντοι πισω αντι για 4 ειναι μεγαλη διαφορα.

Α! Ώστε αυτο έφταιγε??? Οκ...

Και πριν τον αγώνα στο Καραΐσκάκη, τι? Ηταν ανάδρομος ο Ερμής?

Ο Παναθηναϊκός φέτος ΔΕΝ βλεπόταν! Ουτε στο πρωτάθλημα, ουτε στην ευρωπη.

Ολα τα αλλα είναι, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Και οπως θα έλεγε ο Αίσωπος: Αλεπούδες - Κρεμαστάρια σημειώσατε 1..

Α! Ώστε αυτο έφταιγε??? Οκ...

Και πριν τον αγώνα στο Καραΐσκάκη, τι? Ηταν ανάδρομος ο Ερμής?

Ο Παναθηναϊκός φέτος ΔΕΝ βλεπόταν! Ουτε στο πρωτάθλημα, ουτε στην ευρωπη.

Ολα τα αλλα είναι, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Και οπως θα έλεγε ο Αίσωπος: Αλεπούδες - Κρεμαστάρια σημειώσατε 1..

Έστω, εσύ που υποτίθετε ότι έχεις την υπερομάδα με τις 800 πάσες αλλά μπαρτσελόνα σε κάθε παιχνίδι - γιατί τον ήπιες 2 φόρες φέτος από εμένα; :rolleyes:

Έστω, εσύ που υποτίθετε ότι έχεις την υπερομάδα με τις 800 πάσες αλλά μπαρτσελόνα σε κάθε παιχνίδι - γιατί τον ήπιες 2 φόρες φέτος από εμένα; :rolleyes:

Για τον ίδιο λόγο που τον ήπιες κι εσύ πέρυσι 2 φορές από εμένα. :rolleyes:

post-73759-0-90895600-1298759622_thumb.jpg

Για τον ίδιο λόγο που τον ήπιες κι εσύ πέρυσι 2 φορές από εμένα. :rolleyes:

Εγώ έστω δεν τερμάτησα 5ος στο πρωτάθλημα - ούτε και αποκλείστηκα απο μια ... μωρε πως την λέγανε; :lol:

Όσο για την ΄φωτο,ξεχνάς το παστέλωμα που έχεις φάει απο τον cisse ε; B)

Εγώ έστω δεν τερμάτησα 5ος στο πρωτάθλημα - ούτε και αποκλείστηκα απο μια ... μωρε πως την λέγανε; :lol:

Ούτε εγώ τερμάτισα 5ος στο πρωτάθλημα. Στα play offs τερμάτισα πέμπτος. Κάτσε να δούμε τι θα τερματίσεις εσύ φέτος, γιατί έχει αρκετούς αγώνες ακόμα το πρωτάθλημα. Όσο για Ευρώπη, να σου θυμίσω το ΠΑΟ - Θρησκεία - 2-13 μήπως?

Αν αρχίσω να postάρω φωτογραφίες με παστέλια που σε έχω κεράσει, θα καταρρεύσει το imageshack.

Από Καραπιάλαρο, μέχρι Μήτρογλου :devil:

ούτε και αποκλείστηκα απο μια ... μωρε πως την λέγανε; :lol:

ρουμπιν καζαν..... οχι οχι, κοπεγχαγη :mrgreen:

σορυ ρε φιλε , αλλα δεν ειναι αυτα επιχειρηματα. ειδικα σε μια τετοια τραγικη χρονια για το τριφυλλι...

Έλα τώρα. Όσα μας έβαλε ο Σισέ φέτος, τα ίδια φάγατε εσείς απο Μιραλάς.

Με την ίδια λογική πέρσυ ο Ολυμπιακός που σας νίκησε εντός-εκτός ήταν ο πραγματικός περσυνός πρωταθλητής. Συμφωνείς;

Όταν θα δείτε τα λάθη που έγιναν απο την (ανύπαρκτη) σας διοίκηση και τις γκέλες που κάνατε και μόνοι σας χάσατε το πρωτάθλημα, τότε θα σταματήσετε να γελοιοποιείστε με "φιέστες", "ηθικούς πρωταθλητές" κτλ.

Υ.Γ:

Έχω να κάνω μια πρόταση. Να κάνουμε τράμπα το φετινό με το περσυνό πρωτάθλημα, να δικαιωθούμε αμφότεροι; Πιστεύω οτι είναι το πιο δίκαιο.

ρουμπιν καζαν..... οχι οχι, κοπεγχαγη :mrgreen:

σορυ ρε φιλε , αλλα δεν ειναι αυτα επιχειρηματα. ειδικα σε μια τετοια τραγικη χρονια για το τριφυλλι...

Θα ήθελα να σε έβλεπα να έπαιζες και εσύ Ευρώπη φέτος και ας τον έπινες και από τις 2 - που χαλαρά είχαν καλύτερα στημένες ομάδες από τον όποιον ΠΑΟ - ΟΣΦΠ ;)

Πλακα εχει η γαυροπαρεα

Αποκλεισμενοι απο τον Ιουνη απο Ευρωπη, πρωταθλημα με παραρτηματα και διαιτησια που παλι χρειαστηκε πριονοκορδελα για να μην παει στο -4 και εχουν αλλα ενοψη Τουμπας, στο Κυπελλο αποκλεισμενοι στα 180' και οχι στα 250' ποσα χρειαστηκε η ΑΕΚ να μας βρει με 10 παικτες για να μας αποκλεισει, 2 φαπες απο τον Παναθηναικο, και παλι νιωθουν μεγαλη ανωτεροτητα...

Εμεις τουλαχιστον παραδεχομαστε τα χαλια που ειχαμε σε μεγαλο μερος της χρονιας.

Γλεντια του χρονου στην Ευρωπη.

Απορια: Tελικα ο Παναθηναικος ειναι μαυρο χαλι ή οχι. Συμφωνα με εσας ειναι, σωστα? Ε, τι πανηγυριζετε για το πρωταθλημα? Απο τους κουτσους οπως λετε? Σιγα τον αθλο, σωστα?

Απορια: Tελικα ο Παναθηναικος ειναι μαυρο χαλι ή οχι. Συμφωνα με εσας ειναι, σωστα? Ε, τι πανηγυριζετε για το πρωταθλημα? Απο τους κουτσους οπως λετε? Σιγα τον αθλο, σωστα?

lol, αυτό το λέγαμε εμείς πέρσυ. Μην κλέβετε ατάκες biggrini.png

4ytl.jpg

Aχχχ ενδοξες μερες.. :rolleyes:

Μπορει ο απατεωνας να εχει αγορασει της που**νας τα πρωταθληματα αλλα το εκανε με τροπο , το εκανε σωστα.. Ουτε μιλουσε ουτε λαλουσε..

Οχι σαν το Μαριδακι που μολις τον βλεπεις να μιλαει και να πεταει βατραχια , σου ερχεται να τον πιασεις απο το προγουλι και να τον συρεις στο πατωμα..

Ο Cisse τωρα που το σκεφτομαι τι θα κερδισει απο τη μηνυση κατα του fat boy?? Αν τη κερδισει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...