SlimData Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δε μπορώ να κάτσω να συζητήσω τι και γιατί και πως. Όσο εσύ και όποιοι άλλοι προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον αγώνα για να αποδείξετε κάτι που αφορά τον προηγούμενο, τόσο θα σου λέω κι εγώ ότι είμαι φουλ αδικημένος άξιος πρωταθλητής υπερομάδα κτλ.. Πάμε μαζί ν'αμολήσουμε αετό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Α δηλαδή ο ΠΑΟ άξιζε πρωτάθλημα φέτος με βάση τις συνολικές εμφανίσεις του. Βρε τι ακούμε. Κάντε τώρα την φιέστα στους "ηθικούς πρωταθητές". Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Απλά δεν αξίζετε και εσείς τους 60 βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Καλό θα κάνει στον Παναθηναϊκό να κάνει 1-2 γκέλες, γιατί αλλιώς θα μείνουν με την εντύπωση ότι το πρωτάθλημα χάθηκε λόγω του Καραϊσκάκη και όχι λόγω των τρισάθλιων εμφανίσεων. Καλό είναι να έχεις μια επαφή με την πραγματικότητα, γιατί αλλιώς επαναπαύεσαι. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Αν τελικά πάρει τον τίτλο με καμιά 15αριά βαθμούς διαφορά, θα νομίζουν οι Ολυμπιακοί ότι η φετινή είναι καμιά υπερομάδα και του χρόνου στο Champions League θα έχουμε τα ίδια που έπαθε φέτος ο ΠΑΟ. Οπότε, ζήτω οι μικρές ομάδες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος! Μην ανησυχεις. οι γκελες του ολυμπιακου ειναι δεδομενες..κανονιζει για του χρονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θελω να μπω στην σηζητηση ποσο θα ηταν η διαφορα σημερα,αν θα περνατε την νικη αμα νικουσατε και στο καραισκακη... σημερα εγω ειδα τον ατρομητο να παιζει στρωτο καλο ποδοσφαιρο στην επιθεση και αμα ηταν πιο συγκεντρωμενοι ουτε γκολ θα τρωγανε αλλα θα μπορουσαν να βαλουν και 2ο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Α δηλαδή ο ΠΑΟ άξιζε πρωτάθλημα φέτος με βάση τις συνολικές εμφανίσεις του. Βρε τι ακούμε. Κάντε τώρα την φιέστα στους "ηθικούς πρωταθητές". Όχι άξιζε ο Ολυμπιακός με το διαστημικό ποδόσφαιρο απέναντι στα παραρτήματα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Όχι άξιζε ο Ολυμπιακός με το διαστημικό ποδόσφαιρο απέναντι στα παραρτήματα!!!! Είπε το παράρτημα του ΠΑΟ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Είπε το παράρτημα του ΠΑΟ... Για πες μου που το στηρίζεις? Στο οτι αγοράζει ο ΠΑΟ παίχτες και μας τους δίνει δανικούς? Στο οτι χάνουμε με κατεβασμένο το κεφάλι κάθε φορά???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Για πες μου που το στηρίζεις? Στο οτι αγοράζει ο ΠΑΟ παίχτες και μας τους δίνει δανικούς? Στο οτι χάνουμε με κατεβασμένο το κεφάλι κάθε φορά???? Στο ότι πάτε χεράκι, χεράκι στα Cas και αλληλοψηφίζεστε στη Superleague. Για δανεικούς που λες τώρα, ποιος να δώσει σε ποιον τι? Εσείς να δώσετε τον Ντιόπ και να πάρετε τον Κλέιτον ας πούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Όχι άξιζε ο Ολυμπιακός με το διαστημικό ποδόσφαιρο απέναντι στα παραρτήματα!!!! Εσεις ειστε που θελετε καλο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα, αντε τραβα δες λιγο Αγγλια Ισπανια που ολες οι ομαδες ανταλλαζουν παιχτες συνεχεια.Εδω δινουμε εναν παιχτη και εγινε παραρτημα αμεσως η ομαδα.Και μην συγκρινεις το ποδοσφαιρο μεταξυ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, μπορει να μην παιζει ο Θρυλος διαστημικο ποδοσφαιρο αλλα σε σχεση με εσας που 10 πασες δεν μπορειται να αλλαξετε.... Αλλα το γελιο μαγκες ξερετε ποτε θα το ριξουμε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ χωρις την παιχταρα τον Σισσε(δεν το λεω ειρωνικα) και χωρις Ζιλμπερτο, Α και χωρις προεδρο και κτλπ , αντι να πατε στο γηπεδο και να απαιτησετε να νοικοκηρευτητε ζητατε γυρο θριαμβου,για γελια ρεεε. Οσο για εναν φιλο που ειπε για ευρωπη,να βαλει σαν γνωμωνα το γεγονος οτι ο Μαρινακης θα αγορασει παιχτες δεν νομιζω να υπαρχει αμφιβολια γι αυτο. Φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ φίλε, κουτσός και ανάπηρος στο παστέλωσα με τον Blanco! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ φίλε, κουτσός και ανάπηρος στο παστέλωσα με τον Blanco! Να κάνεις κι εσύ γύρο του θριάμβου τότε γιατί είσαι και από παλιά ηθικός πρωταθλητής και έχεις καλύτερο αμαξάκι στα υπερ ατού. Να μαζέψεις και το καπνογόνο που έκαιγε στην μικρή περιοχή και για το οποίο δεν διακόπηκε ο αγώνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Έλα μωρέ τώρα που κάθεστε και απαντάτε στο 385 account του Minarokefte/Tezas/Deminho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Έλα μωρέ τώρα που κάθεστε και απαντάτε στο 385 account του Minarokefte/Tezas/Deminho. Α, sorry, δεν το ήξερα ότι είναι ο συγκεκριμένος, σφάλμα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Να κάνεις κι εσύ γύρο του θριάμβου τότε γιατί είσαι και από παλιά ηθικός πρωταθλητής και έχεις καλύτερο αμαξάκι στα υπερ ατού. Να μαζέψεις και το καπνογόνο που έκαιγε στην μικρή περιοχή και για το οποίο δεν διακόπηκε ο αγώνας. Μια χαρά ηθικός πρωταθλητής είμαι, και το καλύτερο είναι οτι υπάρχει ένα μικρό ποσοστό νοήμων φιλάθλων του Ολυμπιακού που το πιστεύουν και αυτοί. Ας έδινε το πεναλτάκι και θα το μάζευε ο Ντιόπ το καπνογόνο και θα πέρναγε όλη την άμυνα κρατόντας το!!!! Έλα μωρέ τώρα που κάθεστε και απαντάτε στο 385 account του Minarokefte/Tezas/Deminho. Το έχεις αναφέρει πάλι. Τόσο κακό σου είχε κάνει αυτός ο χρήστης??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ο Παναθηναικος θα χασει και αλλα ματς.Το πρωταθλημα εχει τελειωσει.Δεν υπαρχει πλεον κατι το οποιο να κανει τους παικτες του Παο να κερδιζουν,10 ποντοι πισω αντι για 4 ειναι μεγαλη διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις