Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτο ισχυει. Και γιαυτο φαγωθηκαμε να παρουμε και Σατο και Μαριτς

Προφανως θεωρουσε ο Ζοτς οτι δεν μπορουσε να βρει (ή δεν ειχε το μπατζετ) παικτες με πηγαιο επιθετικο ταλεντο και σκεφτηκε "Αμυνα->Ριμπαουντ->Αιφνιδιασμος->Καλαθι" ή αν δεν υπαρχει αιφνιδιασμος, να πηδαει μια τσιτα και ενα νταμαρι για επιθετικο

Ειμαι βεβαιος πως αν ξεραν οτι θα χτυπησει ο Μαριτς ή δεν ερχοταν ο Σατο, δεν θα παιρναμε ουτε τον αλλο

Ο Ζέλικο δεν παίζει μπάσκετ. Ούτε είναι αλάνθαστος. Πόσο μάλλον όταν έχει αφήσει μόνο του τον Διαμαντίδη ο οποίος έχει για backup Τέπιτς-Καλάθη.

Ο Σάτο δεν είναι αυτός τον οποίο μας παρουσίαζαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δικαιούνται υποστήριξη

24 Φεβ. 2011 | 11:18

Αυτή τη φορά, η πίστη χάθηκε πριν καν τελειώσει ο αγώνας. Από τη στιγμή που ο... κωλοπετσωμένος Ελ Αμίν ευστόχησε και στη δεύτερη βολή, ελάχιστοι οπαδοί, θεατές, δημοσιογράφοι πίστευαν ότι η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί, έστω κι αν απέμεναν 3 δευτερόλεπτα για τη λήξη.

Δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου εκείνο το ματς, που ακόμα και σήμερα μου υπενθυμίζει πόσο πραγματικά μεγάλη ομάδα υπήρξε ο Παναθηναϊκός την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα και πόσο πειστικά διατράνωνε το «Δεν υποχωρώ, δεν παραδίδομαι» (τσιτάτο από την πρώτη ταινία του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, σε ρόλο κακού τότε, το «American Champion»). Ήταν η τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ κόντρα στην Ταού... Τότε, οι Βάσκοι ήταν μπροστά με τρεις πόντους, τρία δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, αλλά όλο το γήπεδο, 20 χιλιάδες φίλοι του Τριφυλλιού, στο πολλαπλό διαδοχικό sold out εκείνης της σεζόν, μα και όλοι μας πιστεύαμε ότι δε γίνεται η μπάλα να μην μπει μέσα. Κυριολεκτικά! Αυτή η εικόνα δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου, όπως και η πίστη ότι δεν μπορεί, κάτι θα γίνει, κάτι θα συμβεί και ο Παναθηναϊκός δεν θα ηττηθεί. Γιατί; Μα γιατί δεν είχε συνηθίσει να χάνει.

Στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη, όταν η Λιέτουβος έμεινε πίσω με ένα πόντο 7΄΄ πριν από τη λήξη με τις βολές του Διαμαντίδη, αμφισβητήσαμε όλοι αυτό που μας είχε μάθει ο Ομπράντοβιτς... «Και τώρα; Τι; Φάουλ; Για να έχει ο Παναθηναϊκός την τελευταία επίθεση; Κι αν το κάνει, ποιος θα βάλει την μπάλα στο καλάθι μετά; Μόλις 68 πόντους είχε πετύχει σε όλο το ματς κι αυτούς με αίμα... Ποιος μπορεί να πάρει τη φάση πάνω του;» Η απάντηση ήρθε ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα... Ακόμα και ο Ζοτς, πιθανότατα, δεν σκέφτηκε καν την ιδέα του φάουλ, που έτσι κι αλλιώς μπορεί να μην ήταν σοφή, αλλά ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Από τα χέρια του Νίκολας, στο τελευταίο σουτ του αγώνα, η μπάλα χτύπησε στο σίδερο.

Ο Παναθηναϊκός για ακόμα μία φορά δεν έπεισε. Στην πραγματικότητα ήταν πάρα πολύ κακός. Θα το επαναλάβω, έστω κι αν γίνομαι κουραστικός... Μπορεί να είναι δυσάρεστο, αλλά ο Σπανούλης από αυτή την ομάδα λείπει. Η απουσία του, σε συνδυασμό με τις επιλογές των παικτών που ήρθαν (ή έμειναν), τους ρόλους που τους ανατέθηκαν, αλλά και των προβλημάτων που υπάρχουν (και είναι σημαντικά), έχει φέρει το Τριφύλλι ένα επίπεδο ποιότητας πιο χαμηλά. Η προσωπικότητα και ο δυναμισμός στα τελειώματα των φάσεων λείπουν, η δημιουργία είναι πολυτέλεια (πλην του Διαμαντίδη), το τρέξιμο είναι κάτι που ο αντίπαλος μπορεί να ανακόψει κι όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να έχει γίνει η ομάδα του τριπόντου. Αν μπουν τα σουτ, θα κερδίσει... Αν δεν μπουν, στα ματς της Ευρωλίγκας φυσικά, δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα κανένα.

Απέναντι στη Ρίτας, οι παίκτες του Ζοτς είχαν 2/16 (!!!). Ναι, η Λιέτουβος μάζεψε 16 επιθετικά ριμπάουντ, αλλά τα πιο σημαντικά είναι τα πέντε από αυτά... Τα πέντε που δεν χρεώθηκαν σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, αλλά στην ομάδα, αυτά που προέρχονται από διεκδικήση έπειτα από το άστοχο σουτ. Οι Λιθουανοί είχαν τρομερή μαχητικότητα και διάθεση και ο συγκεκριμένος αριθμός «5» το αποδεικνύει, όταν οι γηπεδούχοι είχαν μόλις ένα! Η απουσία του Μάριτς είναι πολύ εύκολο άλλοθι, μόνο που το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι αμυντικό. Δέχθηκε κάτω από 70 πόντους... Μπορούσε εύκολα να νικήσει, αν στην επίθεσή του δεν ήταν απογοητευτικά μονοδιάστατος. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, το έργο παιζόταν σε replay... Η μπάλα στον Νίκολας, ένα σκριν και σουτ... Προσπαθούσε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Πράγματι! Απλά δεν του έβγαινε. Δεν μπορούσε.

Πολλοί θα σπεύσουν να επικαλεστούν τα στατιστικά για να βρουν τα αίτια της ήττας. Είναι κι αυτός ένας τρόπος. Προσωπικά θα επιμείνω στον δικό μου τρόπο... Αυτόν που οδηγεί το ένστικτό μου. Ο Παναθηναϊκός δεν πείθει στην επίθεσή του κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι τα στατιστικά πολλές φορές με διαψεύδουν. Δεν έμαθα ποτέ να διαβάζω ένα ματς από τους αριθμούς, διότι έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο μάτι μου. Κι αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα (εδώ και πολύ καιρό τώρα) ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ πολύ μεγάλη. Και οι στόχοι μακρινοί.

Δεν προβληματίζομαι, διότι το έχω συνειδητοποιήσει πως η φετινή ομάδα του Ζοτς πρέπει να κάνει πολλές υπερβάσεις για να πετύχει. Κι αν τελικά καταφέρει να φτάσει στο φάιναλ φορ, θα είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα. Το μόνο στενάχωρο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι η φετινή Ευρωλίγκα δεν έχει να διαφημίσει κάποιο μεγαθήριο. Κι αν ο Παναθηναϊκός δεν τα καταφέρει, θα σημαίνει ότι θα έχει γράψει τη μοίρα του με τα δικά του χέρια κι όχι ότι αυτή ήταν προδιαγεγραμμένη λόγω της εμφανούς ανωτερότητας των αντιπάλων. Για τα σενάρια δεν θα γράψω, διότι προφανώς τα γνωρίζετε ήδη από το Leoforos.gr. Και πάλι καλά να λέτε που έχουν έρθει έτσι τα πράγματα.

Απλά, είτε τελικά πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό του (δύσκολο, αλλά όχι ιδιαίτερα απίθανο) είτε καταταγεί δεύτερος, ο δρόμος για το φάιναλ φορ είναι πολύ μακρύς ακόμα... Τόσο πολύ που ακόμα και ο μπαρμπα-Στρουμφ δεν θα τολμούσε, όπως έκανε στις ερωτήσεις των μικρών Στρουμφ, να απαντήσει «όχι πολύ]... Ακόμα κι ο σοφός γέροντας, στη σχετική ερώτηση για το φάιναλ φορ, θα έλεγε... «Πάρα πολύ». Εν τέλει όμως, αυτή είναι η μαγεία, και η προσπάθεια που θα κάνουν τα παιδιά του Ζοτς από εδώ και πέρα αξίζουν, δικαιούνται και έχουν ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου. Αντί να απογοητεύεστε, αποφασίστε ότι πρέπει να είστε κι εσείς μέρος της προσπάθειας. Κι αν ο Παναθηναίκός προκριθεί στην επόμενη φάση, στο ΟΑΚΑ δεν θα πρέπει να μείνει ούτε ένα κάθισμα άδειο στους εντός έδρας αγώνες...

ΥΓ1. Ατενίζω το μέλλον, διότι πιστεύω πως είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να προκριθεί στους «8»! Χωρίς άλλα σχόλια...

ΥΓ2. Πιστεύω ότι στην τελευταία επίθεση, ο Ζοτς αρχικά και ο Νίκολας στη συνέχεια, έκαναν λάθος... Πρώτον που ο κόουτς αναζήτησε ένα τρίποντο (και το έβγαλε) και δεύτερον που ο Νίκολας αντί να διαβάσει καθαρά τη φάση, σούταρε αν και είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του... Τρία δευτερόλεπτα είναι ένας ολόκληρος αιώνας... Μπορούσε άνετα να προσποιηθεί και να κάνει ένα ξεμαρκάριστο σουτ. Δεν επιρρίπτω ευθύνες φυσικά... Κουβέντα να γίνεται...

ΥΓ3. Αυτό που θα συμβεί την τελευταία αγωνιστική δεν θα έχει προηγούμενο... Ανά πάσα ώρα και στιγμή δεν θα ξέρεις ποιο είναι το συμφέρον αποτέλεσμα του αγώνα που θα γίνεται παράλληλα με αυτό του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα, μεταξύ της Ρίτας και της Κάχα στη Λιθουανία. Αν είσαι έναν πόντο μπροστά θα εύχεσαι για να κερδίσει η Λιέτουβος για να κατακτήσει το Τριφύλλι την πρώτη θέση... Αν είσαι ένα πόντο πίσω, θα εύχεσαι να κερδίσει η Ταού για να μη μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός συνέχειας.

ΥΓ4. Θα είμαι ειλικρινής... Είτε μείνει εκτός συνέχειας ο Παναθηναϊκός είτε πάρει τη δεύτερη θέση, θα είναι μάλλον

http://www.leoforos.gr/blog/15596/dikaioudai-uposterixe

Αυτα που σας λεω και δεν καταλαβαινετε.

Ο Ζέλικο δεν παίζει μπάσκετ. Ούτε είναι αλάνθαστος. Πόσο μάλλον όταν έχει αφήσει μόνο του τον Διαμαντίδη ο οποίος έχει για backup Τέπιτς-Καλάθη.

Ο Σάτο δεν είναι αυτός τον οποίο μας παρουσίαζαν.

1. Προφανως.Και φροντιζει να το δειχνει την επομενη χρονια συνηθως διορθωνοντας το.

Απλα για μενα το λαθος δεν ειναι σε αυτο που ηθελε να παιξει, αλλα στο οτι αφησε την ομαδα χωρις εναλλακτικη αν για τον Χ-Ψ λογο δεν μπορουσε να το παιξει (πχ τραυματισμοι)

2. Ο Σατο μεχρι τον τραυματισμο ηταν μια χαρα. Απλα ως παικτης 100% φυσικων προσοντων(και ελαχιστων τεχνικων) ο τραυματισμος τον εχει παει πισω αφου τον "χτυπησε" στο σωμα του, που ειναι το κυριο οπλο του

http://www.leoforos.gr/blog/15596/dikaioudai-uposterixe

Αυτα που σας λεω και δεν καταλαβαινετε.

Καταλαβαινουμε

Αυτο ειναι το προβλημα σου, οτι λες τα ιδια με τον Ασπρουλια και εχετε και οι 2 λαθος

Επιμενετε να σκεφτεστε (ΑΝ μπαινετε στον κοπο και απλα δεν τα λετε παπαγαλια) με τη λογικη ενος Παναθηναικου που δεν υπαρχει εδω και 8 μηνες

Υπηρξε για περιπου 6 χρονια.

Δεν υπαρχει πια.

Ειναι γελοιο να διαβαζω οτι πχ ο Μαριτς ειναι δικαιολογια γιατι και παλι δεν εφαγε πανω απο 70π ενω φταιει η επιθεση οταν μια παραγραφο πιο πανω μονο σου λες για τα επιθετικα ριμπαουντ!

Ελεος, δεν ειναι πυρηνικη φυσικη

ΥΓ. Μετα τη νικη σας, σου απομενει να μας παραθεσει αυριανο Παπαδογιαννη(χωρις καν να ξερω) για να μας αποτελειωσεις

sportfm: Η Κάχα Λαμποράλ συνέτριψε με 78-63 τη Μάλαγα στη Βιτόρια για τον πέμπτο όμιλο του Top 16 της Ευρωλίγκας. Μετά το αποτέλεσμα αυτό η Ουνικάχα είναι οριστικά εκτός μάχης πρόκρισης και τα σενάρια για την κατάταξη στον όμιλο είναι τα εξής:

Α) Με νίκη της Κάχα Λαμποράλ στη Λιθουανία επί της Λιέτουβος Ρίτας την επόμενη εβδομάδα, οι Βάσκοι είναι πρώτοι και ο Παναθηναϊκός δεύτερος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του.

Β) Με νίκη της Λιέτουβος Ρίτας επί της Κάχα Λαμποράλ ο Παναθηναϊκός περνά ως πρώτος εφόσον κερδίσει στη Μάλαγα την αδιάφορη Ουνικάχα, αλλά αποκλείεται σε περίπτωση ήττας.

Σημειώνεται πως ο πρώτος του ομίλου θα αναμετρηθεί στα προημιτελικά με πλεονέκτημα έδρας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο δεύτερος θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα.

Για όποιον δεν ξέρει. Όλα είναι στο χέρι μας ως πρόκριση αλλά όχι και για την πρωτιά.

1. Προφανως.Και φροντιζει να το δειχνει την επομενη χρονια συνηθως διορθωνοντας το.

Απλα για μενα το λαθος δεν ειναι σε αυτο που ηθελε να παιξει, αλλα στο οτι αφησε την ομαδα χωρις εναλλακτικη αν για τον Χ-Ψ λογο δεν μπορουσε να το παιξει (πχ τραυματισμοι)

ΥΓ. Μετα τη νικη σας, σου απομενει να μας παραθεσει αυριανο Παπαδογιαννη(χωρις καν να ξερω) για να μας αποτελειωσεις

Εγώ δεν βλέπω να διόρθωσε κανένα λάθος τις τελευταίες 2 χρονιές. Ο ΠΑΟ πέρσυ και φέτος παίζει κατα γενική ομολογία αντι-μπάσκετ στην Ευρωλίγκα.

Η οπαδική μας νοημοσύνη είναι τέτοια που ξαφνικά ζητάμε να τιμωρηθούνε οι παίκτες του Παναθηναικού..

Βέβαια, με κάνουνε και γελάω.. Θυμάμαι πριν 2 χρόνια δημοσίευμα εφημερίδας μετά από αγώνα της ομάδας μου για το κύπελλο έπσα.

"Απίστευτο! Μετά το τέλος του παιχνιδιού μια χούφτα ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων πήραν στο κυνήγι τους περίπου 150 οπαδούς των γηπεδούχων. Το κυνηγητό όμως δεν έγινε μόνο στο γήπεδο αλλά συνεχίστηκε και στους γύρω δρόμους!"

Όσοι ασχολούνται με τοπικά πολύ πιθανόν να το ξέρουν το σκηνικό.

Ε, κάπως έτσι πάνε να μας το παρουσιάσουνε τώρα. Μην πέφτετε στην λούμπα ρε μάγκες. Οι δηλώσεις του προέδρου σας είναι η καλύτερη απόδειξη για το τι συνέβη. Μην δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα.

Τραυματίστηκε λέει ο Μπαλόκας, τον χτύπησε ο Καντε!!! Χωρίς ειρωνεία, υπάρχει κάποια εικόνα από το χτύπημα?

Γιατί όταν αμφισβητούνε τα χτυπήματα που δέχτηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας (που επιβεβαιώνουν τα βιντεο και η αστυνομία) σε έναν κλοιό 500 αντιπάλων, ε, πρέπει να έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις για να υπαινιχθούμε έστω το αντίθετο..

Υ.Γ: Για όσους δεν γνωρίζουν, ο μπαλόκας ήταν κυριολεκτικά για πάνω από δέκα χρόνια ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ παρατηρητής στους αγώνες του ολυμπιακού. Σε κάθε μα ΚΑΘΕ αγώνα. Ξαφνικά τελείωσε το παρατηρητιλίκι και άμεσα προσελήφθη. Πλεον είναι και επίσημα υπάλληλος της παε ολυμπιακός....

Εγώ δεν βλέπω να διόρθωσε κανένα λάθος τις τελευταίες 2 χρονιές. Ο ΠΑΟ πέρσυ και φέτος παίζει κατα γενική ομολογία αντι-μπάσκετ στην Ευρωλίγκα.

Tην χρονια με Ντελκ-Γιαφτοκας την επομενη το αλλαξε, μετα εφαγε τον Κετσμαν μεσα σε ενα χρονο, εστειλε τον Σερμαντινι, ειδε οτι χανει Πεκοβιτς-Σπανουλη και αφησε και Σαρας για να παιξει αλλο μπασκετ, αφησε τον Τομασεβιτς που τον στηριζε επειδη δεν μπορουσε αλλο, μην γαμ... τωρα τον Ομπραντοβιτς επειδη ειδαμε οτι ειναι στα κατω του ο Παναθηναικος και θελουμε να πουμε μετα απο 15 χρονια 'νααααα, μυρωδιας ρε ο Σερβος, σας τα ελεγα εγω που ξερω πιο πολυ μπασκετ και απο τον Φιλ Τζακσον'

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H ποινή αυτή ειναι ντροπή. Είναι ενα τίποτα, χάδι...

Απο κει και πέρα δεν θεωρώ λύση το να παίζονται παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. ΑΛΛΑ να επέμβει η δικαιοσύνη!

Πχ: Τι δουλειά έχεις κυριε Χ-Ψ-Ω μεσα στον αγωνιστικό χώρο?

- Κοπανάς τον παίκτη?

- Ρίχνεις φωτοβολίδες - πέτρες- κινητά - τον διπλανό σου...Στον αγωνιστικό χώρο?

-κλπ...κλπ...

Περάστε μια βόλτα απο την δικαιοσύνη...

Ρατσιστικά συνθήματα κατα παικτών και οχι μονο?

- Πρόστιμα στις ομάδες

- Διακοπή τηλεοπτικού συμβολαίου.

Επεξ/σία από ANHLIKOS

Συμφωνώ.. Επιβάλλεται να γίνονται συλλήψεις. Δεν μπορεί στα γήπεδα να κάνει ο καθένας ότι θέλει και να τιμωρούνται μόνο οι ομάδες..

Τόσα χρόνια τόσες φάτσες, κανένας μέσα. Εν τω μεταξύ, όσοι πηγαίνουν-πηγαίνουμε γήπεδο ξέρουμε ποιοι κανονίζουν, ποιοι οργανώνουν, ποιοι πρωτοστατούν. Κανένας μέσα.

Ο μόνος που μπήκε για λίγο και οι πολλοί δεν το ξέρουν, είναι ο τύπος που χτύπησε τον ευθυμιάδη. Βέβαια, αν δεν μάτωνε, δεν υπήρχε περίπτωση να γινότανε κάτι..

Από τα πολλά που έχω διαβάσει (fora, αθλητικά sites κτλ) και τα λίγα που έχω δει (λίγα παιχνίδια) φέτος, εξάγω το συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟ στο basket φέτος δεν πείθει.

Άποψή μου είναι, συγκριτικά με την περσινή χρονιά, ότι δεν προσπαθεί 100% να κερδίσει τον κάθε αγώνα. Η ομάδα μου δίνει την εντύπωση ότι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι φανέλες του ΠΑΟ και το όνομα Ομπράντοβιτς. Ξεχνάνε ότι και παίζει και ο αντίπαλος basket και ενίοτε νικάει (π.χ. Λιέτουβος). Πέρσι τουλάχιστον (είχα την ευκαιρία να δω περισσότερα παιχνίδια) έδειχναν ότι δεν παρέδιδαν τα όπλα εύκολα. Δεν ξέρω καν αν μπορώ να βρω δικαιολογία στην απουσία του Μάριτς. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν όντως η απουσία του αποτελεί το λόγο που η ομάδα φέτος δεν αποδίδει, όταν επιστρέψει εάν ο ίδιος ο παίκτης υστερήσει σε απόδοση (κάτι φυσικό στην μετατραυματική περίοδο) και κατά συνέπεια η ομάδα δεν αλλάξει πρόσωπο, τι θα πούμε;

Να έρθει πρώτα το καλοκαίρι και νομίζω η ομάδα χρειάζεται ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Δεν ξέρω αν ο Ομπράντοβιτς αποφασίσει να συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν τις εκμεταλεύονται. Προσωπικά θα προτιμούσα να ανανέωνε την ομάδα και ας μείνει κι ένα χρόνο χωρίς τίτλο μέχρι να την μοντάρει. Γιατί μετά το μοντάρισμα η ομάδα θα πετάει φωτιές.

Δεν εχει σημασια η αποδοση του Μαριτς αλλα η λειτουργια της ομαδας με τον Μαριτς

Αν δεν αποδοσει και τοτε, σημαινει οτι απετυχε το σχεδιο που ειχε ο Ζοτς στο μυαλο του

Τώρα νομίζω πως θα ήταν φρόνιμο να αποχωρήσει η ομάδα από στην super League. έτσι και αλλιώς και πρώτοι να βγούμε στα Play off, πολύ δύσκολα θα έρθει πρόκριση στους ομίλους του C.L.

Ας βάλουν τα πιτσιρίκια, και ας αρχίσουν να ετοιμάζουν την ομάδα για του χρόνου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...