Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι χασατε Σωκρατη μου?

Γιατι φιλε μου ,χασαμε και εγω δεν ξερω ποσα rebound,και στην επιθεση αν και πολλα σουτ μας ηταν αμαρκαριστα τα χαναμε[πολλες φορες καναμε και λαθος επιλογες].Οταν βλεπεις τον νικολας να βαραει μονος του ακι το διαμαντιδη το ιδιο και να τα χανουν ,κατι γινεται.Και επιτελους ,οταν κερδιζουμε γιατι δεν μπαινεται να πειτε για τον Σπανουλη?Ακομα γιατι περισυ που παιζαμε τραγικα δεν περασαμε την Ευρολιγκα ενω ειχαμε τον Σπανουλη[να μην βαλει 30 ποντους τοσο παικταρας που ειναι?].Ο Παναθηναικος αυτη την στιγμη ειναι σε τραγικη κατασταση.Τι σπανουλη να ειχε τι οχι θα το εχανε το ματς.Πρεπει να κερδισουμε την μαλαγα και με 1 ποντο ,να περασουμε και βλεπουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

o Παναθηναικος φετος χτιστηκε γυρω απο την τριπλετα Μαριτς-Σατο-Μητσος

Δεν εξεταζω αν καλως ή κακως ισχύει αυτό, αλλά ετσι ειναι

Οταν ο ενας λειπει 4 μηνες και ο αλλος γυρισε απο τραυματισμο στα down του(λογικα γιατι ειναι καθαρα physical παικτης) λυπαμαι αλλα αυτη ειναι η εικονα που εχουμε

Υπαρχει τζογαρισμα πολλων χρηματων(για να μην σας λενε παπαριες περι φτωχειας, οι Τεπιτς-Καλαθης παιρνουν 1,5 φετος και του χρονου θα φτασουν πανω απο 2, αρα λεφτα υπαρχουν που λεει και μια ψυχη, απλα εχουν επενδυθει λαθος)

Η ελλειψη του Σπανουλη ηταν φανερη και περσυ. Αν ειχαμε κρατησει τον Σπανουλη περσυ θα ειχαμε αποκλεισει Παρτιζαν-Μαρουσι. Ποιος τον χεζει αυτον τον μυρωδια αμπασκετο Γιασικεβιτσιους, ποιος τον κλανει το παλτο τον Πεκοβιτς...

Και επιτελους ,οταν κερδιζουμε γιατι δεν μπαινεται να πειτε για τον Σπανουλη?Ακομα γιατι περισυ που παιζαμε τραγικα δεν περασαμε την Ευρολιγκα ενω ειχαμε τον Σπανουλη[να μην βαλει 30 ποντους τοσο παικταρας που ειναι?].

Γιατι δεν ρωτας τοσα χρονια γιατι τον ελεγαν Μαρμελαδουλη, ψεμα και απατεωνα μπασκετμπολιστα?

Ετσι ειναι, οποιον παρουμε απο τον αντιπαλο γινεται με μιας παικταρας και ηγετης και θεος απο ψεμα, απατεωνας και ανικανος και ο αντιπαλος δεν θα παει πουθενα και εμεις θα μαμ... μανες.

Δεν εχω προβλημα, ετσι ειναι ο οπαδισμος, και εγω το κανω. Απλα μην το καλυπτουμε με 'κυριλε' εκφρασεις και υφος 'μπασκετικου' και παμε να το περασουμε σαν 'φιλαθλη αποψη' γιατι δεν κοροιδευουμε κανεναν

Κοιτα να δεις,μπασκετικα δεν θα με χαλαγε ο σπανουλης,αλλα μην λεμε σε ολες τις ηττες μας οτι χασαμε επειδη ελειπε αυτος.Και περισυ τον ειχαμε, και βγηκαμε απο τους 16 και χασαμεκ και το κυπελο.

Ο Ζοτς εχει ευθυνη σ ολα αυτα;; Διαβαζα σε forums/sites σχολια παναθηναικων που ελεγαν για πολυ βαρια ποδια παιχτων και εικονα λες και ειστε στην προετοιμασια.

Sent from my iPhone using Insomnia

Κοιτα να δεις,μπασκετικα δεν θα με χαλαγε ο σπανουλης,αλλα μην λεμε σε ολες τις ηττες μας οτι χασαμε επειδη ελειπε αυτος.Και περισυ τον ειχαμε, και βγηκαμε απο τους 16 και χασαμεκ και το κυπελο.

Το οποιοδήποτε ασόδυο της προκοπής θα ήταν βάλσαμο για την ομάδα σας αυτή τη στιγμή.

Ο Ζοτς εχει ευθυνη σ ολα αυτα;; Διαβαζα σε forums/sites σχολια παναθηναικων που ελεγαν για πολυ βαρια ποδια παιχτων και εικονα λες και ειστε στην προετοιμασια.

Sent from my iPhone using Insomnia

H μονη ευθυνη του Ζοτς σε ολα αυτα ειναι οτι εφτιαξε μια εντελως διαφορετικη ομαδα (εντελως Physical, defence-oriented και με σκοπο των ελεγχο των ριμπαουντ, τον αιφνιδιασμο και την ανανεωση επιθεωσεων με Σατο-Μαριτς και υποθετω ηταν ενας απο τους λογους που εμεινε ο Τεπιτς) η οποια ομως είχε ελλειμα "ταλεντου", "αυτοσχεδιασμου" και "επιλογων"

Μια ομαδα που αν λειτουργουσαν ολα καλα ίσως αλλαζε και τον τροπο που παιζουν μπασκετ στην Ευρωπη (οπου το πικ εν ρολ και το πασινγκ γκειμ εγινε μοδα απο τον Παναθηναικο κυριως)

Ε, λυπαμαι, αλλα πηραμε το ρισκο να στηριχθουμε σε 5 παικτες και ο ενας ειναι 5 μηνες εξω, ο αλλος μολις γυρισε απο τραυματισμο και αλλοι 2 εχουν κλασει στην κουραση

Παιξαμε και χασαμε.

Δεν υπαρχει θεμα αγωνιστικης ευθυνης του Ζοτς γιατι μεχρι στιγμης δεν εχει την ευκαιρια να παιξει το μπασκετ που θα ηθελε.

Ευθυνη εχει στο σχεδιασμο. Στο οτι για μια ακομα χρονια, δεν ειχαμε plan B αν ειχαμε τραυματισμους.

Δεν ειναι τυχαιο οτι μονιμως βγαζει τον Διαμαντιδη γυρω στο 13' και μετα γυρω στο 25' για να τον εχει φρεσκο, ειτε η διαφορα ειναι στους 2π είτε χανουμε είτε κερδιζουμε 20π

Και μπαινει ο Τεπιτς, ειτε βλεπεται ειτε οχι.

ΥΓ. Παντως ο Καλαθης πρεπει να τον εχει απογοητευσει πολυ. Για να παιζει μονιμως ο φιλοτιμος (κανενα παραπονο απο τη διαθεση του παιδιου) Τεπιτς και ο Καλαθης να παιζει 1' σε καθε ματς ενω αρχισε να 6ος-7ος παικτης, κατι εχει παιξει

πρεπει να χασει και η καχα ματς βεβαια, γιατι αν κανει 2 στα 2 περναει αυτη πρωτη.. νομιζω.

Τιποτα,στηριζομαστε στην Λιετουβος τωρα για νικη στο επομενο ματς με την Καχα.

Ημουν γηπεδο και εχω να πω το εξης.Ειναι κουταμαρα την δεδομενη στιγμη να ασχοληθει η ομαδα με πιθανες κληρωσες κλπ οταν ΔΕΝ μπορει να κερδισει στην εδρα της την Λιετουβος.Ακομα και Μακαμπι ναχουμε με πλεονεκτημα δικο μας ειναι φανερο οτι η ομαδα πρεπει να κανει υπερβαση για να συνεχισει στην ευρωλιγκα.

Σωκρατη, αν θιγεσαι με το να λεω οτι λειπει ο Σπανουλης, αν σου πω οτι λειπει ενας παικτης με τα χαρακτηριστικα του Σπανουλη, θα συμφωνησεις?

Καιζερ, ποια αμυνα και πρασινα άλογα? Η Λιετουβος εβαλε 68 ποντους, η επιθεση σου ηταν που σου στερησε τη νικη. Και σκεψου οτι ειχες και 6/7 αιφνιδιασμους, που σιγουρα ειναι πολλοι για τετοιο επιπεδο.

Ο Καλαθης δεν ξερω τι εχει παθει, οταν μπαινει μεσα το μονο που κανει ειναι πασα στον συμπαικτη. Φαινεται πως ειναι εκτος κλιματος, χωρις ψυχολογια κτλ κτλ..

Οι τραυματισμοι ειναι επισης μερος του παιχνιδιου. Δε σχολιαζω οτι αναφερεστε στον Μαριτς λες και ειναι ο Ντανκαν τουλαχιστον, απλως οσο σημαντικος ειναι για σας ο μαριτς, ειναι για μας ο βασιλοπουλος (και ακομα περισσοτερο).

Ασε που σημερα στην Τουρκια παμε χωρις Κεσελ/Χαλπεριν/Βασιλ/Μπουρουση.. Άλλη ομαδα δηλαδη.. Αυτα εχει ομως ο αθλητισμος.

Υ.Γ. Στην τελευταια φαση γιατι αφηνει μεσα τον Τεπιτς? Οι ΔΔ/Σατο/Καιμακογλου-Περπερογλου δεν του κανουν??

Καιζερ, ποια αμυνα και πρασινα άλογα? Η Λιετουβος εβαλε 68 ποντους, η επιθεση σου ηταν που σου στερησε τη νικη. Και σκεψου οτι ειχες και 6/7 αιφνιδιασμους, που σιγουρα ειναι πολλοι για τετοιο επιπεδο.

Παναθηναικος 29 ριμπαουντ

Λιετουβος 41 ριμπαουντ(τα 16 επιθετικα)

Ο Σατο επαιξε 18'

Ο Παναθηναικος με τους 67 του ποντους θα ειχε κερδισει

τη Βαλενθια εκτος, την ΤΣΣΚΑ εντος, την Εφες εντος,την Αρμανι εντος, την Λιετουβος εκτος, την Μαλαγα εντος

Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα της αμυνας=ποσους ποντους εφαγα, με το 'παιρνω τα ριμπαουντ, ανανεωνω επιθεσεις, βγαινω στις αλλαγες εχοντας 2 γκαρντ κοντα στα 2 μετρα, τρεχω με τον Σατο, δεν αναγκαζομαι να δινωω βοηθεια στον Μπατιστ γιατι εχω τον Μαριτς' τι να σου πω

Οι τραυματισμοι ειναι επισης μερος του παιχνιδιου.

Και?

Ειπα κατι διαφορετικο?

Ή απλα ηθελες να το πεις?

Δε σχολιαζω οτι αναφερεστε στον Μαριτς λες και ειναι ο Ντανκαν τουλαχιστον, απλως οσο σημαντικος ειναι για σας ο μαριτς, ειναι για μας ο βασιλοπουλος (και ακομα περισσοτερο).

Σιγουρα, με Σπανουλη-Τεοντοσις μεσα και με το ρολο του Νεστεροβιτς, τι να σου πω

Οχι Ντανκαν, Τζαμπαρ και Ματζικ μαζι ηταν στον φετινο σχεδιασμο

Αν σωνει και καλα θες εσυ ταυτοχρονα ΚΑΙ να σερνεται ο Παναθηναικος ΚΑΙ να ειναι κακοσχεδιασμενος αλλα ΚΑΙ να εχει παικτες ΚΑΙ να ειναι δυνατος (γιατι αλλιως θα σου βγαινει οτι αποκλειστηκε ενας κακος Παναθηναικος αρα δεν εχει αξια) δεν σου φταιω εγω

Ασε που σημερα στην Τουρκια παμε χωρις Κεσελ/Χαλπεριν/Βασιλ/Μπουρουση.. Άλλη ομαδα δηλαδη.. Αυτα εχει ομως ο αθλητισμος.

...το οποιο που ακριβως το αμφισβητησα?

Δηλαδη αν χασεις σημερα θα βγω να πω 'εχασε ο πληρης Ολυμπιακος'?

Υ.Γ. Στην τελευταια φαση γιατι αφηνει μεσα τον Τεπιτς? Οι ΔΔ/Σατο/Καιμακογλου-Περπερογλου δεν του κανουν??

Ενας επρεπε να παρει τον Γκεγκεβιτσιους, ενας τον Αμιν (που και ο ψιλικατζης ηξερε οτι θα παρει την τελικη προσπαθεια)

Οταν εχεις τα ποδια του Ντρου Νικολας που τον εμπιστευτηκες σε τελευταια επιθεση τελικου Ευρολιγκας, πας και μου βαζεις τον Τεπιτς...

Απλα ο Ζοτς υπερασπιζεται τις επιλογες του. Αυτους διαλεξε, με αυτους θα ζησει ή θα πεθανει

Ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει 1-2 αντιστοιχο του Σπανουλη,και οτι λειπει απο την ομαδα.

Αλλα δε χρειαζεται μετα απο καθε ηττα να πεταγεται καποιος και να λεει,"σημερα δε σας ελειψε ο Σπανουλης?" λες και ο Παναθηναικος τελειωσε με τη φυγη του Σπανουλη.

Εγω παντως δεν ειμαι αισιοδοξος για τη συνεχεια,γιατι βλεπω οτι εκτος απο αμυνα που θα βελτιωθει με Μαριτς δεν εχουμε επιθετικο ταλεντο.

Θεος Μαρινακης!

Ο γαυρος λεει οτι οι παικτες του Παναθηναικου χτυπησαν και γιαυτο τους χτυπησαν οι φιλαθλοι

Αφηνω στην ακρη τη λογικη "μα κυρια, ο Κωστακης με χτυπησε πρωτος" και σκεφτομαι...

...με τη μουτρα λες οτι πολεμας τη βια, οταν σε τετοιας εκτασης επισοδεια, ζητας να αθωωθεις γιατι λεει ο Γκοβου κλωτσησε εναν φιλαθλο, αρα ειναι αθωωοι αλλοι 100 που χτυπησαν τους παικτες.

Πες ρε παιδι μου "Εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα?Οι ¨οπαδοι μου να ειναι καλα και για τα αλλα χεστηκα"

Ε, αν βρουν αυτους που σπασανε τη γειτονια του Τοροσιδη, να στειλουμε ενα δικηγορο "Ο Τοροσιδης δεν χτυπησε τον Λετο? Ε, τους εκνευρισε και σπασανε το μισο Χαιδαρι"

Εγω παντως δεν ειμαι αισιοδοξος για τη συνεχεια,γιατι βλεπω οτι εκτος απο αμυνα που θα βελτιωθει με Μαριτς δεν εχουμε επιθετικο ταλεντο.

Αυτο ισχυει. Και γιαυτο φαγωθηκαμε να παρουμε και Σατο και Μαριτς

Προφανως θεωρουσε ο Ζοτς οτι δεν μπορουσε να βρει (ή δεν ειχε το μπατζετ) παικτες με πηγαιο επιθετικο ταλεντο και σκεφτηκε "Αμυνα->Ριμπαουντ->Αιφνιδιασμος->Καλαθι" ή αν δεν υπαρχει αιφνιδιασμος, να πηδαει μια τσιτα και ενα νταμαρι για επιθετικο

Ειμαι βεβαιος πως αν ξεραν οτι θα χτυπησει ο Μαριτς ή δεν ερχοταν ο Σατο, δεν θα παιρναμε ουτε τον αλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο αλλο εριξαν μια αγωνιστικη ολη και ολη για τα επισοδεια,ελεος.Μεχρι και σε εμα εδωσαν 2-3 αγωνιστικες που μπηκαν κατι ζωα μεσα για να δειρουν τους παικτες μας.

Επεξ/σία από SOCRATIS1000

Διαμαρτηρία για το αίσχος του Καραισκάκη απο τον Φορέα αυριο Παρασκευή

κανε διαμαρτυρια καλυτερα για αυτα τα αισχη με τα ψεματα και την προκλητικοτητα των σιισε, τζορβα, λετο

http://www.thrylos.gr/podosfairo/article/420/ta-video-dokoumedo/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...