Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το καλό είναι ότι αφού το πρωϊ διαβάζουμε τα πρωτοσέλιδα, κατά το μεσημέρι έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και την ανάλυσή τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

"Ο Γκοβου με κλοτσιά καράτε ... πυροδοτεί" Ε ναι, είναι εμφανές ότι αυτός έφερε τους 700-800 (σύμφωνα με την αστυνομία) οπαδούς στο γήπεδο...

Ηταν ολοι τους stand by B)

Ναι γιατί προφανώς είναι πολύ εύκολο να βάλεις στη ζυγαριά όσα είδαμε όλοι το σάββατο (ακόμα και αυτοί που τυχαία κοίταγαν αλλού...) με την ξεδιάντροπη αλήτικη συμπεριφορά του Σισσέ..

Πριν τον αγώνα τόλμησε να κοιτάξει την κερκίδα... Και πριν μπει στα αποδυτήρια τόλμησε να πει στον "εκ δεξιών του κυρίου καθήμενο" τάκη κουβαρίστρα "come and get it"... Μα καλά ποιος είναι αυτός?

Δεν ξέρει ότι στην Ελλάδα μπορεί ελεύθερα να αποκαλείται μαιμού-δούλος-πίθηκας και δεν έχει δικαίωμα να απαντάει?

Μνημείο αλητείας Σισσέ....

Και βέβαια, ο υπέροχος λαός ήταν ήδη ανάστατος από τις απίστευτες προκλήσεις του γάλλου και του τη φύλαγε από το 2003, το 2005 και το 2009...

Και φυσικά, όταν κάνουμε εμείς τα αίσχη, ε, γιατί να μην υπενθυμίσουμε ότι δεν τα κάναμε και στους οσιομάρτυρες.... Άρα δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα..

Επίσης το ότι δεν είναι οσιομάρτυρες σημαίνει ότι δεν δικαιούνται να μιλάνε γιατί και λίγα τους κάνανε...(?)

Βέβαια, το ότι ο Σισσέ είναι μέγας αλητάμπουρας το μαθαίνουμε συμπτωματικά τώρα αλλά μικρή σημασία έχει...

Στο κάτω-κάτω τυχερός είναι που δεν του την έπεσε και ο Καραγκούνης που και το περιβραχιόνιο του πήρε και τον κράζει σε κάθε λάθος πάσα...

Ρε τον αλητάμπουρα..

Το να ψάχνουμε τα πράγματα αμφίπλευρα είναι πολύ εύκολο όταν είμαστε από κάτω...

Η μεταφραση της ανακοινωσης του ναι ειναι αυτη.Αφου ουτε καν συγγνωμη δεν ζηταει..

χαχα αυτο σκεφτομουνα οταν ακουγα στις ειδησεις την ανακοινωση-ανεκδοτο οταν την εβγαλε.

ζηταγε συγνωμη απο ολους που εχουν σχεση με τον ολυμπιακο εκτος απο τον παναθηναικο και τους υπολοιπους

ελληνες που για αλλη μια φορα ξεφτυλιζονται διεθνως με τα καραγκιοζολικια του ολυμπιακου.

και μετα ζηταγε απο τον παναθηναικο να συναντηθουν για να τα βρουν.

απιστευτο θρασος και δουλεμα ο αρχιμαφιοζος,αλλα σε τετοιο ανυπαρκτο κρατος που ζουμε ειναι παντα αναμενομενο. :-D

Ναι γιατί προφανώς είναι πολύ εύκολο να βάλεις στη ζυγαριά όσα είδαμε όλοι το σάββατο (ακόμα και αυτοί που τυχαία κοίταγαν αλλού...) με την ξεδιάντροπη αλήτικη συμπεριφορά του Σισσέ..

Πριν τον αγώνα τόλμησε να κοιτάξει την κερκίδα... Και πριν μπει στα αποδυτήρια τόλμησε να πει στον "εκ δεξιών του κυρίου καθήμενο" τάκη κουβαρίστρα "come and get it"... Μα καλά ποιος είναι αυτός?

Δεν ξέρει ότι στην Ελλάδα μπορεί ελεύθερα να αποκαλείται μαιμού-δούλος-πίθηκας και δεν έχει δικαίωμα να απαντάει?

Μνημείο αλητείας Σισσέ....

Και βέβαια, ο υπέροχος λαός ήταν ήδη ανάστατος από τις απίστευτες προκλήσεις του γάλλου και του τη φύλαγε από το 2003, το 2005 και το 2009...

Και φυσικά, όταν κάνουμε εμείς τα αίσχη, ε, γιατί να μην υπενθυμίσουμε ότι δεν τα κάναμε και στους οσιομάρτυρες.... Άρα δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα..

Επίσης το ότι δεν είναι οσιομάρτυρες σημαίνει ότι δεν δικαιούνται να μιλάνε γιατί και λίγα τους κάνανε...(?)

Βέβαια, το ότι ο Σισσέ είναι μέγας αλητάμπουρας το μαθαίνουμε συμπτωματικά τώρα αλλά μικρή σημασία έχει...

Στο κάτω-κάτω τυχερός είναι που δεν του την έπεσε και ο Καραγκούνης που και το περιβραχιόνιο του πήρε και τον κράζει σε κάθε λάθος πάσα...

Ρε τον αλητάμπουρα..

Το να ψάχνουμε τα πράγματα αμφίπλευρα είναι πολύ εύκολο όταν είμαστε από κάτω...

Εντάξει, δεν πειράζει, δεν θέλεις να καταλάβεις αν και μπορείς κάλλιστα και το ξέρουμε και οι δύο. Ίσως να μη διάβασες και εξαρχής τον διάλογο, δεν σε κατηγορώ. Συγνώμη που έθιξα το κόσμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου...

antreas18, δεν είμαι σίγουρος αν η UEFA μπορεί να επέμβει στα εσωτερικά μιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Αν μπορεί, έχει καλώς. Αλλά, αν με ρωτήσει κάποιος, προσωπικά θα ήθελα να εξαιρεθούν όλες οι ελληνικές ομάδες από τις διοργανώσεις της UEFA (στα πρότυτα της απαγόρευσης που επέβαλε στις αγγλικές ομάδες η Θάτσερ στις αρχές της δεκαετίας του 1980) για δύο τρία χρόνια, έτσι, για να "στρώσουν χαρακτήρα". Να πονέσει η οικονομική απώλεια όλους τους προέδρους/ιδιοκτήτες ομάδων και να αναγκααστούν όλοι μαζί από κοινού, να βρουν τρόπους να βελτιώσουν το προϊόν τους (= ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίου), με ό,τι και να σημαίνει αυτό. Να δεις για πότε εξαφανίζονται οι κάθε λογοίς "ιδιωτικοί στρατοί", "γνωστοί άγνωστοι", "μπαχαλάκηδες" κτλ κτλ. Στην περίπτωση αυτή, ίσως να δούμε φως στην άκρη του τούνελ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

το λουκουμι στον κυριο.αλλα δυστυχως σε μια διεφθαρμενη κοινωνια/ανυπαρκτο κρατος αυτο δεν προκειται ποτε να συμβει.

θα βγαινουν σε πορειες διαμαρτυριας τα πρεζονια οπαδοι και οι πουλημενοι πολιτικοι και θα φωναζουν οτι η

ελλαδα ειναι το λικνο της δημοκρατιας και δεν περνανε εδω τα φασιστικα μετρα των ευρωπαιων βαρβαρων.αμ πως.

Τι δεν μπορώ να καταλάβω?

Τι νόημα έχει το να μου λες τι έκανε ο Σισσέ το 2003 και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω?

Και στο κάτω-κάτω της γραφής, ότι κι αν έχει κάνει ο Σισσέ στο παρελθόν του, όσο είναι στην Ελλάδα δεν έχει προκαλέσει.

Στην μανία να τον κατηγορήσουμε τι βρήκαμε να πούμε?

Πως "όταν βάραγε τα πέναλτι ήταν καλά".

Δηλαδή έλεος...

Και μη μου πεις ότι εσύ ήξερες τι έκανε πριν 10 και 8 και 3 χρόνια...

Κάποιος το χρησιμοποιεί σαν άλλοθι και εσύ πείστηκες ότι όντως, έτσι είναι και το αναπαράγεις.

Και δεν είναι άλλοθι. Για την ακρίβεια δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα αίσχη.

Βλέπω στις φυλλάδες σας αυτά τα καλόπαιδα που τους πνίγει το δίκιο τους και μας δείξανε με ζουμ την κλωτσιά του Γκοβού για να μας αποδείξουνε ότι ο υπέροχος λαός προκλήθηκε.

Μιλάμε για τους ίδιους που το 2006 σε έναν αγώνα βόλει γυναικών (αν είναι ποτέ δυνατόν!!) Παναθηναικός-Απολλώνιος εμφανίστηκαν 300+ άτομα και προσπάθησαν να ............ δυο ανθρώπους. Ο ένας ήμουν εγώ.

(βάζω ... γιατί δεν ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω, αν πω σκοτώσουν θα νομίζετε ότι υπερβάλω)

Αυτοί λοιπόν, προκλήθηκαν.....!

Τι δεν μπορώ να καταλάβω?

Τι νόημα έχει το να μου λες τι έκανε ο Σισσέ το 2003 και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω?

Και στο κάτω-κάτω της γραφής, ότι κι αν έχει κάνει ο Σισσέ στο παρελθόν του, όσο είναι στην Ελλάδα δεν έχει προκαλέσει.

Στην μανία να τον κατηγορήσουμε τι βρήκαμε να πούμε?

Πως "όταν βάραγε τα πέναλτι ήταν καλά".

Δηλαδή έλεος...

Και μη μου πεις ότι εσύ ήξερες τι έκανε πριν 10 και 8 και 3 χρόνια...

Κάποιος το χρησιμοποιεί σαν άλλοθι και εσύ πείστηκες ότι όντως, έτσι είναι και το αναπαράγεις.

Και δεν είναι άλλοθι. Για την ακρίβεια δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα αίσχη.

Βλέπω στις φυλλάδες σας αυτά τα καλόπαιδα που τους πνίγει το δίκιο τους και μας δείξανε με ζουμ την κλωτσιά του Γκοβού για να μας αποδείξουνε ότι ο υπέροχος λαός προκλήθηκε.

Μιλάμε για τους ίδιους που το 2006 σε έναν αγώνα βόλει γυναικών (αν είναι ποτέ δυνατόν!!) Παναθηναικός-Απολλώνιος εμφανίστηκαν 300+ άτομα και προσπάθησαν να ............ δυο ανθρώπους. Ο ένας ήμουν εγώ.

(βάζω ... γιατί δεν ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω, αν πω σκοτώσουν θα νομίζετε ότι υπερβάλω)

Αυτοί λοιπόν, προκλήθηκαν.....!

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να το έχεις ραμμένο 2 χρόνια τώρα με κομμένα δάχτυλα, καμμένα πούλμαν, ντου στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς σου, συνεχές ξύλο στα περίχωρα του ΟΑΚΑ από "αντιεξουσιαστές", βολές με πιστόλια φωτοβολίδων κατά φιλοξενούμενων οπαδών και ξαφνικά να ανακαλύπτεις τη Ρώμη. Ή πάρε θέση για όλα όσα έχουν γίνει 2 χρόνια τώρα να υποκλιθώ μπροστά σου ή μη μιλάς καθόλου. Πόσο μάλιστα όταν βγαίνεις και δηλώνεις: "Δείτε με όσο προλαβαίνετε".

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είσαι συγχυσμένος από τα αίσχη του Σαββάτου, (εδώ ήμουν εγώ, που δεν τα είχα δει καν, αλλά μου τα περιέγραψαν τηλεφωνικώς) αλλά είναι προφανές ότι δεν έχεις παρακολουθήσει εξ' αρχής τη συζήτηση απέναντι και βγάζεις εσφαλμένα συμπεράσματα.

Η εξωαγωνιστική του συμπεριφορά χρησιμοποιήθηκε για συγκεκριμένο άτομο. Ξαναδές τον διάλογο.

Όσο για το περιστατικό που αναφέρεις, πραγματικά λυπάμαι που στην ομάδα που υποστηρίζω υπάρχουν και πρωτόζωα. Σου ευχομαι ολόψυχα, ποτέ ξανά τέτοιο "ραντεβού"

Απίστευτο!

Δολοφόνοι, και εμείς καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα με τους υποστηριχτές τους εδώ μέσα!! :mad: :mad:

ε ειπαμε.οταν λειπει ο σπιτονοικοκυρης ακα η πολιτεια τα ποντικια κανουν πάρτι.τα πραγματα θα γινουν ακομα χειροτερα στο μελλον.

" ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Betsson αντιλαμβανόμενη το σοβαρό θέμα που έχει δημιουργηθεί ως συνέπεια του αποτελέσματος του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ομάδας του Ολυμπιακού Π. και του Παναθηναϊκού (19/02/2011) και τα όσα ακολούθησαν με τη λήξη αυτού, θέλοντας να τηρήσει το FAIR PLAY προς του πελάτες της, αποφάσισε και ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ τα χαμένα πονταρίσματα των Ελλήνων παικτών της που είχαν επιλέξει να ποντάρουν στη νίκη του Παναθηναϊκού στην αγορά νικητής του αγώνα (1Χ2)!"

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να το έχεις ραμμένο 2 χρόνια τώρα με κομμένα δάχτυλα, καμμένα πούλμαν, ντου στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς σου, συνεχές ξύλο στα περίχωρα του ΟΑΚΑ από "αντιεξουσιαστές", βολές με πιστόλια φωτοβολίδων κατά φιλοξενούμενων οπαδών και ξαφνικά να ανακαλύπτεις τη Ρώμη. Ή πάρε θέση για όλα όσα έχουν γίνει 2 χρόνια τώρα να υποκλιθώ μπροστά σου ή μη μιλάς καθόλου. Πόσο μάλιστα όταν βγαίνεις και δηλώνεις: "Δείτε με όσο προλαβαίνετε".

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είσαι συγχυσμένος από τα αίσχη του Σαββάτου, (εδώ ήμουν εγώ, που δεν τα είχα δει καν, αλλά μου τα περιέγραψαν τηλεφωνικώς) αλλά είναι προφανές ότι δεν έχεις παρακολουθήσει εξ' αρχής τη συζήτηση απέναντι και βγάζεις εσφαλμένα συμπεράσματα.

Η εξωαγωνιστική του συμπεριφορά χρησιμοποιήθηκε για συγκεκριμένο άτομο. Ξαναδές τον διάλογο.

Όσο για το περιστατικό που αναφέρεις, πραγματικά λυπάμαι που στην ομάδα που υποστηρίζω υπάρχουν και πρωτόζωα. Σου ευχομαι ολόψυχα, ποτέ ξανά τέτοιο "ραντεβού"

Δεν συμμετέχω άλλο γιατί έτσι κι αλλιώς το κοιτάζω εντελώς αποσπασματικά το δικό σας για να μην μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν.

Οπότε μπορεί να έχω χάσει και κάποια κουβέντα.

Γενικά θα πω όμως το εξής. Με ενοχλούν οι δικαιολογίες γιατί αυτά θα έπρεπε να τα καταδικάζουμε όλοι.

Πέρυσι μετά το οακα θυμάσαι τι είχα πει? Μακάρι να κλείσουν το γήπεδο για έναν χρόνο. Να μας τιμωρήσουν παραδειγματικά και εξοντωτικά.

Τη γνώμη μου την κράτησα και δεν γύρισα να θυμάμαι μετά από 2-3 μέρες τι έκαναν όλοι οι άλλοι. Ας γινότανε η αρχή με τον Παναθηναικό.

Ως πότε ρε παιδιά θα δικαιολογούμε τα ζώα επειδη υπάρχουν κι άλλα ζώα? Δηλαδή πρέπει κάποιος να ξανά-πεθάνει για να καταλάβουμε?

Κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. Υπήρχαν αμέτρητες ευκαιρίες να γίνει και δεν έγινε. Αυτό σημαίνει να μη γίνει ούτε τώρα?

Μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα και λέμε μπράβο. Γινόμαστε όργανα στα χέρια των βγενόπουλων και των μαρινάκηδων.

Τυφλή βία παντού. Δηλαδή αυτός ο ταλαίπωρος προχθές στο μοναστηράκι τι είχε κάνει και έφαγε τη μαχαιριά?

Αδερφοί δεν θα γίνουμε ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε εχθροί.

Και όσο δικαιολογούμε τον κάθε μαρινάκη επειδή "ο slimdata κάποτε είχε πει έτσι κι έτσι κι έτσι", εμείς θα συντηρούμε αυτόν τον πόλεμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...