Mika Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 οταν εκανε τσαμπουκα ηταν καλα ομως?μετα κινδυνεψε η ζωη του... α ρε υποκρισια.... εκανε τσαμπυκα ο νινης ας τον σαπισουμε στο ξυλο λοιπον εε; μαλακια εκανα που ασχοληθηκα με την παρτη σου. με ανθρωπους που δικαιολογουν δολοφονικες επιθεσεις δεν θελω να εχω σχεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι δεν εχετε τα λεφτα να τον κρατησετε (ισως να εχετε αναγκη κ τα λεφτα που μπορει να παρετε..) Γιατι μασαγε απο πριν τα λογια του σε δηλωσεις για το μελλον του Για τα χαλια του παναθηναικου φετος που αμα εισαι cisse δεν μενεις (και του χρονου λογικα τα ιδια χαλια θα εχετε σαν ομαδα) Δεν θα παιζει τσουλου του χρονου.. Αμα θυμηθω κι αλλα θα σου πω.. Γιατί ακριβώς να μασήσει τα λόγια του? Έχει δώσει όρκο τιμής ότι θα παραμείνει στον Παναθηναικό για πάντα? Πιστεύεις ότι η ζούγκλα που συνάντησε από τους επιστήμονες, δεν έπαιξε ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως ρόλο στην απόφασή του, να θέλει να φύγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι δεν εχετε τα λεφτα να τον κρατησετε (ισως να εχετε αναγκη κ τα λεφτα που μπορει να παρετε..) Γιατι μασαγε απο πριν τα λογια του σε δηλωσεις για το μελλον του Για τα χαλια του παναθηναικου φετος που αμα εισαι cisse δεν μενεις (και του χρονου λογικα τα ιδια χαλια θα εχετε σαν ομαδα) Δεν θα παιζει τσουλου του χρονου.. Αμα θυμηθω κι αλλα θα σου πω.. Το πρωτο ασχολιαστο.Αλλο δεν εχω λεφτα και αλλο δεν εχω διαθεση να βαλω. 2ο και 3ο συμφωνω. Το 4ο που λες δεν προκυπτει απο καπου.Γιατι εισαι σιγουρος οτι δεν θα παιζει τσουλου του χρονου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, δεν εχουμε λεφτα να κρατησουμε παικτη με συμβολαιο σε ισχυ. Βασικα δεν εχουμε λεφτα να κρατησουμε τον ηγετη μας? Απο το φετινο μπατζετ 1,5 γλυτωνουμε μανι-μανι απο τον Σιλβα Ολη την ομαδα να πουλουσαμε, ο Σισε θα εμενε. Ακομα και με δωρο Πατερα τον μισθο του Δεν παιζει το "δεν εχουμε λεφτα" για τον Σισε συγκεκριμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ποιοι παίρνουνε πολλαπλάσια; Η ΝΕΤ; Σε καμία περίπτωση! Μέσα μπαίνει, εξ ου και ο συλλογισμός μου. Ναι, είνα βλάκες που κάνουνε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουνε τον ΟΣΦΠ και την Ξάνθη στο κανάλι τους. Ξέρεις, αυτοί εκεί, γουστάρουνε να βγάζουνε λιγότερα κέρδη, να τους μειώνει ο από πάνω τους μισθούς τους για κακή απόδοση, και έτσι γενικώς τους αρέσει να ρίχνουνε λεφτά σε κάτι που δεν βγάζει τίποτα. Δεν νωγάτε καθόλου μερικοί μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ρε συ Κατερινα, ειμαστε σοβαροι? Ο Ολυμπιακος παιρνει 8 εκατομμυρια απο τη ΝΕΤ. Πιστευεις πραγματικα, οτι στην Ελλαδα οπως ειναι, υπαρχουν 8Μ ευρω σε διαφημισεις φετος για τους αγωνες του Ολυμπιακου? Επειδη ειμαι στον μαρκετοεμπορικο χωρο, σε πληροφορω οτι δεν υπαρχουν για Ολυμπιακο και Παναθηναικο μαζι. Μην δουλευομαστε που βγαζει λεφτα η ΝΕΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Βλέπεις να δικαιολογεί κανείς τους στόκους που πέταξαν μολότωφ στο αμάξι των γειτόνων του Τοροσίδη? Όπως κάνεις εσύ ανελλειπώς για τους στόκους που μπήκαν στο γήπεδο να ξυλκοπήσουν παίχτες? Εμετός Οταν λες πως ξερουμε οτι ειναι οπαδοι του παναθηναικου και μου κοτσαρεις την εικονα του μαρινακη (κατι που ειναι προφανες πιοι το εκαναν) δεν τους δικαιολογεις?Οπως πιο παλια με το θεμα με τους αναρχικους... Προσπαθουμε να κρυφτουμε πισω απο το δαχτυλο μας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio pepe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ακριβώς να μασήσει τα λόγια του? Έχει δώσει όρκο τιμής ότι θα παραμείνει στον Παναθηναικό για πάντα? Πιστεύεις ότι η ζούγκλα που συνάντησε από τους επιστήμονες, δεν έπαιξε ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως ρόλο στην απόφασή του, να θέλει να φύγει? Αν ηθελε να μεινει ισως το ξανασκεφτοταν μετα απ αυτα που εγιναν.. αλλα τον βοηθησαν στο να φανει μαγκας που φευγει κ οχι οτι παρατησε την ομαδα (λεμε τωρα).. Το πρωτο ασχολιαστο.Αλλο δεν εχω λεφτα και αλλο δεν εχω διαθεση να βαλω. 2ο και 3ο συμφωνω. Το 4ο που λες δεν προκυπτει απο καπου.Γιατι εισαι σιγουρος οτι δεν θα παιζει τσουλου του χρονου? Α περνανε 2 φετος? Λαθος μου τοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ρε τον Σισε που ΙΣΩΣ και ΝΑ παρατησει την ομαδα το καλοκαιρι ενω 2 χρονια που ειναι εδω κανεις δεν τον εχει ζητησει Αλλα το καταλαβαινες ρε παιδι μου, εβγαζε μια απεχθεια για το τριφυλλι, με το ζορι επαιζε Α περνανε 2 φετος? Λαθος μου τοτε.. Και περσυ 2 περναγανε. Οκ, πιθανοτατα να πεσεις με τον 3ο της Ισπανιας και να αποκλειστεις αλλα ο ΠΑΟΚ νομιζω οτι αυτοκτονησε φετος. Μια κληρωση με Αγιαξ(ειδικα οπως προβλεπεται για του χρονου) και Δυναμο Κιεβου ειναι επισης δυσκολη αλλα οχι απαγορευτικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αν ηθελε να μεινει ισως το ξανασκεφτοταν μετα απ αυτα που εγιναν.. αλλα τον βοηθησαν στο να φανει μαγκας που φευγει κ οχι οτι παρατησε την ομαδα (λεμε τωρα).. Α περνανε 2 φετος? Λαθος μου τοτε.. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω να δείξει μάγκας. Είναι ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αχααααααααααααααααααα.... Kαι να σου πω, του Τεοντοσιτς ποτε ληγει? Φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio pepe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ρε τον Σισε που ΙΣΩΣ και ΝΑ παρατησει την ομαδα το καλοκαιρι ενω 2 χρονια που ειναι εδω κανεις δεν τον εχει ζητησει Αλλα το καταλαβαινες ρε παιδι μου, εβγαζε μια απεχθεια για το τριφυλλι, με το ζορι επαιζε Το παρατησε που εβαλα καταλαβες πως το εγραψα.. Ξεκινησα λεγοντας οτι δεν ειναι ο λογος τα επισοδεια που αποχωρει.. Φαινεται οτι τη γουσταρε την ομαδα αλλα ειναι επαγγελματιας πανω απ ολα.. Γιατι αν μιλαγε το παθος αυτη τη στιγμη νομιζω 8α επελεγε να μεινει για να προσπαθησει να "βουλωσει¨" στοματα του χρονου.. Αποψη μου ειναι αυτη, μην παρεξηγηθω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, είνα βλάκες που κάνουνε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουνε τον ΟΣΦΠ και την Ξάνθη στο κανάλι τους. Ξέρεις, αυτοί εκεί, γουστάρουνε να βγάζουνε λιγότερα κέρδη, να τους μειώνει ο από πάνω τους μισθούς τους για κακή απόδοση, και έτσι γενικώς τους αρέσει να ρίχνουνε λεφτά σε κάτι που δεν βγάζει τίποτα. Δεν νωγάτε καθόλου μερικοί μου φαίνεται... Η μείωση μισθών στην κρατική τηλεόραση λόγω ζημιογόνων προγραμμάτων είναι συχνό φαινόμενο δηλαδή; Συχνό εννοούμε να έχει συμβεί έστω και μια φορά στην ιστορία. Η ΕΡΤ τώρα τελευταία βγάζει στη δημοσιότητα το κόστος των εκπομπών που παράγει. Αν μου βρεις καμιά κερδοφόρα, σφύρα μου. Επίσης, κάνε τη διαίρεση να δεις αν βγαίνουν τα λεφτά. 8 εκατομμύρια δια 15 ματς, μας κάνουν 500 χιλιάρικα το παιχνίδι. Πρόσθεσε το κόστος για την παραγωγή, τους τεχνικούς, τα κυκλώματα, τους δημοσιογράφους κτλ. και σκέψου αν βγαίνουν τέτοια λεφτά από διαφημίσεις. Αν ήταν 15 ντέρμπι, να το δεχθώ. Αλλά τα μισά τουλάχιστον ματς είναι κάτι κατεστραμμένα ΟΣΦΠ-Αστέρας Τρίπολης. Προφανώς τα κανάλια έχουν και έμμεσα έσοδα, από τις εκπομπές που γεμίζουν με θέματα του Ολυμπιακού, από την αύξηση της τηλεθέασης λίγη ώρα πριν και μετά τα ματς κτλ. Αλλά τα λεφτά δεν βγαίνουν με καμία δύναμη. Πώς νομίζεις ότι προέκυψαν τα ελλείμματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnOldFriend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα διαβαζω τις δηλωσεις του Νινη... απιστευτα σιχαμενος ο Μαρινακης. κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο. 100% !!!! http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/310944.html “Αυτό το καλοκαίρι θα φύγω, αυτό είναι σίγουρο. Είναι ακατάλληλο το παιχνίδι για μένα εδώ”. Ετσι οι καλοι ποδοσφαιριστες να φευγουν σιγα σιγα, τι το περασαμε πια?? Οσο και αν μισω να παιζει ο Σισε στον Παναθηναικο γιατι περυσι σας εδωσε το πρωταθλημα μονος του και φετος σας εχει εκει που ειστε σχεδον μονος του, αλλά φυσικα και θελω τετοιους παικτες στο Ελληνικο πρωταθλημα εστω και αν δεν παιζουν στην ομαδα μου. Φυσικα με τον απολυτο φασισμο που επικρατει στο ελληνικο ποδοσφαιρο και διογκωθηκε φοβερα επι Μαρινακη, το πρωταθλημα εχει γινει ενα μπουρ@@@@ο σκετο. Ποιος παικτης θελει να ερθει σε αλλη ομαδα εκτος του Ολυμπιακου αν ξερει οτι θα τρωει ξυλο και δεν θα γινεται τιποτα και αν ξερει οτι ο,τι και να κανει οσο και αν προσπαθησει θα νικησει ο Ολυμπιακος επειδη ετσι πρεπει.... Εξαλλου μιλαμε για ποδοσφαιριστες και αυτο που παιζεται οταν παιζεις εναντιον του Ολυμπιακου δεν ειναι ποδοσφαιρο, οι κανονες αλλαζουν. Ο κανονας ειναι ενας βασικα: Ο Ολυμπιακος να νικαει και ολα τα άλλα να πανε να γα@@@@@@@@ουν..... Και ολοι λενε αηδια, καταντια αηδια αηδια κλπ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ τιποτα επι της ουσιας για να διορθωθει. Πειστε του ςπροεδρους σας ρε να κατεβουν με τους νεους. Παναθηναικος, ΠΑΟΚ Αρης, Καβαλα κλπ κλπ. Να δουμε τι θα γινει μετα. Αν δεν γινει και τοτε, τοτε ΒΙΑ. γιατι μας αρεσει το ποδοσφαιρο και δεν θα σταματησουμε να το βλεπουμε επειδη καποιοι ειναι @%#%#@%%@ και ετσι το θελουν. Δεν θα φυγουμε εμεις. Θα φυγουνε αυτοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Φετος. Oμορφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις