margaritagr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ακριβως αυτο, το να εισαι σε εναν "ανοιχτο" ομιλο, ειναι ο,τι χειροτερο. Οπως ειναι ο ομιλος μας μπορει αν γινει ανω κατω πανευκολα. επισης....η σαλκε ειναι ανυπαρκτη ενω η λατσιο ομαδαρα ε?? μονο και μονο ο μαγουλας που αναφερεις, ειναι καλυτερος απο τα στοπερ που εχουμε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 εύκολο όμιλο δεν τον λες αλλά πιστεύω μπορούμε να παλέψουμε για την 3η θέση...του πούστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Αν ήξερες λίγο από ch.l, λίγο, όχι πολύ, θα γνώριζες ότι είναι προτιμότερο -για ομάδες όπως οι δικές μας- η ομάδα από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας να είναι πανίσχυρη (Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα αν γίνεται) και όχι μια μέτρια (γιατί κακές εκεί δεν θα βρεις), για να καθαρίσει την πρόκριση νωρίς με νίκες μέσα-έξω και αν εσύ είσαι τυχερός, να την πετύχεις στην τελευταία αγωνιστική στην έδρα σου με τα δευτερότριτα. Αντίστοιχα, θες την πιο αδύναμη από το 4ο γκρουπ. Ένας ισορροπημένος όμιλος είναι ό,τι χειρότερο! Θέλουμε ξεκάθαρα πρώτο το φαβορί με 15 βαθμούς αν γίνεται, ξεκάθαρα τελευταία την ομάδα από το 4ο γκρουπ, για να παλέψουμε την πρόκριση με την ομάδα από το β' γκρουπ δυναμικότητας. Αν υποννοείς ότι ο ΟΣΦΠ είναι τυχερός στις κληρώσεις, τότε να σου θυμίσω ποιά ομάδα κληρώθηκε στον όμιλό μας πέρυσι από το 4ο γκρουπ;;;;; Δεδομενου οτι ησουν 3ο γκρουπ και οχι 2ο και στο τελος ησουν μεταξυ Ρεαλ-Σιτι και Αρσεναλ-Σαλκε, πραγματικα σε χτυπησε η μοιρα Αν εσενα σε βολευει να λες οτι εισαι ατυχος που δεν ειχες την Μπαρτσελονα και ενα καφενειο ξεχνοντας οτι θα ειχες ομαδα απο το 2ο γκρουπ που ειχε ομαδαρες οποτε με Ρεαλ επικεφαλη στην καλυτερη να εξασφαλιζες την 3η θεση, be my guest. Απλα μην μου λες οτι εισαι ατυχος που εχεις ισορροπημενο γκρουπ και οχι καμια Μαντσεστερ και καμια Γιουβεντους γιατι ολοι ξερουμε πως το κανεις για να λες "αν περασω ειναι θαυμα, αν αποκλειστω, ηταν δυσκολα". Τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα, θα μπορουσες να ειχες σκασει με Ρεαλ-Σιτι και να πηγαινε ανεμιστηρας ο δεικτης του σκορ, αντιθετα σου εσκασαν οι 2 πιο βατοι απο τα γκρουπ απο πανω σου και μιλαμε για ΤΛ. Και για να εχουμε καλο ερωτημα σε ποιον δυσκολοτερο ομιλο μπορουσα να πεσω και σε ποιον ευκολοτερο μπορουσες εσυ? εύκολο όμιλο δεν τον λες αλλά πιστεύω μπορούμε να παλέψουμε για την 3η θέση...του πούστη Η οποια τριτη θεση κανει τι? Απλα σε στελνει σπιτι σου ακριβως αυτο, το να εισαι σε εναν "ανοιχτο" ομιλο, ειναι ο,τι χειροτερο. Οπως ειναι ο ομιλος μας μπορει αν γινει ανω κατω πανευκολα. επισης....η σαλκε ειναι ανυπαρκτη ενω η λατσιο ομαδαρα ε?? μονο και μονο ο μαγουλας που αναφερεις, ειναι καλυτερος απο τα στοπερ που εχουμε τωρα. Καλα, καλα, αυτα με τον ανοιχτο ομιλο ξερουμε ολοι κατα ποσο ισχυουν. Το "ενα μεγαθηριο να καθαρισει" ειναι παρηγορια που εχουμε πει και εμεις και μονο για ομιλους που οι αλλοι 2 ειναι για φαπες. Αμα εισαι 2ο γκρουπ, μπορει να θες ενα θηριο γιατι πονταρεις οτι θα παρεις κατσαπλιαδες, αλλα αμα εισαι 3ο θες ενα θηριο απο 1ο ενω ξερεις οτι απο το 2ο παλι θηριο παιζει να παρεις? Σοβαρευτειτε και δειτε την αληθεια, η κληρωση σας ειναι μια χαρα. Ειναι πιο τιμιο να πεις "Γιατι ρε φιλε, απαγορευται να εχω καλη κληρωση" απο το να ψευτοκλαιγεστε Και οχι Μαργαριτα, η Σαλκε παιζει να ειναι καλυτερη απο τη Λατσιο. Αλλα ολα κρινονται με το ποιους μπορει να ειχες τυχει. Δες τις εναλλακτικες σου και δες τις εναλλακτικες μου, εσυ πετυχες Αρσεναλ, την χειροτερη ισως μαζι με την Πορτο απο το 1ο γκρουπ και την 2η χειροτερη μετα την Πορτο απο το 2ο ενω ησουν 3ο γκρουπ ΤΛ Εγω πετυχα την 2η καλυτερη απο 1ο και την 2η καλυτερη απο το 3ο ενω ημουν 2ο γκρουπ Europa!! Δηλαδη μην κοροιδευομαστε, και μονο οτι καθομαστε να συγκρινουμε τους 1ους μας ενω ακομα χειροτερα συγκρινεις ομαδα απο 2ο σου με ομαδα απο το 3ο μου και ενω εσυ παιζεις ΤΛ και εγω Europa, τα λεει ολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δε θα πω ψέμματα ούτε θα μειώσω τις αντίπαλες ομάδες. Και η Τότεναμ και η Λάτσιο είναι καλύτερες ομάδες. Ξέρω πως αν έπεφτε ο Ολυμπιακός στο Τσ.Λ. σε τέτοιο όμιλο, πολλοί θα έλεγαν οτι ειναι εύκολος κτλ κτλ. Η Τότεναμ ειναι για να ρίξει 2-3 γκολ για πλάκα στον ΠΑΟ. Η Λάτσιο ίσως λίγο πιο βατη αλλά και πάλι μπορεί να σε νικήσει μέσα εξω. Βλέπω τον ΠΑΟ να παίρνει ευκολα τη 3η θέση. Θα είναι υπέρβαση αν πάρει τη 2η. Αυτά από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maestros134 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Η Τότεναμ βάζει συνήθως τα δευτέρα σε αυτό.τον θεσμό και η λατσιο ενώ και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε με.βασικούς δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο αυτά τα προηγούμενα χρόνια φέτος δεν ξέρεις πος θα παρουσιαστούν μόνο καλό μπορεί να μας κάνει τετιος όμιλος γιατί από τα δύσκολα ματς θα βελτιωθούμε σαν ομάδα και κυρίως οι μικροί που έχουμε στο ροστερ Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Σοβαρευτειτε και δειτε την αληθεια, η κληρωση σας ειναι μια χαρα. Ειναι πιο τιμιο να πεις "Γιατι ρε φιλε, απαγορευται να εχω καλη κληρωση" απο το να ψευτοκλαιγεστε Αυτό λέω και εγώ. Σήμερα είσαι ο μοναδικός που ψευτοκλαίγεται εδώ μέσα πάντως, λές και τον χτύπησαν όλα τα κακά της μοίρας που κληρώθηκε με Τότεναμ και Λάτσιο. μουαχαχαχαχαχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Η Τοτεναμ καλυτερη απο την Αρσεναλ??? Σε τι θεση τερματισε περυσι η Τοτεναμ και σε ποια η Αρσεναλ? Η Μαριμπορ καλυτερη απο την πρωταθλητρια Γαλλιας?? Σαλκε και Λατσιο ειναι στα ιδια επιπεδα, αλλα μαλλον απο τη σφαλιαρα της κληρωσης σημερα βλεπετε αστρακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 όποιος βγαίνει τρίτος δεν παίζει μπαράζ ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maestros134 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Όχι μόνο οι 2 πρώτοι περνάνε Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Αυτό λέω και εγώ. Σήμερα είσαι ο μοναδικός που ψευτοκλαίγεται εδώ μέσα πάντως, λές και τον χτύπησαν όλα τα κακά της μοίρας που κληρώθηκε με Τότεναμ και Λάτσιο. μουαχαχαχαχαχχα Mπαρδον? Ψευτοκλαιγομαι? Υπηρχαν πολλοι χειροτεροι ομιλοι στο Γιουροπα που θα μπορουσα να αληθοκλαιγομαι και τωρα ψευτοκλαιγομαι? Η Τοτεναμ καλυτερη απο την Αρσεναλ??? Σε τι θεση τερματισε περυσι η Τοτεναμ και σε ποια η Αρσεναλ? Αφηνοντας στην ακρη οτι περιμενουμε να μας πεις σε τι θεσεις και με τι βαθμους τελειωσαν περσυ οι 2 ομαδες για να δουμε ποσο καλυτερη ηταν ΠΕΡΣΥ η Αρσεναλ απο την Τοτεναμ, περιμενουμε τα φωτα σου για την εικονα τους φετος Η Μαριμπορ καλυτερη απο την πρωταθλητρια Γαλλιας?? Σαλκε και Λατσιο ειναι στα ιδια επιπεδα Μονο γαυρος μπορει να συγκρινει ομιλο ΤΛ με ομιλο Γιουροπα αλλα μαλλον απο τη σφαλιαρα της κληρωσης σημερα βλεπετε αστρακια Μαλιστα. Στο μισο ποστ προσπαθεις να μας πεισεις οτι σιγα την κληρωση. Καταληγεις οτι η κληρωση ηταν παλουκι και βλεπουμε αστρακια. Αμα εισαι γαυρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δεδομενου οτι ησουν 3ο γκρουπ και οχι 2ο και στο τελος ησουν μεταξυ Ρεαλ-Σιτι και Αρσεναλ-Σαλκε, πραγματικα σε χτυπησε η μοιρα Αν εσενα σε βολευει να λες οτι εισαι ατυχος που δεν ειχες την Μπαρτσελονα και ενα καφενειο ξεχνοντας οτι θα ειχες ομαδα απο το 2ο γκρουπ που ειχε ομαδαρες οποτε με Ρεαλ επικεφαλη στην καλυτερη να εξασφαλιζες την 3η θεση, be my guest. ... Εγω πετυχα την 2η καλυτερη απο 1ο και την 2η καλυτερη απο το 3ο ενω ημουν 2ο γκρουπ Europa!! Δηλαδη μην κοροιδευομαστε, και μονο οτι καθομαστε να συγκρινουμε τους 1ους μας ενω ακομα χειροτερα συγκρινεις ομαδα απο 2ο σου με ομαδα απο το 3ο μου και ενω εσυ παιζεις ΤΛ και εγω Europa, τα λεει ολα Εντάξει, με έπεισες, δεν έχεις ιδέα. Η σειρά με την οποία έγινε η κλήρωση μου είναι αδιάφορη, δεν μετείχαν στην κλήρωση μόνο οι Ρεάλ-Σίτι-Άρσεναλ-Σάλκε. Το β' γκρουπ δυναμικότητας ήταν το εξής: Group B Βαλένθια (Ισπανία) Μπενφίκα (Πορτογαλία) Σαχτιόρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) Ζενίτ (Ρωσία) Σάλκε (Γερμανία) Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) Μπράγκα (Πορτογαλία) Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) Μας έκατσε η Σάλκε. Ούτε η Σίτυ, ούτε οι Ουκρανικές. Η ομάδα από 3ο (το 4ο γκρουπ το αγνοώ αν και έχει Ντόρτμουντ πχ) που θα έπεφτε με τη Σίτυ, θα τον είχε πιεί, το ξέραμε αυτό από καιρό, όχι τώρα. Αυτά τα "βατός όμιλος" των δημοσιογράφων, είναι για τα πρόβατα, είπαμε γιατί. Τέλος, δεν κάνω σύγκριση μετάξυ του champions league και του europa (σε βλέπω ότι το αναφέρεις συνέχεια, αλλά στην πραγματικότητα εσύ το έκανες) γιατί είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα, το europa είναι ένας αχταρμάς ομάδων. Η δική σας κλήρωση είναι τρομερά δύσκολη, σχεδόν αδύνατο να περάσετε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Mπαρδον? Ψευτοκλαιγομαι? Υπηρχαν πολλοι χειροτεροι ομιλοι στο Γιουροπα που θα μπορουσα να αληθοκλαιγομαι και τωρα ψευτοκλαιγομαι? Αφηνοντας στην ακρη οτι περιμενουμε να μας πεις σε τι θεσεις και με τι βαθμους τελειωσαν περσυ οι 2 ομαδες για να δουμε ποσο καλυτερη ηταν ΠΕΡΣΥ η Αρσεναλ απο την Τοτεναμ, περιμενουμε τα φωτα σου για την εικονα τους φετος Μονο γαυρος μπορει να συγκρινει ομιλο ΤΛ με ομιλο Γιουροπα Μαλιστα. Στο μισο ποστ προσπαθεις να μας πεισεις οτι σιγα την κληρωση. Καταληγεις οτι η κληρωση ηταν παλουκι και βλεπουμε αστρακια. Αμα εισαι γαυρος... Περυσι η Arsenal τερματισε τριτη και η Tottenham τεταρτη ενω φετος σε 2 αγωνες η Arsenal εχει 2 ισοπαλιες ενω η Tottenham 1 ισοπαλια και μια ηττα, απο που συμπεραινεις οτι η Tottenham ειναι καλυτερη. Εκτος και αν εχεις μυαλο κουναβιου... Σαφως και η κληρωση σας ηταν δυσκολη αλλα εσεις αρχισατε πρωτοι τις συγκρισεις τυπου κοιτα με τι ομαδες επεσε ο γαυρος, οποτε λογικο ειναι να παρεις την πληρωμενη απαντηση σου. Επισης, επειδη εισαι και προπαγανδιστης και επαναλαμβανεις στα ποστ σου οτι στο τελος ειχαμε μεινει να κληρωθουμε ειτε με Real,City η με Arsenal- Schalke, o Ολυμπιακος οταν βγηκε απ την κληρωτιδα μπορουσε να πεσει και στα πιο ευκολα γκρουπ με Πορτο-Δυναμο η με Μιλαν-Ζενιτ, οποτε αλλη φορα να τσεκαρεις καλυτερα αυτα που λες γιατι γελοιοποιεισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ανακοινωση πριν το ματς Καθατος εκφοβισμος διαιτητων κ ετσι κ το χαμε κανει εμεις το τι θα μας ειχατε σουρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Έλα πείτε την αλήθεια η κόκκινη βγήκε με βάση κάποιον κανονισμό που ισχύει για όλες τις ομάδες εκτός από μία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εντάξει, με έπεισες, δεν έχεις ιδέα. Ναι, εχει αποδειχτει οτι ειμαι απο αυτους που δεν ξερου Η σειρά με την οποία έγινε η κλήρωση μου είναι αδιάφορη, δεν μετείχαν στην κλήρωση μόνο οι Ρεάλ-Σίτι-Άρσεναλ-Σάλκε. Το β' γκρουπ δυναμικότητας ήταν το εξής: Group B Βαλένθια (Ισπανία) Μπενφίκα (Πορτογαλία) Σαχτιόρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) Ζενίτ (Ρωσία) Σάλκε (Γερμανία) Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) Μπράγκα (Πορτογαλία) Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) Μας έκατσε η Σάλκε. Ούτε η Σίτυ, ούτε οι Ουκρανικές. Η ομάδα από 3ο (το 4ο γκρουπ το αγνοώ αν και έχει Ντόρτμουντ πχ) που θα έπεφτε με τη Σίτυ, θα τον είχε πιεί, το ξέραμε αυτό από καιρό, όχι τώρα. Αυτά τα "βατός όμιλος" των δημοσιογράφων, είναι για τα πρόβατα, είπαμε γιατί. Και απο ολες αυτες συν αυτες του πρωτου γκρουπ Μπαρτσελονα-Τσελσι-Μπαγερν-Ρεαλ-Μιλαν-Πορτο-Αρσεναλ-Μαντσεστερ σου σκανε Αρσεναλ (απο τις 2 ευκολοτερες του 1ου) και ενω στην ουσια μονο τη Σιτι γλυτωνεις λογω Αγγλιας, αντι να σου σκασει μια Ζενιτ, μια Βαλενθια, μια Σαχταρ σου σκαει το Σαλκακι. Που εχεις να παιξεις με Ισπανο η Αγγλο που να μην ειναι η Αρσεναλ 5 χρονια Και δεν λεγεται κωλοφαρδια... Τέλος, δεν κάνω σύγκριση μετάξυ του champions league και του europa (σε βλέπω ότι το αναφέρεις συνέχεια, αλλά στην πραγματικότητα εσύ το έκανες) Κανεις μεγαλο λαθος. Δεν κανω την συγκριση ΤΛ-ΟΥΕΦΑ. Κανω την συγκριση μεταξυ του δικου σου και τον εναλλακτικων σου (που σε ΤΛ προφανως ειναι βαρβατες) και συγκριση του δικου μου και των εναλλακτικων μου (που για ΟΥΕΦΑ επεσε στο χειροτερο) Περυσι η Arsenal τερματισε τριτη και η Tottenham τεταρτη βαθμους διαφορας περιμενω να ακουσω ενω φετος σε 2 αγωνες η Arsenal εχει 2 ισοπαλιες ενω η Tottenham 1 ισοπαλια και μια ηττα Με ποιες ομαδες επαιξαν και που θες να μας το πεις? , απο που συμπεραινεις οτι η Tottenham ειναι καλυτερη Δεν χρειαζεται να συμπαιρανω αν ειναι καλυτερη ή οχι (αν και με τις σημερινες κινησεις μαλλον ειναι). Και μονο που τις συγκρινουμε... οποτε λογικο ειναι να παρεις την πληρωμενη απαντηση σου Πραγματικα αποστομωτικος. Εχεις πεισει τον κοσμο . μπορουσε να πεσει και στα πιο ευκολα γκρουπ με Πορτο-Δυναμο η με Μιλαν-Ζενιτ, οποτε αλλη φορα να τσεκαρεις καλυτερα αυτα που λες γιατι γελοιοποιεισαι 'Nough said. Νομιζω καταλαβαν ολοι Ο Κατσουρανης τι κολωνια φοραει? Πρεπει να ειναι πολυ βαρια Η χουντα του Μαρινακη κανει την παραγκα Κοκκαλη να μοιαζει κατηχητικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις