Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

O Καραγκούνης είπε κάτι που μου άρεσε: "-Για το αν έπρεπε να έχει διαφορετική στάση η ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Θα έπρεπε να καταλάβουν και εκείνοι ότι δεν μπορεί να κερδίζει μόνο μία ομάδα και να μη γίνονται τελικά όλα αυτά..." (link από την συνέντευξη).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pasxo.jpg

το σημάδι στον φροντιστή του Ολυμπιακού, Πασχόπουλο από αερόβολο στο ΟΑΚΑ

Το σημάδι μάλλον είναι από λαστιχένια σφαίρα.

Είναι της μοδός και εδώ στη Θεσσαλονίκη χρόνια τώρα.

Κάποτε ήταν οι πατάτες με τα ξυραφάκια.

Εγώ ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Έστω ότι είμαι η ΝΕΤ (ή η NOVA) και δίνω ένα κάρο εκατομμύρια σε μια ομάδα. Ξαναλέω, ΕΓΩ δίνω τα λεφτά. Γιατί στο διάολο να γλείφω κιόλας την ομάδα; Λες και ζητάει και το ΒΒC τα δικαιώματα του Ολυμπιακού και δίνει 20 μύρια! Ειδικά τα λεφτά που δίνει η ΝΕΤ δεν παίζει να τα δώσει άλλο κανάλι. Κανονικά ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να τρέμει μην στενοχωρήσει το κανάλι, όχι το αντίθετο. Πού κάνω λάθος στον συλλογισμό μου;

Θέλει πολύ σκέψη...χμμμ...μα....ναι....χμμμ...ίσως... γιατί παίρνουνε πίσω τα πολλαπλάσια λεφτά από διαφημίσεις και παραδιαφημίσεις ( Ολυμπιακός VISA για έξυπνες... αγορές )... μπααα.

Τωρα διαβαζω τις δηλωσεις του Νινη... απιστευτα σιχαμενος ο Μαρινακης.

κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο.

Το ποιο σημαντικό που είπε, όταν ρωτήθηκε να πει κάτι στον Μαρινάκη.

Ξέρω πως ο κ. Μαρινάκης έχει παιδί, πως θα του φαινόταν να του χτυπούσαν το παιδί του;

Εμείς που είμαστε στην φυσούνα παιδιά ήμασταν... Πως θα του φαινόταν να του χτυπούσαν

το παιδί του και να το έβλεπε από την τηλεόραση;»

«Ημουν μπροστά στο δεύτερο επεισόδιο, έχω πάει στον διάδρομο να πάρω τους συμπαίκτες μου, ήταν γύρω στα 40 άτομα, εκεί δεν επιτέθηκε κάποιος σε παίκτη. Οπως φεύγαμε ο Αλέξης γύρισε και είπε "συγχαρητήρια"... Και ο Μαρινάκης απάντησε: «Φύγετε γιατί σας γ... σήμερα». Και τότε ο Αλέξης του είπε πως πόσο πίσω έχει πάει το ποδόσφαιρο... Τότε φεύγουμε και πάμε στο πούλμαν και έρχεται ο Μητρόπουλος και μας βρίζει... Εγώ είπα μόνο "πρόσεχε πως μιλάς" και έγινε αυτό στο πούλμαν περνούσε και μας έβριζε...».

Η υποκρισια της σε ολο το μεγαλειο.....Αραγε θα πει για τους δικους του βαρβαρους?

θα καταγγειλουν τις χθεσινες επιθεσεις που εγιναν απο οπαδους του παναθηναικου???

Όσο σπάνε τα δικά σας νεύρα στη ΝΕΤ στο ποδόσφαιρο, άλλο τόσο σπάνε τα δικά μας στο μπάσκετ.

Και τα δικα μας, και τα δικα μας, στο μπασκετ.

Εχουμε ακουσει Πολιτη, εχουμε ακουσει Χατζηβλακα να λενε απιστευτα πραγματα

Σε καθε περιπτωση, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ σε κρατικη τηλεοραση!

Δεν καταλαβαινω τι εξυπηρετει. Ή μαλλον ξερω. Κρατικη τηλεοραση=υστατη λυση οταν δεν βρισκουμε αλλο πορο=επιζουν οι καφροι και οι κακοπληρωτες

Ο ΟΠΑΠ και η ΕΡΤ εχουν γινει αιμοδοτες αυτων που δεν ακουμπανε οι ιδιωτες.

Και μετα 'μαζι τα φαγαμε' να σου λεει ο χοντρος (οχι ο Μαρινακης, ο αλλος, ο χειροτερος)

Αλλα δεν πειραζει, εκει, 32 εφτασα, 32 χρονια ιδιες κυβερνησεις και πολιτικες.

Καλα μας κανουν γιατι τα θελει η σουφρα μας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...