washcloud Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) δε τον ξέρω .σοβαρα τωρα.ποιος είναι? Ο γιός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημητρ(άκ)ης, πλέον (εδώ και και κάτι μηνάκια) διοικών της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2012 από washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 α οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 με πλαγια μπακ βυντρα και σπυρο,και κεντρο μαρινο βιτολο,δεν βαζεις γκολ ουτε με αιτηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Σαν απατημενες γκομενες κανετε. Για το μαρουλι γινονται ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ο κουζινας επιβεβαιωνει οτι θαναι στον παο στο μπασκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maestros134 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Αρε μαυρια παικταρά αν συνεχίσει έτσι πάει για βασικός φέτος Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Αυτοι οι αχρηστοι στο σκαουτινγκ δεν μπορουν να βρουν ενα σισσοκο.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 αυτος ο σισοκο πολυ αλητηριος ειναι,δεν τον θελω. φανταζομαι μπροστα λετο σισοκο και κουινσι,πισω κατσουρ βιτολο και χριστοδουλοπουλος.Να δουμε ποτε θα γυρισει ο λετος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maestros134 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Τον σισοκο ήθελε ο φερειρα να τον αγοράσουμε τον χειμώνα αλλά δεν είχαμε λεφτά όπως ήθελε και βιερα αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται πήγε Μπενφίκα και ντιαβαρα πήγε Σεβίλλη ο Λέτο γυρνάει στο 2 μισό του πρωταθλήματος Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Mην περιμενετε απο τον Λετο και πολλα. Εγω να ειμαι ειλικρινης τον εχω διαγραψει απτο μυαλο μου, δεν εχω απαιτησεις πια... Θα κλεισει χρονο εκτος γηπεδων. Φανταζομαι οτι οταν με το καλο γυρισει ο ρολος του θα ειναι μια αλλαγη στο 65. Και ελπιζω να του κοψει του Φερειρα και να μη τον βαλει στο ρολο που τον ειχε περυσι γιατι δεν παιζει να αντεξει φετος μετα απο τοσους μηνες απραξιας. Κατα τ'αλλα δεν ειδα το παιχνιδι σημερα, καταλαβαινω ομως οτι παιξαμε ικανοποιητικα, αλλα μην ξεχνατε οτι αντιπαλους ειχαμε ξυλοκοπους. Απο δω και περα αρχιζουν τα ζορια. Σε πρωτη φαση καλουμαστε να δειξουμε πως τα παμε σε υψηλο επιπεδο στα προκριματικα και απο κει και περα στο πρωταθλημα καλουμαστε να δειξουμε αυτο που ελειψε περυσι. Η διαρκεια. Στο πρωτο γυρο ολα καλα, στο β γυρο κλαταραμε, λογω και ελειπους ροστερ βεβαιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δεν παίξαμε καλά σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 αμα έβαζε από την αρχή τον Μαυρία και τον Πετρογκόλ θα παίζαμε καλύτερα πιστεύω...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maestros134 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Με γκλαντμπαχ βλέπω να κληρονομαστε Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 με malaga. καλό αποκλεισμό θα έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Τόσο καλή είναι η Μάλαγα ρε παίδες;;; Έχω διάβαζα ότι δεν έχει καμία σχέση με την περσυνή ομάδα που ήταν πολύ δυνατή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις