Linus_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Kάποια στιγμή, ίσως μεγαλώσεις. http://www.youtube.com/watch?v=44KuRvOCcsc
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Συνεχιζεις παντως ετσι? Καλο πραγμα η αισιοδοξια στον ανθρωπο Ρε συ προσπαθω να βγαλω νοημα αλλα μαλλον το resume ειναι στο προηγουμενο ποστ μου
nomisteraki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 αστο Anubis13 δεν έχεις να πείς τπτ. το καταλαβαίνω. κάτσε συνέχισε τα αστειάκια σου εδώ με τους επιστήμονες. τα έλυσες όλα.
SlimData Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μα αυτό είναι το θέμα. Μας έχουν χωρίσει σε 2 παρατάξεις παντού. Βάζελοι - γαύροι Δεξιοί - αριστεροί Λαός - Κολωνάκι Διαίρει και βασίλευε. Σε μια χώρα που βουλιάζει μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο, αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να διατηρούν την οχλαγωγία, για να μην αρχίσουμε να βλέπουμε τι συμβαίνει στη ζωή μας. Αποπροσανατολισμός κύριοι, αποπροσανατολισμός λέγεται. Πίστεψε με, συμφωνώ απόλυτα. Αυτόν που δεν καταλαβαίνει όμως, ε, θα τον χαρακτηρίσω... Τέλος πάντων.. Ξέρω ότι δεν θα του βάλω μυαλό εγώ, γι'αυτό και ψιλοαπέχω από τις συζητήσεις.. Απ'τη μια εξοργίζομαι, απ'την άλλη λέω... Ελλάδα...
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 DKNI το γκολ του κατσουράνη ήταν κανονικό. δεν είπα το αντίθετο Κακως δεν το ειπες. Ειναι ο Σισε ο ηγετης του Παναθηναικου? Ειναι Αρα καθοριζει ο Σισε το πως παιζουμε επειδη ολοι τον ψαχνουν? Καθοριζει Αρα επηρεαζει ο Σισε ολες τις φασεις του Παναθηναικου? Τις επηρεαζει Για βαλτε το βιντεο να δουμε...ειναι ή δεν ειναι, κυριοι, ο Σισε οφσαιντ?
nomisteraki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 SlimData η ελλαδα δεν έφτασε εδώ που έφταε απο μόνη της. όλοι βάλατε το χεράκι σας. απο τους κάφρους του γηπέδου εώς του 300 της βουλής και την κυβέρνηση μειοψηφίας! εγώ παραδέχομαι οτι ΛΑΘΟΣ ήταν που μπήκανε οι οπαδοί. λάθος δεν μέτρησε το γκολ. αλλά υποκριτής δεν είμαι. εσείς κρύβεστε πίσω απο το δάκτυλο σας και δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας... και το παίζετε και ανήξεροι λές και πάθατε αμνησία και δεν θυμάστε τα πράσινα καφριλίκια που περνάνε κατα 90% στο ντούκου χωρίς τιμωρία
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 αστο Anubis13 δεν έχεις να πείς τπτ. το καταλαβαίνω. κάτσε συνέχισε τα αστειάκια σου εδώ με τους επιστήμονες. τα έλυσες όλα. Aσε εμενα τον επιστημονα/πανεπιστημονα και προσπαθησε εσυ να τα αλλαξεις φιλε μου και ασε με στο σκοταδι μου. Τι να γινει δυστυχως δεν μπορουμε να δουμε ολοι την αληθεια
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 SlimData η ελλαδα δεν έφτασε εδώ που έφταε απο μόνη της. όλοι βάλατε το χεράκι σας. Anubis, καταλαβες τωρα? Λοιπον, φιλε nomsiteraki, πλην την κλωτσια του Γκοβου, καποιος κλωτσαει μια μπαλα στον Τζιλμπερτο. Τον βλεπεις? Αυτο φερνει την δικαιολογημενη αντιδραση του Γκοβου που χτυπαει τον φιλαθλο. Αυτο φερνει την δικαιολογημενη αντιδραση του κοσμου που δερνει τους παικτες. Αυτο φερνει τη δικαιολογημενη αντιδραση του κοσμου του Παναθηναικου που σπαει αμαξια και καιει κτιρια. Αυτο θα φερει τη δικαιολογημενη αντιδραση του στρατου που θα επιβαλλει πραξικοπημα και θα φερει τη δικαιολογημενη αντιδραση των ΗΠΑ που θα μας ριξουν πυρηνικα Και ολα αυτα, απο τη μπαλα που εφαγε ο Τζιλμπερτο Αρα ποια ομαδα θα φταιει αν μας βομβαρδισουν?
SlimData Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Η Ελλάδα έφτασε ως εδώ επειδή πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ nomisterakides.
nomisteraki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 οχι δε το έπιασες. ολοι πρεπει να το αλλαξουμε. η δουλεια η σωστη δε γινεται με κινησεις μονο απο την μια πλευρα.
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Επισης περιμενω να φαει 2μηνη αποβολη αυτο το καλοπαιδο των ελληνικων γηπεδων, Ο Μητρόπουλος γιατι διαμαρτυρηθηκε στον 4ο...
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Anubis, καταλαβες τωρα? Λοιπον, φιλε nomsiteraki, πλην την κλωτσια του Γκοβου, καποιος κλωτσαει μια μπαλα στον Τζιλμπερτο. Τον βλεπεις? Αυτο φερνει την δικαιολογημενη αντιδραση του Γκοβου που χτυπαει τον φιλαθλο. Αυτο φερνει την δικαιολογημενη αντιδραση του κοσμου που δερνει τους παικτες. Αυτο φερνει τη δικαιολογημενη αντιδραση του κοσμου του Παναθηναικου που σπαει αμαξια και καιει κτιρια. Αυτο θα φερει τη δικαιολογημενη αντιδραση του στρατου που θα επιβαλλει πραξικοπημα και θα φερει τη δικαιολογημενη αντιδραση των ΗΠΑ που θα μας ριξουν πυρηνικα Και ολα αυτα, απο τη μπαλα που εφαγε ο Τζιλμπερτο Αρα ποια ομαδα θα φταιει αν μας βομβαρδισουν? Butterfly effect? Φταίει η πεταλούδα
Linus_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πόσες κροτίδες έπεσαν προχθες στο γήπεδο? Περιμένω απάντηση nomister.
Προτεινόμενες αναρτήσεις