SlimData Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Τι να κάνει και η uefa? Η ίδια έσπρωξε το ποδόσφαιρο στο αυτοδιοίκητο...
johnyboy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ναι εγώ λέω πες πως κάνει κάποιος από την διοίκηση καταγγελία.Θα ασχοληθούν ή μπα?
SlimData Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το ξέρω. Νομίζω όμως ότι μόνο η επο έχει διακαιοδοσία και κανένας άλλος edit: ζητώ ταπεινά συγνώμη για την παράλειψη, η έπο ΚΑΙ ο γαύρος
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Στο 0:16 του βιντεο η απαντηση σου. Ενας ομοιδεατης σου τρεχει στον γκοβου να του πάρει αυτόγραφο...Εμ μηπως κανω λαθος
antreas18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ο Τοροσίδης είναι μετανιωμένος. Ζήτησε συγνώμη, αλλά από ποιους? Απο τους συμπαίκτες του, τον προπονήτη του και τους φιλάθλους της ομάδας του!!! Τρελό γέλιο! Και αυτή η κίνησή του κρίνεται θετικά απο το σύνολο του τύπου!!! Again, τρελό γέλιο. Η υποκρισια στο μεγαλειο της.
nomisteraki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 στο 0:21 ο πράσινος παίχτης κάφρος κλωτσάει άσχετο φίλαθλο με τις τάπες. αυτό έιναι τιμωρία για τον παίχτη. όταν το παιζεις τρέλα και πρόκληση αυτά παθαίνεις. το να βγαίνεις μετά να κλαίγεσαι όταν εσύ τα προκάλεσες είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και απαντηήσεις δε βλέπω. μόνο κάτι "ψηφίζεις?" και άσχετες ατάκες για να καλύψετε τα μηδενικά επιχειρήματά σας. άντε για κανα συλλαλητήριο τώρα
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 στο 0:21 ο πράσινος παίχτης κάφρος κλωτσάει άσχετο φίλαθλο με τις τάπες. αυτό έιναι τιμωρία για τον παίχτη. όταν το παιζεις τρέλα και πρόκληση αυτά παθαίνεις. το να βγαίνεις μετά να κλαίγεσαι όταν εσύ τα προκάλεσες είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Αν μπει ο φιλαθλος στην φυλακη δυο χρονια μαλιστα οπως θελεις. Ειπαμε αυτος στο 0:16 με το τζιν
SlimData Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ελπιζω μονο να μην ψηφιζεις Θλιβερό αλλά τούτος είναι ο μέσος γαύρος. Λες και τον ακούω να τα λέει... Θα μου πεις, τι άλλο περιμένεις... Ο άλλος ακόμα ψάχνει τα photoshopιασμένα παπούτσια του Σισσέ....
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αν μπει ο φιλαθλος στην φυλακη δυο χρονια μαλιστα οπως θελεις. Ειπαμε αυτος στο 0:16 με το τζιν Του απαντας? Σοβαρα τωρα?
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Θλιβερό αλλά τούτος είναι ο μέσος γαύρος. Λες και τον ακούω να τα λέει... Θα μου πεις, τι άλλο περιμένεις... Ο άλλος ακόμα ψάχνει τα photoshopιασμένα παπούτσια του Σισσέ.... Αυτός είναι ο μέσος Έλληνας Slim. Μην πατάς τη μπανανόφλουδα.
nomisteraki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Anubis13 αυτός στο 0:16 που λές ούτε που αγγίζει τον παίχτη και πάει προς τα κάτω που πανηγυρίζανε ώσπου τον εμπόδισε ένας της ασφάλειας. δεν τον ακούμπησε καν. και μου λες εσυ αν τιμωρηθεί ο ένας(που δεν άγγιξε κανέναν) τότε να τιμωρηθεί και ο άλλος ( που κλώτησε απο πίσω οπαδό) .. αυτό είναι το επίπεδο σου. έτσι θα φτιάξεις το ποδόσφαιρο εσύ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ. τι έγινε τους έκλεψαν και τα κινητά? Ο αθλητικός δικαστής πρέπει να καλέσει για απολογία και τιμωρία τον γκοβού που προκλητικότατα κλωτσάει απο πίσω φίλαθλο.. και μετά μου λέτε γιατί να γίνουν φασαρίες. όταν έχεις τον άλλο να κλωτσάει ανθρώπους αντί να μπεί στα αποδυτήρια...
SlimData Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αυτός είναι. Δεν διαφωνώ. Αυτή τη στιγμή όμως έχει ντυθεί τον ερυθρόλευκο μανδύα του, τι να κάνω? Όταν ντυθεί αριστεροδεξιοκεντρώος και πει τα ίδια, θα τον χαρακτηρίσω αντίστοιχα..
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Anubis13 αυτός στο 0:16 που λές ούτε που αγγίζει τον παίχτη και πάει προς τα κάτω που πανηγυρίζανε ώσπου τον εμπόδισε ένας της ασφάλειας. δεν τον ακούμπησε καν. και μου λες εσυ αν τιμωρηθεί ο ένας(που δεν άγγιξε κανέναν) τότε να τιμωρηθεί και ο άλλος ( που κλώτησε απο πίσω οπαδό) .. αυτό είναι το επίπεδο σου. έτσι θα φτιάξεις το ποδόσφαιρο εσύ Κοιταξε περιμενω απο τον προεδρα σου να το φτιαξει αλλα δυστυχως οι υποσχεσεις του μας αφησαν φανφαρολογιες. Βλεπεις ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ. Επισης ειναι τοσο ηλίθιος που πραγματικά απορω αν του λενε να προσεχει τι λεει. Επίσης το Σάββατο το βράδυ βγήκαν δύο φίλαθλοι σου και υπόστηριζαν ότι αδικήθηκαν λέει από τον Καλόπουλο. Αφού αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν αδικήθηκαν συνέχισαν το show με τους δήθεν πανηγυρισμούς...Μήπως είσαι ένας από αυτούς και προσβάλεσσαι? Φωτογραφιες απο τους πανηγυρισμους http://www.sentragoal.gr/popup.asp?catid=10485&subid=7&pubid=113706720&imgid=92774528
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αυτός είναι. Δεν διαφωνώ. Αυτή τη στιγμή όμως έχει ντυθεί τον ερυθρόλευκο μανδύα του, τι να κάνω? Όταν ντυθεί αριστεροδεξιοκεντρώος και πει τα ίδια, θα τον χαρακτηρίσω αντίστοιχα.. Μα αυτό είναι το θέμα. Μας έχουν χωρίσει σε 2 παρατάξεις παντού. Βάζελοι - γαύροι Δεξιοί - αριστεροί Λαός - Κολωνάκι Διαίρει και βασίλευε. Σε μια χώρα που βουλιάζει μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο, αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να διατηρούν την οχλαγωγία, για να μην αρχίσουμε να βλέπουμε τι συμβαίνει στη ζωή μας. Αποπροσανατολισμός κύριοι, αποπροσανατολισμός λέγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις