Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nipoa με το ζορι εχεις οτε?Γιατι εγω τοσα χρονια με το ζορι πληρωνω ΕΡΤ.

Αν εσενα δεν σε νοιαζει και εισαι πλουσιος και δεν ξερω γω τι,και να πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου και να εισαι ικανοποιημενος απαυτο που βλεπεις τοτε παω πασο.

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτην την διαφορα τοτε δεν υπαρχει λογος να συζητησω μαζι σου.

Ας του εξηγήσει κάποιος "άνθρωπος" :rolleyes: οτι ΟΤΕ και ΕΡΤ δεν ειναι το ίδιο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ας του εξηγήσει κάποιος "άνθρωπος" :rolleyes: οτι ΟΤΕ και ΕΡΤ δεν ειναι το ίδιο!!!

Για να εξηγησεις κατι σε καποιον πρεπει να

1. θελει

2. μπορει

να το καταλαβει

Προς το παρον του χαριζω την αμφιβολλια για το 2, αλλα για το 1 ειναι σίγουρο οτι δεν ισχυει οπότε τσάμπα κόπος

Εγω δεν προκειται να αρχισω τα σιχαμερα "Δεν ηταν offside ο Κατσου , ή ηταν offside ο Pantelic"... Ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε... Μακαρι ο Djibrilαρος να φυγει.. Πραγματικα.. Ας παει σε μια ομαδα που το ταλεντο του να μην παει χαμενο απο καποιους.. οτι ειναι τελος παντως.. Ας παει στη Marseille παλι που τον αποθεωνουν ακομα..

Εχω σιχαθει οσο δεν γινεται.. Ειμαι στο τσακ να σταματησω να ασχολουμαι με αλληνικο πρωταθλημα και απλα να παρακολουθω για το χαβαλε..

Εχω σιχαθει τον serial γαμια Μαρινακη , εχω συγκινηθει με τις δειλωσεις του Cisse με ΑΕΚ και Ολυμπιακο , με το σκηνικο μετα το τελος του αγωνα , οπως και με τους 1000 περιπου οπαδους να φωναζουν στην Παιανια "Να τοι να τοι οι Πρωταθλητες - Δεν θα φυγεις ποτε ρε Cisse ρε Cisse" και με τον τελευταιο να δακριζει....

Ειμαι περηφανος που ειμαι Παναθηναικος!

Το αρθρο που ανεβηκε διαγραφηκε???

Τελος παντων οσοι συμφωνειται με αυτο το αρθρο θεωρειται τους εαυτους σας φιλαθλους η οπαδους??Ελεος...

3leven με συγκινησες αλλα επίσης έχω ξενερωσει τρομερά με τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δηλώσεις Μαρινακη.Καλα του έκανε ο σισσε και του είπε enjoy enjoy

Sent from my iPod touch using Insomnia

3leven με συγκινησες αλλα επίσης έχω ξενερωσει τρομερά με τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δηλώσεις Μαρινακη.Καλα του έκανε ο σισσε και του είπε enjoy enjoy

Sent from my iPod touch using Insomnia

Ετσι επρεπε.. Γιναμε ρεζιλι παγκοσμιως κυριολεκτικα...

Για μενα ο Cisse θα ειναι παντα Παναθηναικος και ψυχαρα!

Τη στάση των δημοσιογράφων και των υπαλλήλων της ΝΕΤ οι οποίοι εμπλέκονται στη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στηλιτεύει σε επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού κ. Τηλέμαχο Χυτήρη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρίσβας.

Για λογοκρισία, διαστρέβλωση και αποσιώπηση γίνεται λόγος, ενώ τονίζεται με νόημα πως η οργή μπορεί να μεταλλαχθεί ακόμη και σε πολιτική καταδίκη την ώρα της εκλογικής διαδικασίας.

Η επιστολή:

«ΠΡΟΣ: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κ. Τηλέμαχο Χυτήρη

Ως πολιτικό Προϊστάμενο της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης

ΚΟΙΝΟΠ.: Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ

Ζητείστε να δείτε (αν δεν είδατε ακόμη) το VIDEO της προχθεσινής μετάδοσης από τη ΝΕΤ του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Θα διαπιστώσετε ότι «κάποιοι» μετέτρεψαν την Κρατική Τηλεόραση σε ιδιωτικό κανάλι, που μεταδίδει αγώνες προς τέρψιν των οπαδών του Ολυμπιακού και μόνον!

Δημοσιογράφοι – υπάλληλοι της ΝΕΤ που αμείβονται με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αγνόησαν κατάφορα τις στοιχειώδεις Αρχές της Δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί αντικειμενικότητας της μετάδοσης και του σχολιασμού των αγώνων και… λογόκριναν (!) την εικόνα που όλοι μας βλέπαμε, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια του φακού, αποσιωπώντας εκείνα που – κατά την κρίση τους – έπρεπε να αποκρυβούν και μαστιγώνοντας την νοημοσύνη εκατομμυρίων τηλεθεατών!

Και όλα αυτά, γιατί;;; Μήπως, για να ικανοποιηθεί ο νέος «ισχυρός άντρας» ή τάχα για να προστατευθούν τα συμφέροντα της ομάδας, της οποίας τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων έχει η ΝΕΤ;

Κύριε Χυτήρη

Κάτι σάπιο υπάρχει στο Μέγαρο της Λ. Μεσογείων. Οφείλετε να έχετε άποψη. Αν και άνθρωπος προερχόμενος από τον χώρο των Γραμμάτων, οφείλετε να ερευνήσετε τα συμβαίνοντα στο χώρο των αθλητικών μεταδόσεων. Θα διαπιστώσετε, αργά η γρήγορα, ότι η Οργή όλων εκείνων που αηδίασαν γι’ αυτά τα οποία ειπώθηκαν ή δεν ειπώθηκαν και για όσα απεκρύβησαν ή παρέμειναν ασχολίαστα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, είναι δίκαιη και εύλογη, εύκολα δε μπορεί να μεταλλαχθεί ακόμη και σε πολιτική καταδίκη, όταν έρθει η ώρα της εκλογικής διαδικασίας. Γνωρίζετε, βεβαίως, ότι ο λαός δεν ψηφίζει μόνον με κριτήριο τα Οικονομικά, την Κρίση και το Δ.Ν.Τ. Καταδικάζει και όσους, ενώ πρέπει και μπορούν, αδιαφορούν, αδυνατούν ή και αρνούνται να ελέγξουν και τιμωρήσουν εκείνους, που ασεβώς εγκληματούν σε βάρος του Έλληνα πολίτη, και του συνταγματικά προστατευόμενου δικαιώματός του για αντικειμενική ενημέρωση.

Έστω και τώρα, λάβετε μέτρα Κύριε Υπουργέ. Προστατέψτε, ό τι Εσείς κρίνετε ότι πρέπει – και μπορεί ακόμη – να προστατευθεί από την απέραντη βλακεία μερικών υπαλλήλων οι οποίοι, θεωρώντας ότι… «έτσι πρέπει να κάνουν», ασελγούν σε βάρος της νοημοσύνης όλων μας!

Με εκτίμηση,

Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Νικόλαος Α. Ρισβάς».

http://www.sport-fm.gr/article/460008

"Ο κόσμος συνεχίζει και έρχεται ακόμα με πάνω από 2000 να δίνουν το παρών αυτή τη στιγμή. Κόσμος κάθε ηλίκίας έξω από το ραδιομέγαρο, μπαμπάδες, γυναίκες και μικρά παιδιά. Οι εκπρόσωποι τον οργανωμένων έχουν περάσει την πύλη της ΕΡΤ αλλά ακόμα δεν έχουν μπει στα γραφεία."

"Πριν από λίγα λεπτά, κατέβηκε ο Νίκος Μπίστης εκ μέρους της ΕΡΤ για να συνομιλήσει με την αντιπροσωπεία των πέντε οπαδών του Παναθηναϊκού

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε 4 αιτήματα

1) Να δοθεί επίσημη εξήγηση για ποιο λόγο δεν δόθηκε replay στη φάση του 1-2 από την κάμερα που υπήρχε στην ευθεία

2) Για ποιο λόγο δεν δόθηκε εικόνα από τη φυσούνα όπου προπηλακίζονταν παίκτες του Παναθηναϊκού

3) Γιατί διέκοψαν τη σύνδεση τη στιγμή των επεισοδίων και δεν έδωσαν καθαρή εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο

4) Να μην τολμήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και χρησιμοποιήσει τα χρήματα του κόσμου προκειμένου να κάνει εκπομπή (Στην Υγειά μας) για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ώστε να συγκεντρώσει χρήματα. Κάτι που έχει ακουστεί πολλάκις τις τελευταίες ημέρες."

Πληρώνουμε που πληρώνουμε το κάθε λαμόγιο της ΕΡΤ - ΝΕΤ, θα πληρωνουμε τωρα και για να κάνει την οπαδική του καυλα ο καθένας

NETSpirosPapadopoulos.jpg

Ντροπη και αισχος σε αυτο το ξεφτιλικι της ΝΕΤ

Αν ο τοροσιδης γουσταρει να πληρωνεται μεσω της νετ ας το κανει χωρις τα λεφτα μου

Την παρακαμερα δεν μας την εδειχναν εχτες

Η Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση προσπαθεί να το παίξει αντικειμενική εκ των υστέρων. Χθες αλλιώς μας τα έλεγε.

Ειδικά ο Μπακόπουλος προσπαθεί να το παίξει άνετος αλλά δεν πείθει κανέναν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...