Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα πράσινα αμαρτήματα

Για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός βγαίνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου και φυσικά όπως πάντα φταίει η διαιτησία. Το RedPlanet.gr κάνει μια μικρή ανασκόπηση στους αγώνες του "τριφυλλιού" κατά τη φετινή περίοδο και βάζει τα πράγματα στη θέση τους παρουσιάζοντας τα πράσινα αμαρτήματα (videos).

ειπαμε οταν τα κανουμε ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ, οταν χανουμε ΤΟΤΕ μιλαμε. γιαυτο ειστε υπερηφανοι?

ενώ εσύ φέτος είναι Αγιος!!!, όταν βγάζεις τετοια και ειδικά μετα το χτεσινό!!! έχεις λερωμένη την φωλιά σου!

τι να λέμε τώρα και οι τυφλοι είδαν!!! είσαι +7 και θέλεις και διαιτησία για να κερδίσεις τον παναθηναικο!!

Το χθεσινό ματς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!!

Αποδύκνυει γιατι όλη η έλλαδα έχει βαρεθεί αύτο το σ@#$% που λέγεται ολυμπιακός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

antreas18 πωπω τρελο ξυλο, φαουλ αμα αποδειχτει και η επαφη :blink:

TH_boy_20 ολη η ελλαδα εχει σιχαθει αυτο που λεγεται παραγοντισμος και τυφλος οπαδισμος οπως του λογου σου. ομαδα δεν εχεις, διοικηση δεν εχεις , τι θες να μας αποδειξεις? οτι στο μπλα μπλα και στην προπαγανδα εισαι και ο πρωτος? οταν υπαρχει ατιμωρησια απο το 80 για την ομαδα σου μην περιμενεις να φτιαξει τπτ. αμα εσυ ο ιδιος δεν καταδικαζεις τα δικα σου περιμενεις να τα κανουν οι αλλοι για αλλες ομαδες? αντε και πολυ ασχοληθηκαμε με την κλαψα σας. γινετε ανθρωποι ολοι σας πρασινοι και κοκκινοι και ας λειτουργησουν επιτελους οι νομοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ . οχι δυο μετρα και δυο σταθμα.

Τα πράσινα αμαρτήματα

Για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός βγαίνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου και φυσικά όπως πάντα φταίει η διαιτησία. Το RedPlanet.gr κάνει μια μικρή ανασκόπηση στους αγώνες του "τριφυλλιού" κατά τη φετινή περίοδο και βάζει τα πράγματα στη θέση τους παρουσιάζοντας τα πράσινα αμαρτήματα (videos).

ειπαμε οταν τα κανουμε ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ, οταν χανουμε ΤΟΤΕ μιλαμε. γιαυτο ειστε υπερηφανοι?

Οταν αρχιζεις τα "ναι αλλα εσεις..." τοτε ειναι πλεον σαφες οτι ξερεις οτι εχεις κανει την κουτσουκελα και το ριχνεις στο Καλαματιανο

Εχει ηδη ξεκινησει μια κινηση με καταγγελιες προς την UEFA με αποστολη φωτογραφιων και βιντεο.

Μπορει η Super LEague να ειναι εσωτερικος θεσμος και να μην εμπλεκονται πολυ οι ξενοι φορεις,ο πρωταθλητης ομως που βγαινει CL δεν γινεται να ειναι καλπικος και ο Πλατινι τα παιρνει στα σοβαρα αυτα

οποιος ενδιαφερεται :

[email protected]

+41(0) 44 583 2010

TH_boy_20 οχι, το χτεσινο εδειξε οτι ο παο εχει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ για την εικονα στα γηπεδα σημερα, οπως μεριδιο εχει και ο οσφπ και η αεκ και ο παοκ που επικροτουσαν καταστασεις χουλιγκανισμου αφηνωντας ελευθερους τους στρατους τους να οργιαζουν. δε θα ασχοληθω με ενα γεγονος που αντι στο -7 σε πηγε στο -10 γιατι το πρωταθλημα θα το τελειωσεις με περισσοτερο απο το -10 απλουστατα επειδη δεν εχεις ομαδα και συνεπεια στο παιχνιδι σου. δες απο που εχεις χασει βαθμους και μην κλαιγεσαι οτι το χτεσινο παιχνιδι εκρινε το πρωταθλημα. πρωτα να βλεπετε την πηγη του προβληματος και μετα να ασχοληστε με θεωριες συνομωσιας

Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω μαζί του?

Twitter facebook e-mail. Κάτι.

Σιγα μην του πάρουμε και *ιπα.

Ξέρει ότι τον έχουμε κάνει θεο μας, αλλά να μείνει δεν πρόκειται.

Τα δίνει όλα και παίρνει τα @@ του λόγο διαιτησίας σε κρίσιμα ματς που γι' αυτόν σημαίνουν πολλά.. ε.. βάλε και το ξυλίκι σε κάθε ματς..

Αγγλία και ας βάζει τα μισά γκολ.

Εγώ πραγματικά στεναχωριέμαι γιατί αν φύγει θα πέσει επίπεδο το πρωτάθλημα(πόσο πιο κάτω πάει; )

Αλλά εγώ είμαι μαζί του...

Οσο για τη συγκεντρωση στη ΕΡΤ...

απο τη μια λεω "εχουμε τοσα σοβαρα θεματα, για το ποδοσφαιρο θα κανουμε συγκεντρωση?"

απο την αλλη ομως σκεφτομαι "μηπως εκει πατανε για να μας γλεντανε σε ολα τα δευτερα θεματα, εκτος απο τα πρωτα"?

Λογικα δεν θα παω αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι υπερ της λογικης "κατεβα για το ΔΝΤ, οχι για την ΝΕΤ" γιατι δεν καταλαβαινω γιατι το ενα αποκλειει το αλλο

Οσο για τη συγκεντρωση στη ΕΡΤ...

απο τη μια λεω "εχουμε τοσα σοβαρα θεματα, για το ποδοσφαιρο θα κανουμε συγκεντρωση?"

απο την αλλη ομως σκεφτομαι "μηπως εκει πατανε για να μας γλεντανε σε ολα τα δευτερα θεματα, εκτος απο τα πρωτα"?

Λογικα δεν θα παω αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι υπερ της λογικης "κατεβα για το ΔΝΤ, οχι για την ΝΕΤ" γιατι δεν καταλαβαινω γιατι το ενα αποκλειει το αλλο

Δεν ειναι μονο ποδοσφαιρικο το θεμα.Ολοι μας πληρωνουμε την ερτ και απαιτουμε το αναλογο προιον.Κανονικα επρεπε να διαδηλωσει ολος ο φιλαθλος κοσμος.

TH_boy_20 οχι, το χτεσινο εδειξε οτι ο παο εχει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ για την εικονα στα γηπεδα σημερα!!!!!!!!

Τελίκα ο Μαρινάκης ξέρει τι λεει!!!

λοιπόν στα σοβαρά τώρα

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Κανείς δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και όλοι με τον τρόπο τους ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Μια κοινωνία που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση εμφανίζεται έτοιμη να επαναστατήσει και υπερασπιστεί το τριακοστό όγδοο του Ολυμπιακού ή την «κλοπή του αιώνα» που έκαναν ο Καλόπουλος και οι βοηθοί του.

Αν υπάρχει κλοπή του αιώνα γίνεται σε βάρος των ανέργων, των συνταξιούχων, των εργαζομένων σ’ αυτή τη χώρα. Άρχισε από τον Μάιο του 2011 και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σπρώχνοντας στο περιθώριο εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας. Ας φυλάξουμε την οργή μας για αυτή την θλιβερή κατάσταση κι όχι για τα «ιερά και τα όσια» του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού όσο φωνάζουν τόσο κινδυνεύουν να χάσουν το δίκιο τους. Δεν πείθουν ότι όσα ζήσαμε στο ντέρμπι συνέβησαν για πρώτη φορά κι ότι στους ίδιους δεν μπορεί να καταλογιστεί τίποτα. Μωρές παρθένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν.

Όσοι απευθύνονται στα ταπεινότερα ένστικτα των αφιονισμένων οπαδών σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Ο οπαδικός Τύπος, αλλά και οι αθλητικοί συντάκτες που λειτουργούν σαν παραρτήματα των ΠΑΕ συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία αυτή.

http://www.sportdog.gr/article/13821/den-uparhoun-mores-parthenes%E2%80%A6

Δεν ειναι μονο ποδοσφαιρικο το θεμα.Ολοι μας πληρωνουμε την ερτ και απαιτουμε το αναλογο προιον.Κανονικα επρεπε να διαδηλωσει ολος ο φιλαθλος κοσμος.

ναι και μερικα εκατομμυρια πληρωνουν ΟΤΕ και απατουμε αναλογο προιον και οχι τα λεφτα που δινω για καλυτερο δικτυο να καταληγουν στην φανελα του ΠΑΟ για να πλουτιζει περισσοτερο ο πατερας και λοιποι. κανονικα πρεπει να διαδηλωσει γιαυτο ολος ο φιλαθλος κοσμος.

για τα πρασινα αμαρτηματα δεν ειδα καποιον να παιρνει θεση και να παραδεχεται τα αυτονοητα. πιπιλα εδω.

TH_boy_20 οχι, το χτεσινο εδειξε οτι ο παο εχει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ για την εικονα στα γηπεδα σημερα

Μα νομιζω οτι απο τη χθεσινη εισβολη προβοκατορων του Πατερα με κοκκινα κασκολ φανηκε το μεγαλο μεριδιο ευθυνης του Παναθηναικου

Πρωτα απολα, το δημοσιευμα για 4000 κροτιδες στο Καραισκακη κατεπεσε. 3000 μαξιμουμ ηταν. Χα, τι εχετε να πειτε?

Μετα δεν θα σχολιασω καν τον τραμπουκο Κατσουρανη που ζητησε να μετρησει το γκολ του, προκαλοντας τη δικαιη οργη του φιλαθλου κοσμου

Και τελος, ποιος ειναι αυτος ο αραπης που με το κεφαλη του θα χτυπησει το χερι του οπαδου του Ολυμπιακου?

Τι κανει το κρατος για ολα αυτα?

Ποιος απολους δεν ειδε το ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ του Παναθηναικου χτες?

Και αν το πεναλτι στο Βικελιδης ηταν εγκλημα κατα της Ελλαδας, μηπως αυτα - και σας ρωτω ευθεως κυριε Πρετεντερη μου και κυρια Σταη μου - ειναι εγκληματα κατα του Έθνους?

Αλλα δεν τα λετε, δεν τα γραφετε...

δε θα ασχοληθω με ενα γεγονος που αντι στο -7 σε πηγε στο -10 γιατι το πρωταθλημα θα το τελειωσεις με περισσοτερο απο το -10 απλουστατα επειδη δεν εχεις ομαδα και συνεπεια στο παιχνιδι σου. δες απο που εχεις χασει βαθμους και μην κλαιγεσαι οτι το χτεσινο παιχνιδι εκρινε το πρωταθλημα. πρωτα να βλεπετε την πηγη του προβληματος και μετα να ασχοληστε με θεωριες συνομωσιας

Οπου θεωρια συνομωσιας το 1 πεναλτυ που δεν μου δινει, το 1 γκολ που μου ακυρωνει και το 1 ακυρο που σου μετραει?

Μα απορω κι εγω, που βλεπουν κατι το περιεργο?

Αρρωστα μυαλα φιλε μου, αστους...

Εμαθα οτι απο σημερα καταργειται ο κανονισμος του γκολ ως κριτηριο στο ποδοσφαιρο και μπαινουν η κατοχη μπαλας, οι ολοκληρωμενες πασες και ο αριθμος εισητηριων διαρκειας στην καντινα. Μαλιστα η ΟΥΕΦΑ σταματαει να βγαζει βαθμολογιες βαση γκολ και βαθμων και επιβαλλει κατανομη βαθμων αναλογα με τα τακουνακια, τις σεντρες, τα λεφτα που εχει ξοδεψει ο προεδρος, τα αρθρα υπερ της ομαδας που εχει γραψει ο Νικολακοπουλος και θεσπιζει νικητη αγωνα αυτον με την πιο καλλιτεχνικη εμφανιση

Μαλιστα παραιτειται ο Πλατινι και τη θεση του αναλαμβανει ο Αελξης Κωσταλας

ναι και μερικα εκατομμυρια πληρωνουν ΟΤΕ

Θυμησε μου, γιατι μερικοι πληρωνουν ΟΤΕ και όχι ολοι...

Nipoa με το ζορι εχεις οτε?Γιατι εγω τοσα χρονια με το ζορι πληρωνω ΕΡΤ.

Αν εσενα δεν σε νοιαζει και εισαι πλουσιος και δεν ξερω γω τι,και να πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου και να εισαι ικανοποιημενος απαυτο που βλεπεις τοτε παω πασο.

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτην την διαφορα τοτε δεν υπαρχει λογος να συζητησω μαζι σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...