Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Νταξει 25 χρόνια καποιον ευνοει η διατησια, τωρα θα τους μαθετε; Φιμπα και Uleb ιδια πολιτικη ακολουθουν σε αυτό το θεμα, δυστυχως!
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 ΧΑΧΑΧΑ βήματα ρεεεεεεε. ημαρτον. Τι κάνουν ρε τα κοράκια
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 btw δεν ειδα βηματα στην τελευταια φαση, όχι οτι δεν αδικησε η διαιτησια τον παο.
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Πάω στοίχημα θα θυμηθούμε το "ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ" και οτι γίνει.
Nikosdef Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Οκ οι διαιτητες λενε τσσκα στο τελικο αλλ οι ρωσοι δεν θελουν σημερα να νικησουν ΤΡΑΓΙΚΑ ποσοστα αποψε
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μην παραπονιέστε για την διαιτησία στο μπάσκετ. Έτσι είναι το άθλημα. Χρόνια τώρα.
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 ...έκανε ΔΥΟ φορές ο Τεός, και μία ο Σίσκα Χρήστο. Φάνηκε καθαρά στα ρηπλέι. Και δεν είμαι βάζελος... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ.............. Κρίμα.
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ελεος δώσε πάσα ρε αγόρι μου Υ.Γ. Πρέπει να βγει ο Ομπράντοβιτς και να τα χώσει στην συνέντευξη. 6 Ευρωπαικά έχει ο ΠΑΟ δε μπορεί να μην σφυρίζονται 2 φορές βήματα.
FilipposMD Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ούτε εγώ τα είδα τα βήματα πάντως, με μπέρδεψε και το ριπλέι. Ε ρε ΔΔ, μπουμπούνισέ το και το είχα προβλέψει κιόλας! Κρίμα. Ο ΠΑΟ το πήγε το ματς στο τσούκου τσούκου, όπως έπρεπε, αλλά στο τέλος θόλωσε, αντίθετα με αυτό που περιμέναμε. Ίσως κουράστηκαν πολύ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Παναθηναικος Γιουγκεμπραντ σημειωσατε 2πλο. Το ανικητο μεγαθηριο και σουπερ φαβορι ΤΣΣΚΑ το εξαφανισαμε με συνοπτικες διαδικασιες σε οτι αφορα το αθλημα μπασκετ. Σε ολο το παιχνιδι ημασταν μπροστα, χωρις να μπορω να πω οτι ενιωσα να απειλουμαι απο καποια υπερομαδα. Βεβαιως το αποτελεσμα δεν καθοριζεται μονο απο την αποδοση των 2 ομαδων. Μας το ειχε κρατημενο απο το Βερολινο η Ουλεμπ. Κριμα που για ενα τοσο τεραστιο ημιτελικο ο κοσμος θα ασχοληθει με την διαιτητικη παρωδια που παρακολουθησαμε σημερα και πρωτιστως χαλασε ενα πανεμορφο παιχνιδι και δευτερευοντως αφησε εκτος τελικου την καλυτερη ομαδα στο παρκε με αδιανοητες και εξωφθαλμες αποφασεις.
LRoi Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Πολύ καλή η διαιτησία. Έκανε κάποια λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων, αλλά στο τέλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Τυφώνα, τα πενηντάρικα στο παρκέ μην ξεχάσεις να πετάξεις.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 με αυτη την διαιτησια μην περιμενετε πολλα.Μονοι τους το γυρισανε.Σο ολο το παιχνιδι καλυτεροι στο τελος προσπρασανε για λιγο οι Ρωσοι και τα τελεταυια 2 λεπτα ειναι αστεια,ολα υπερ των ρωσων.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δηλαδή τώρα θα αρχίσουν τα παράπονα του Ζότς για την διαιτησία; ... oh wait Βασικά δεν φταίνε οι διαιτητές, απλά ήταν ένα μάτς που έτσι όπως εξελίχθηκε θα πήγαινε 50-50 μέχρι το τέλος.
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Έκανε βήματα και στο αρχικό κοντρόλ της μπάλας, και πριν πάει να βγάλει την πάσα στον Σίσκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις