Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μην τους κόψει κανείς βαθμούς και πρωταθλήματα ρε παιδιά. Γελιόμαστε τώρα; Το ελληνικό κράτος είναι αδύναμο μπροστά στην εξουσία που έχουν πάρει οι Πατερομαρινάκηδες κτλ.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξερω, επιμενω, οτι συμβαινει σημερα και γενικα με το ποδοσφαιρο φετος, κατι εχει να κανει με αλλα πραγματα. Εκτος ποδοσφαιρου.

Δημοσ.

Είμαι πολύ πολύ στεναχωρημένος. Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι για την μπάλα.

Στεναχωριέμαι διότι σήμερα μπήκε ταφόπλακα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Δημοσ.

Ξερετε γιατι το λεω?(Περα απο την πλακα.)Γιατι στα αμορφωτα ατομα υπερισχυει η αποψη οτι οταν εχουν χεσμενη την φωλια τους,η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.Μηπως λοιπον μιλαει ετσι για να επηρεασει.

οκ! μου μυρίζει ήδη μεθόδευση ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο( άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!) ο ολυμπιακός να χάσει τόσους ώστε και πάλι να πάρει το πρωτάθλημα!

Δημοσ.

Δεν το εχω χωνεψει οτι θα φυγει ο Τζιμπριλ...

Ε ρε γλεντια, κανονιστε στην ΠΑΕ. Συμβολαιο εχει, τον Παναθηναικο τον αγαπαει. Νιωθει προφανως οτι ειναι απροστατευτος. Κανονιστε στην ΠΑΕ...

Δημοσ.

Είμαι πολύ πολύ στεναχωρημένος. Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι για την μπάλα.

Στεναχωριέμαι διότι σήμερα μπήκε ταφόπλακα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί με το παναθηναϊκό μετά απο τα σημερινά ..

Δημοσ.

Δεν το εχω χωνεψει οτι θα φυγει ο Τζιμπριλ...

Ε ρε γλεντια, κανονιστε στην ΠΑΕ. Συμβολαιο εχει, τον Παναθηναικο τον αγαπαει. Νιωθει προφανως οτι ειναι απροστατευτος. Κανονιστε στην ΠΑΕ...

Τι να κανονισουν .. ??

Εσυ αν ησουν Σισε θα εμενες ... ??

Δλδ τι μπορουν να του πουν για να μεινει μετα απο αυτη τη ντροπη του ελληνικου πρωταθληματος ... ??

Αν σεβεται τον εαυτο του πρεπει να φυγει ....

Δημοσ.

Ρε παιδια μονο εγω δεν ειδα να παιρνει κιτρινη ο Mirralas επειδη εβγαλε την μπλουλα του στο πρωτο γκολ; Αα ρε Καλοπουλε δεν εισαι για Ελλαδα, πηγαινε στην Ευρωπη να αναδειχθει το ταλεντο σου χαχα. Το ξερω οτι αυτο αποτελει λεπτομερεια στα οσα συνεβησαν αλλα ειπα να το αναφερω..

Δημοσ.

Ρε παιδια μονο εγω δεν ειδα να παιρνει κιτρινη ο Mirralas επειδη εβγαλε την μπλουλα του στο πρωτο γκολ; Αα ρε Καλοπουλε δεν εισαι για Ελλαδα, πηγαινε στην Ευρωπη να αναδειχθει το ταλεντο σου χαχα. Το ξερω οτι αυτο αποτελει λεπτομερεια στα οσα συνεβησαν αλλα ειπα να το αναφερω..

πηρε κιτρινη η καμερα δεν το εδειξε

Δημοσ.

και γώ ψαχνόμουν έπρεπε να μπω στο internet για να δω! να'ναι καλα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ! σε βάζουν να ψάχνεσαι ....

Δημοσ.

Τι να κανονισουν .. ??

Εσυ αν ησουν Σισε θα εμενες ... ??

Δλδ τι μπορουν να του πουν για να μεινει μετα απο αυτη τη ντροπη του ελληνικου πρωταθληματος ... ??

Αν σεβεται τον εαυτο του πρεπει να φυγει ....

Να βγει ενας Πατερας να του πει "Εγω Τζιμπριλ του χρονου θα σου φερω αυτους και αυτους και αλλη φορα θα μπω μεσα και θα σας παρω να φυγουμε" κατι

Ο ανθρωπος δεν φευγει για αυτα που εγιναν, φευγει γιατι νιωθει απροστατευτος απο διοικηση για αυτα που εγιναν.

Ειναι σαν να παω εγω στους Ζουλου με τον ΟΗΕ. Αν με κυνηγανε, θα φταινε οι Ζουλου ή ο ΟΗΕ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...