Tigran Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σιγά μην τους κόψει κανείς βαθμούς και πρωταθλήματα ρε παιδιά. Γελιόμαστε τώρα; Το ελληνικό κράτος είναι αδύναμο μπροστά στην εξουσία που έχουν πάρει οι Πατερομαρινάκηδες κτλ.
DKNI Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξερω, επιμενω, οτι συμβαινει σημερα και γενικα με το ποδοσφαιρο φετος, κατι εχει να κανει με αλλα πραγματα. Εκτος ποδοσφαιρου.
firewalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Είμαι πολύ πολύ στεναχωρημένος. Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι για την μπάλα. Στεναχωριέμαι διότι σήμερα μπήκε ταφόπλακα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού.
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ξερετε γιατι το λεω?(Περα απο την πλακα.)Γιατι στα αμορφωτα ατομα υπερισχυει η αποψη οτι οταν εχουν χεσμενη την φωλια τους,η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.Μηπως λοιπον μιλαει ετσι για να επηρεασει. οκ! μου μυρίζει ήδη μεθόδευση ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο( άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!) ο ολυμπιακός να χάσει τόσους ώστε και πάλι να πάρει το πρωτάθλημα!
kosmasgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ετσι εχουμε νιώσει πολλές φορές και εμείς εδώ πανω στη Σαλονίκη. Θα το ξεπεράσεις
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 εγω ξερω πως ισχυει και μηδενισμος στο πρωταθλημα μετα τα σημερινα
DKNI Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το εχω χωνεψει οτι θα φυγει ο Τζιμπριλ... Ε ρε γλεντια, κανονιστε στην ΠΑΕ. Συμβολαιο εχει, τον Παναθηναικο τον αγαπαει. Νιωθει προφανως οτι ειναι απροστατευτος. Κανονιστε στην ΠΑΕ...
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Είμαι πολύ πολύ στεναχωρημένος. Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι για την μπάλα. Στεναχωριέμαι διότι σήμερα μπήκε ταφόπλακα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί με το παναθηναϊκό μετά απο τα σημερινά ..
alexis333 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το εχω χωνεψει οτι θα φυγει ο Τζιμπριλ... Ε ρε γλεντια, κανονιστε στην ΠΑΕ. Συμβολαιο εχει, τον Παναθηναικο τον αγαπαει. Νιωθει προφανως οτι ειναι απροστατευτος. Κανονιστε στην ΠΑΕ... Τι να κανονισουν .. ?? Εσυ αν ησουν Σισε θα εμενες ... ?? Δλδ τι μπορουν να του πουν για να μεινει μετα απο αυτη τη ντροπη του ελληνικου πρωταθληματος ... ?? Αν σεβεται τον εαυτο του πρεπει να φυγει ....
SalamiS21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 να τουσ ριξει κανα -6 ο μπιτσαξης να γελαω 10 χρονια
pabou13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια μονο εγω δεν ειδα να παιρνει κιτρινη ο Mirralas επειδη εβγαλε την μπλουλα του στο πρωτο γκολ; Αα ρε Καλοπουλε δεν εισαι για Ελλαδα, πηγαινε στην Ευρωπη να αναδειχθει το ταλεντο σου χαχα. Το ξερω οτι αυτο αποτελει λεπτομερεια στα οσα συνεβησαν αλλα ειπα να το αναφερω..
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 να τουσ ριξει κανα -6 ο μπιτσαξης να γελαω 10 χρονια ναι αλλά όχι περισσότερους ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα...
SalamiS21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια μονο εγω δεν ειδα να παιρνει κιτρινη ο Mirralas επειδη εβγαλε την μπλουλα του στο πρωτο γκολ; Αα ρε Καλοπουλε δεν εισαι για Ελλαδα, πηγαινε στην Ευρωπη να αναδειχθει το ταλεντο σου χαχα. Το ξερω οτι αυτο αποτελει λεπτομερεια στα οσα συνεβησαν αλλα ειπα να το αναφερω.. πηρε κιτρινη η καμερα δεν το εδειξε
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια μονο εγω δεν ειδα να παιρνει κιτρινη ο Mirralas επειδη εβγαλε την μπλουλα του στο πρωτο γκολ; Αα ρε Καλοπουλε δεν εισαι για Ελλαδα, πηγαινε στην Ευρωπη να αναδειχθει το ταλεντο σου χαχα. Το ξερω οτι αυτο αποτελει λεπτομερεια στα οσα συνεβησαν αλλα ειπα να το αναφερω.. και γώ ψαχνόμουν έπρεπε να μπω στο internet για να δω! να'ναι καλα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ! σε βάζουν να ψάχνεσαι ....
DKNI Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τι να κανονισουν .. ?? Εσυ αν ησουν Σισε θα εμενες ... ?? Δλδ τι μπορουν να του πουν για να μεινει μετα απο αυτη τη ντροπη του ελληνικου πρωταθληματος ... ?? Αν σεβεται τον εαυτο του πρεπει να φυγει .... Να βγει ενας Πατερας να του πει "Εγω Τζιμπριλ του χρονου θα σου φερω αυτους και αυτους και αλλη φορα θα μπω μεσα και θα σας παρω να φυγουμε" κατι Ο ανθρωπος δεν φευγει για αυτα που εγιναν, φευγει γιατι νιωθει απροστατευτος απο διοικηση για αυτα που εγιναν. Ειναι σαν να παω εγω στους Ζουλου με τον ΟΗΕ. Αν με κυνηγανε, θα φταινε οι Ζουλου ή ο ΟΗΕ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις