lust21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΑΡΧΕΣ ΗΘΟΙ ΚΑΙ ΔΗΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ Κ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!!!!!!!!!! νμζ δε χρειαζεται να πω ποιος τα λεει ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικά είναι επικίνδυνες δηλώσεις!!!! ps και το να μπουν οι φίλαλθοι είναι απολύτως ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ετσι, αυτο μας αξιζει, ο Μαρινακης Και ο Γιωργος ο Βαρδινογιαννης με τα κουμπουρια, και ο Ροκκο με το χοχοχο ΥΓ. Ο Μαρινακης πρεπει να ειναι χαζος. Δεν εξηγειται τετοια φρασεολογια, τετοιες δηλωσεις κτλ. Σοβαρα, ουτε ο Κοκκαλης δεν θα γυριζε στον Σισε live "Νext Year". Ο Κοκκαλης θα το εκανε εξυπνα, με καποια περιεργη δηλωση. Ξερει κανεις αν ο Μαρινακης τα εφτιαξε ή τα βρηκε απο κανα μπαμπα τα καραβια? Δεν πιστευω οτι ανθρωπος που παρασυρεται τοσο πολυ απο το παθος του, ειναι καλος στις Business (ο Κοκκαλης πχ ηταν στυγνος, οπως και ο Βαρδης, ορθολογιστες) Ο Μαρινάκης έχει δείξει δείγματα Κατέλη και Παρατράγουδων. Είναι γραφικός γαύρος καφενείου. Αποκορύφωμα κατ'εμέ το σημερινό "2-1 αντί 5-1" και το πέσιμο στον Σισσέ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΝΟΒΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει κάποιος να του πεί να σταματήσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ακουμε.Η απολυτη ξεφτιλα του ελληνικου ποδοσφαιρου.Τα διελυσε ολα ο Μαρινακης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ο Μαρινάκης έχει δείξει δείγματα Κατέλη και Παρατράγουδων. Είναι γραφικός γαύρος καφενείου. Αποκορύφωμα κατ'εμέ το σημερινό "2-1 αντί 5-1" και το πέσιμο στον Σισσέ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΝΟΒΑ! Ρε παιδία επειδη τα ακουω στο ραδιοφωνο μήπως δεν ειναι ο Μαρινάκης...δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες συμπεριφορες και δηλώσεις απο τον κ.Μαρινάκη! Τα διελυσε ολα ο Μαρινακης.. Mόνο την παράγκα άφησε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Κατι αλλο παιζει... Δεν μπορω να δεχτω οτι στον Ολυμπιακο εχουν προεδρο που τους εκθετει ετσι. Στο ποδοσφαιρο μπλεκουν πολλα αλλα συμφεροντα για να πιστεψω οτι θα ειχαν αυτον τον κλοουν με λεφτα για προεδρο (αντι για καποιον λιγοτερο γελοιο, με ιδια λεφτα) Για καποιο λογο θελουν εναν αστειο τυπο για βιτρινα. Μηπως εχει πολιτικες βλεψεις? Δεν μου κολλαει κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου πέρασε απο το μυαλό οτι οι δηλώσεις αυτές έιναι για αποπροσανατολισμό του κόσμου. κάτι θα γίνει δε μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου πέρασε απο το μυαλό οτι οι δηλώσεις αυτές έιναι για αποπροσανατολισμό του κόσμου. κάτι θα γίνει δε μπορεί. Το θέμα ήταν ότι δεν πρόκειται για "στοχευμένες" δηλώσεις....κάτι μου λέει ότι τα πιστεύει! (γνώμη μου!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ειτε τα πιστευει, ειτε οχι, για καποιον λογο τον εχουν αυτον εκει και δεν εχει σχεση με τη μπαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η κατάσταση. Αποσύνθεση, σαπίλα, εξαθλίωση..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως ο Μαρινακης φοβαται τιμωρια αφαιρεσης βαθμων και λεει αυτες τις παπαριες?Γινεται θεωρητικα?Προβλεπεται απο τους κανονισμους του πρωταθληματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως φοβαται τιμωρια αφαιρεσης βαθμων?Γινεται θεωρητικα?Προβλεπεται απο τους κανονισμους του πρωταθληματος? Πλακα μου κανεις? Οσο μιλαει τα κανει χειροτερα, αυτος αν συνεχισει να μιλαει θα του παρουν 3-4 πρωταθληματα πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως ο Μαρινακης φοβαται τιμωρια αφαιρεσης βαθμων και λεει αυτες τις παπαριες?Γινεται θεωρητικα?Προβλεπεται απο τους κανονισμους του πρωταθληματος? xaxaxXAXAxaxaXAXaxaXAXAXaxAXAXAXAxaxaxa να είσαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ξερετε γιατι το λεω?(Περα απο την πλακα.)Γιατι στα αμορφωτα ατομα υπερισχυει η αποψη οτι οταν εχουν χεσμενη την φωλια τους,η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.Μηπως λοιπον μιλαει ετσι για να επηρεασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις