MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ας μη φυγει ο Σισε απτον ΠΑΟ. Ας φυγει ο ΠΑΟ απο την παρωδια που λεγεται Σουπερλιγκα. Δεν υπαρχει λογος συμμετοχης σε αυτην τη διοργανωση με αυτα τα αποβρασματα και αυτην την αρρωστια. Ας κανει ο εμετικος γαυρος διοργανωση με την Ξανθη τον Λεβαδειακο και τα υπολοιπα παραρτηματα του να το παιρνει καθε χρονια. Τουλαχιστον με αυτους θα το παιρνει καθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνονται όλοι τι είναι ο Σισέ για τους Παναθηναικούς. Και αν τώρα φύγει με τέτοιον τρόπο και για αυτόν τον λόγο, η αγάπη που του έχουμε θα γιγαντωθεί. Ξαναλέω, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ, έρχονται τραγικές στιγμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Κρίμα για αυτήν την παιχτούρα αν ισχύει όντως ότι έφαγε ξύλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνονται όλοι τι είναι ο Σισέ για τους Παναθηναικούς. Και αν τώρα φύγει με τέτοιον τρόπο και για αυτόν τον λόγο, η αγάπη που του έχουμε θα γιγαντωθεί. Ξαναλέω, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ, έρχονται τραγικές στιγμές Αν φυγει ο Σισε γιαυτο το λογο, να μου επιστρεψει το υπολοιπο του διαρκειας μου η ΠΑΕ, να κλεισουν το μαγαζι, να βαλουν στα γραφεια "ειμαστε τα τσουλακια του Μαρινακη και δεν μπορουσαμε να προστατεψουμε την ομαδα" Παυλο, Δημητρη, ολα καλα? Ενταξει ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχουν φωτό με τον Σισέ να δέχεται επίθεση σε πολλά site, δε νομίζω ότι αμφισβητείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παυλο τα γενια και τα χτενια μην ξεχασεις..Μπραβο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης, κρίμα για τον σκηνοθέτη της ΝΕΤ που το ματς ήταν μετά την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για τα οσκαρ. Το σκηνοθεσίας το είχε στο τσεπάκι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνονται όλοι τι είναι ο Σισέ για τους Παναθηναικούς. Και αν τώρα φύγει με τέτοιον τρόπο και για αυτόν τον λόγο, η αγάπη που του έχουμε θα γιγαντωθεί. Ξαναλέω, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ, έρχονται τραγικές στιγμές Φίλε μου ο cisse είναι ότι ο δομάζος και ο αντωνίαδης για τον παναθηναικο και εφόσον εγώ δεν τους πρόλαβα τότε τον βάζω πάνω απο αυτούς!!! η προσωπικότητα cisse είναι τέτοια που τέτοια που απαίτει σεβάσμο από όλους ειτε είσαι παναθηναικός είτε ολυμπιακός!! βέβαια αύτο απαιτεί να έχεις και την ανάλογη παιδεία!! ps ενα είναι σίγουρο όταν θα φύγει ο cisse στο αεροδρόμ0ι θα ειναι περίσσοτεροι απ'τι όταν ήρθε και αυτό θα λέει πολλά!! και ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ η διοικηση αλλά οι συμπεριφορές κάποιων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καποια στιγμη θα βαρεθει ο Θανασης, καποια στιγμη θα συνταξιοδοτηθει ο Ζοτς, καποια στιγμη θα αποχωρησει ο Μητσος και τοτε να δω τι θα κανουν μερικοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Επεισόδιο οπαδών με Cisse. link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 κλάιω και που τις βλέπω τι έκαναν για να τους αξίζει τέτοια συμπεριφορα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλά, ο Σισσέ δεν φεύγει μόνο για τα σημερινά. Κυνηγητά και ντου έχει δει και από Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ, ρατσιστές έχει δει και στην Ξάνθη, τρώει 5άρες στην Ευρώπη, οι προπονητές και οι πρόεδροι αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, οι διαιτητές είναι τρισάθλιοι, οι παράγοντες κυκλοφορούν με μπράβους μέσα στα γήπεδα. Γενικά αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι για παίκτες σαν τον Σισσέ. Είναι παίκτης για καλύτερα πρωταθλήματα και καλά θα κάνει να φύγει. Και ο Νίνης να φύγει και ο Φετφατζίδης και όποιος έχει ταλέντο. Δεν αξίζουμε να βλέπουμε παίκτες της προκοπής εδώ. Ας φύγουν να σωθούν οι άνθρωποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Επεισόδιο οπαδών με Cisse. link Ποιος μπορει να πει στο cisse μέινε μετα απο αυτα!!! Κάθε παναθηναικος που σέβεται τον cisse καθ'αλλο παρα το αντίθετο θα του πει!! ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις