Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας μη φυγει ο Σισε απτον ΠΑΟ. Ας φυγει ο ΠΑΟ απο την παρωδια που λεγεται Σουπερλιγκα. Δεν υπαρχει λογος συμμετοχης σε αυτην τη διοργανωση με αυτα τα αποβρασματα και αυτην την αρρωστια. Ας κανει ο εμετικος γαυρος διοργανωση με την Ξανθη τον Λεβαδειακο και τα υπολοιπα παραρτηματα του να το παιρνει καθε χρονια. Τουλαχιστον με αυτους θα το παιρνει καθαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνονται όλοι τι είναι ο Σισέ για τους Παναθηναικούς.

Και αν τώρα φύγει με τέτοιον τρόπο και για αυτόν τον λόγο, η αγάπη που του έχουμε θα γιγαντωθεί.

Ξαναλέω, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ, έρχονται τραγικές στιγμές

Και αν τώρα φύγει με τέτοιον τρόπο και για αυτόν τον λόγο, η αγάπη που του έχουμε θα γιγαντωθεί.

Αν φυγει ο Σισε γιαυτο το λογο, να μου επιστρεψει το υπολοιπο του διαρκειας μου η ΠΑΕ, να κλεισουν το μαγαζι, να βαλουν στα γραφεια "ειμαστε τα τσουλακια του Μαρινακη και δεν μπορουσαμε να προστατεψουμε την ομαδα"

Παυλο, Δημητρη, ολα καλα?

Ενταξει ολα?

Επίσης, κρίμα για τον σκηνοθέτη της ΝΕΤ που το ματς ήταν μετά την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για τα οσκαρ. Το σκηνοθεσίας το είχε στο τσεπάκι του.

Φίλε μου ο cisse είναι ότι ο δομάζος και ο αντωνίαδης για τον παναθηναικο και εφόσον εγώ δεν τους πρόλαβα τότε τον βάζω πάνω απο αυτούς!!!

η προσωπικότητα cisse είναι τέτοια που τέτοια που απαίτει σεβάσμο από όλους ειτε είσαι παναθηναικός είτε ολυμπιακός!! βέβαια αύτο απαιτεί να έχεις και την ανάλογη παιδεία!!

ps ενα είναι σίγουρο όταν θα φύγει ο cisse στο αεροδρόμ0ι θα ειναι περίσσοτεροι απ'τι όταν ήρθε και αυτό θα λέει πολλά!!

και ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ η διοικηση αλλά οι συμπεριφορές κάποιων!!!

Καποια στιγμη θα βαρεθει ο Θανασης, καποια στιγμη θα συνταξιοδοτηθει ο Ζοτς, καποια στιγμη θα αποχωρησει ο Μητσος και τοτε να δω τι θα κανουν μερικοι

Καλά, ο Σισσέ δεν φεύγει μόνο για τα σημερινά. Κυνηγητά και ντου έχει δει και από Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ, ρατσιστές έχει δει και στην Ξάνθη, τρώει 5άρες στην Ευρώπη, οι προπονητές και οι πρόεδροι αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, οι διαιτητές είναι τρισάθλιοι, οι παράγοντες κυκλοφορούν με μπράβους μέσα στα γήπεδα. Γενικά αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι για παίκτες σαν τον Σισσέ. Είναι παίκτης για καλύτερα πρωταθλήματα και καλά θα κάνει να φύγει. Και ο Νίνης να φύγει και ο Φετφατζίδης και όποιος έχει ταλέντο. Δεν αξίζουμε να βλέπουμε παίκτες της προκοπής εδώ. Ας φύγουν να σωθούν οι άνθρωποι.

Επεισόδιο οπαδών με Cisse. link

Ποιος μπορει να πει στο cisse μέινε μετα απο αυτα!!! Κάθε παναθηναικος που σέβεται τον cisse καθ'αλλο παρα το αντίθετο θα του πει!!

ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...