Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
<br />τους ΕΧΟΥΜΕ αν και διαιτησια 100-0.<br />
<br /><br /><br />

αν μου επιτρέπεις τη διόρθωση...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτο κοιτας ρε,κοιτα τι γινεται στο τηγανι,βαλτε το να χαρειται,παραγκα.

Οχι εμενα δεν με νοιαζει, δεν ειμαι ουτε Ολυμπιακος ουτε Παναθηναικος, αλλα σιγα την σφαγη. Μια κλασικη απλη κοκκινη σφαγη ειναι. Πρωτη φορα τα βλεπετε?

Λιγο με τα φοαυλ που δεν δινει, λιγο(πολυ) με τις καρτες που δεν δινει στους κοκκινους που κανουν τακλιν σαν νιντζα, λιγο το καθαροτατο(μαλλον) γκολ που δεν μετρησε, ε γνωστα πραγματα.

Γκολ. Αντε ας χαρουνε τωρα.

Αυτο που θα ακουτε τωρα ειναι οτι και να μετρουσε το γκολ σας παλι ισοπαλια θα ειναι ααααχαχαχαχαχαχαχα. :-D :-D

Δεν σας ζηλευω για το τι πραγματα θα ακουσετε. :lol: :lol:

Δημοσ.

Μπραβο στον φερειρα,μεγαλος προπονητης,του χρονου με εναν καλο προεδρο και χωρις σφαγες κατι θα κανουμε.Δειξαμε οτι ειμαστε καλυτερη ομαδα.Καλοπουλε μην ερθεις οακα.

Δημοσ.

Με αυτό το ματς θυμήθηκα γιατί είχα σταματήσει για αρκετά χρόνια να βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο. Απαράδεκτες καταστάσεις. Είτε πρόκειται για παράγκα, είτε ακόμα κι αν πρόκειται απλά για λάθος του διαιτητή και των linesman.

Δημοσ.

Ρε σεις, συνέλθετε.

Δεν θέλω να επιβάλω σε κανέναν τη γνώμη μου, θα την πω όμως.

Κακώς μπαίνετε και γράφετε στο θέμα τους.

Δεν γίνεται με το ζόρι να δείξεις την αλήθεια σε αυτόν που δεν θέλει να την δει.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι το γκολ του Λέτο το φάγανε επειδή ο άλλος κάνει πέναλτυ στον Σαριέγκι. Ο τέρμας περίμενε κεφαλιά Σαριέγκι αλλά δεν υπολόγισε στον αμυντικό του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...