Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μολις καταλαβα τι σημαινει παραγκα.Ειμαι 20 χρονων,εχω δει διαφορα πραγματα,αλλα οχι πολλα.Αρχιζω και καταλαβαινω.Αν συνεχιοσουμε ετσι,μαλλον θα φτασουμε στο γκολ.Ποσα λεπτα καθυστερησεων εγιναν και ποσα εδωσε?ΧΜΜ..

Αν δεν τρογαμε το αστειο γκολ,τωρα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο μιραλας πήρε κάρτα στο γκολ;

Γιατί πήρε ο Νίνης στο επιθετικό στον Τοροσίδη;

Ήταν τόσο δυνατό το φύσιγμα που ανάγκασε τον καήμένο τον Βασίλη να πέσει πάνω στη μπάλα με το χέρι.

το γαυροκάναλο ούτε κουβέντα για το πέναλτυ του τοροσίδη και το φάουλ πάνω στην περιοχή στον Νίνη... δεν πειράζει, καφενείο είναι, θα τους πωρώσει ο Τζιμπρίλ και ο coach στο ημίχρονο να μπούνε δυνατά να καθαρίσουν ψαράκια για βραδυνό...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

το γαυροκάναλο ούτε κουβέντα για το πέναλτυ του τοροσίδη και το φάουλ πάνω στην περιοχή στον Νίνη... δεν πειράζει, καφενείο είναι, θα τους πωρώσει ο Τζιμπρίλ και ο coach στο ημίχρονο να μπούνε δυνατά να καθαρίσουν ψαράκια για βραδυνό...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Καθαρό φάουλ του Νίνη στον Αβράμ που έσπρωξε με τον λαιμό του τον αγκώνα του Παπαδόπουλου.

Εμένα μ'ενοχλεί που αυτοί λυσσάνε κι εμείς ψυχολογία μηδεν.

Ο τοροσίδης 2 φορές πήγε να τσακίσει τον Λέτο και καμία απάντηση.

Μετά ο ίδιος τσαμπουκά στον Σισέ καμία απάντηση.

Ο Μπράβο τσαμπουκά καμία απάντηση.

Αντί να τους ξαπλώνουνε κάτω κοιτάνε μην τους χτυπήσουνε. Κι οι άλλοι βαράνε στο ψαχνό

Γαμώ την τρέλα μου γαμώ έχω ανεβάσει 240 πίεση με αυτά που βλέπω

Εμένα μ'ενοχλεί που αυτοί λυσσάνε κι εμείς ψυχολογία μηδεν.

Ο τοροσίδης 2 φορές πήγε να τσακίσει τον Λέτο και καμία απάντηση.

Μετά ο ίδιος τσαμπουκά στον Σισέ καμία απάντηση.

Ο Μπράβο τσαμπουκά καμία απάντηση.

Αντί να τους ξαπλώνουνε κάτω κοιτάνε μην τους χτυπήσουνε. Κι οι άλλοι βαράνε στο ψαχνό

Γαμώ την τρέλα μου γαμώ έχω ανεβάσει 240 πίεση με αυτά που βλέπω

Αυτοι βαρανε στο ψαχνω γιατι ξερουν οτι δεν θα εχει καρτες.Μποξ κανονικο παιζουν και δεν δινει τιποτα.

γιλμπερτο τραγικος, αλλαγη αμεσως, νινης καλος, βυντρα πολυ καλος και ο καραγκουνης το προσπαθει. Πεναλτυ καραμπινατο, ο διαιτητης ξεχασε τις καρτες.

Και να μην ξεχασω, τετοιο γκολ φαγαμε σε τουρνουα καλτσιοτο στην ιταλια και βριζαμε ο ενας τον αλλον μια βδομαδα.....

γιλμπερτο τραγικος, αλλαγη αμεσως, νινης καλος, βυντρα πολυ καλος και ο καραγκουνης το προσπαθει. Πεναλτυ καραμπινατο, ο διαιτητης ξεχασε τις καρτες.

Και να μην ξεχασω, τετοιο γκολ φαγαμε σε τουρνουα καλτσιοτο στην ιταλια και βριζαμε ο ενας τον αλλον μια βδομαδα.....

Με δουλεύεις τώρα!!Αγκούρι ο Νίνης δεν έχει κάνει τίποτα για μένα...και στο γκολ που φαγαμε αυτος φταίει ήταν δίπλα του ο miralas κ βαριόταν να τρέξει!!!Άλαγεί οποσδήποτε!!

Edit: Ο Βυντρα ειναι ο καλυτερος παιχτης για μένα σήμερα του Παναθηναικού

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...