Tigran Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δώσε στον Cisse ρε Κατσουράνη να σκοράρουμε. Τον έπιασαν τα ψωνισμένα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μαγκες ξεχαστε το απλα.Πεντακαθαρο πεναλτι και δεν ειδε τιποτα.Τι περιμενετε μετα απαυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Συγχαρητήρια στον κ. Καλόπουλο, άξιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ο μιραλας πήρε κάρτα στο γκολ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μολις καταλαβα τι σημαινει παραγκα.Ειμαι 20 χρονων,εχω δει διαφορα πραγματα,αλλα οχι πολλα.Αρχιζω και καταλαβαινω.Αν συνεχιοσουμε ετσι,μαλλον θα φτασουμε στο γκολ.Ποσα λεπτα καθυστερησεων εγιναν και ποσα εδωσε?ΧΜΜ.. Αν δεν τρογαμε το αστειο γκολ,τωρα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, του την έδειξε λίγο πριν την ξαναφορέσει. Εντάξει παιδιά ήταν περίεργη φάση αυτή με το χέρι του Τοροσίδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ο μιραλας πήρε κάρτα στο γκολ; Γιατί πήρε ο Νίνης στο επιθετικό στον Τοροσίδη; Ήταν τόσο δυνατό το φύσιγμα που ανάγκασε τον καήμένο τον Βασίλη να πέσει πάνω στη μπάλα με το χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ο μιραλας πήρε κάρτα στο γκολ; Δεν νομίζω να την έχει μαζί του την κίτρινη σήμερα ο διαιτητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 το γαυροκάναλο ούτε κουβέντα για το πέναλτυ του τοροσίδη και το φάουλ πάνω στην περιοχή στον Νίνη... δεν πειράζει, καφενείο είναι, θα τους πωρώσει ο Τζιμπρίλ και ο coach στο ημίχρονο να μπούνε δυνατά να καθαρίσουν ψαράκια για βραδυνό... Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 το γαυροκάναλο ούτε κουβέντα για το πέναλτυ του τοροσίδη και το φάουλ πάνω στην περιοχή στον Νίνη... δεν πειράζει, καφενείο είναι, θα τους πωρώσει ο Τζιμπρίλ και ο coach στο ημίχρονο να μπούνε δυνατά να καθαρίσουν ψαράκια για βραδυνό... Sent from my iPhone using Insomnia.app Καθαρό φάουλ του Νίνη στον Αβράμ που έσπρωξε με τον λαιμό του τον αγκώνα του Παπαδόπουλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μ'ενοχλεί που αυτοί λυσσάνε κι εμείς ψυχολογία μηδεν. Ο τοροσίδης 2 φορές πήγε να τσακίσει τον Λέτο και καμία απάντηση. Μετά ο ίδιος τσαμπουκά στον Σισέ καμία απάντηση. Ο Μπράβο τσαμπουκά καμία απάντηση. Αντί να τους ξαπλώνουνε κάτω κοιτάνε μην τους χτυπήσουνε. Κι οι άλλοι βαράνε στο ψαχνό Γαμώ την τρέλα μου γαμώ έχω ανεβάσει 240 πίεση με αυτά που βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σιμαο οπωσδηποτε μεσα ειτε στη θεση του ζιλμπερτο ειτε στου κατσουρανη..πολυ κακοι αυτοι οι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μ'ενοχλεί που αυτοί λυσσάνε κι εμείς ψυχολογία μηδεν. Ο τοροσίδης 2 φορές πήγε να τσακίσει τον Λέτο και καμία απάντηση. Μετά ο ίδιος τσαμπουκά στον Σισέ καμία απάντηση. Ο Μπράβο τσαμπουκά καμία απάντηση. Αντί να τους ξαπλώνουνε κάτω κοιτάνε μην τους χτυπήσουνε. Κι οι άλλοι βαράνε στο ψαχνό Γαμώ την τρέλα μου γαμώ έχω ανεβάσει 240 πίεση με αυτά που βλέπω Αυτοι βαρανε στο ψαχνω γιατι ξερουν οτι δεν θα εχει καρτες.Μποξ κανονικο παιζουν και δεν δινει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 γιλμπερτο τραγικος, αλλαγη αμεσως, νινης καλος, βυντρα πολυ καλος και ο καραγκουνης το προσπαθει. Πεναλτυ καραμπινατο, ο διαιτητης ξεχασε τις καρτες. Και να μην ξεχασω, τετοιο γκολ φαγαμε σε τουρνουα καλτσιοτο στην ιταλια και βριζαμε ο ενας τον αλλον μια βδομαδα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 γιλμπερτο τραγικος, αλλαγη αμεσως, νινης καλος, βυντρα πολυ καλος και ο καραγκουνης το προσπαθει. Πεναλτυ καραμπινατο, ο διαιτητης ξεχασε τις καρτες. Και να μην ξεχασω, τετοιο γκολ φαγαμε σε τουρνουα καλτσιοτο στην ιταλια και βριζαμε ο ενας τον αλλον μια βδομαδα..... Με δουλεύεις τώρα!!Αγκούρι ο Νίνης δεν έχει κάνει τίποτα για μένα...και στο γκολ που φαγαμε αυτος φταίει ήταν δίπλα του ο miralas κ βαριόταν να τρέξει!!!Άλαγεί οποσδήποτε!! Edit: Ο Βυντρα ειναι ο καλυτερος παιχτης για μένα σήμερα του Παναθηναικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις