alexis333 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Σημερα δε παιζει ο Βυντρα ? Αυτος καθε φορα που τους βρισκει τους βαζει απο κανα γκολακι .. Τι με σουτ τι με κεφαλια παντα κατι κανει .. Πελατες του ειναι ...
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Και μετά πέφτει και ανανέωση συμβολαίου...ελπίζω να μην σκοράρει αυτός σήμερα.
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Φοβερο πλασε ο νανος, μεσα απ τη μικρη περιοχη αουτ. Δε βαζει γκολ μην αγχωνεστε..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 εμετικη διαιτησια .Ναι μεν ο γαυρος εχει καλυτερη ομαδα αλλα μην γινουν παλι τα ιδια.
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 εμετικη διαιτησια .Ναι μεν ο γαυρος εχει καλυτερη ομαδα αλλα μην γινουν παλι τα ιδια. +1 εμετική διαιτησία Ο Σαριέγκι στη φάση του πέναλτι έπρεπε να αποβληθεί γιατί ο Κλάους ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μου χανε λειψει αυτα με τις διαιτησιες τοσο καιρο που βρισκοσασταν μπροστα. Αληθεια μου ειχαν λειψει.. Κλαψες για διαιτησιες κλπ. Παναθηναικος χωρις αυτα ειναι Μπαρτσα χωρις Μεσσι.
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μου χανε λειψει αυτα με τις διαιτησιες τοσο καιρο που βρισκοσασταν μπροστα. Αληθεια μου ειχαν λειψει.. Κλαψες για διαιτησιες κλπ. Παναθηναικος χωρις αυτα ειναι Μπαρτσα χωρις Μεσσι. Θα προκαλέσεις flame πραγματικά,την μία λες για φιλικά και τώρα πετάς ειρωνίες για διαιτησία.
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εσυ μιλησες για διαιτησια οχι εγω. Και δεν προκαλω κανενα flame. Πες μου απο ποιον μηνα ειστε μπροστα και αν τοσους μηνες είχατε παραπονα απ τη διαιτησια. Ασε που δεν εχει τελειωσει, χαβαλε κανω Νομιζω 1 θα το βαλετε
kkostas77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κατσουράνης 2 παιχνίδια εκτός. Τον καθάρισε. Του άξιζε βέβαια διότι φέτος ειναι αρκετά προστατευμένος φέτος αλλά στα άλλα 2 ματς κρινεται το πρωτάθλημα...
kkostas77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Βρε...αφήστε τις αντιπαραθέσεις και πάμε στο παιχνίδι.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τι είναι αυτοί οι ανάπηροι ρε?δε μπορούν να αλλάξουν μια πάσα. τώρα το βλέπω σε live stream
Προτεινόμενες αναρτήσεις