LRoi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλα ρε παιδια τι εκανε? ας μου πει καποιος δεν το βλεπω. Λωκόχερο στους οπαδούς σας
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παιζει,καπου αλου το εκανε.Αφου μετα ακουσε το ονομα του κανονικα και χειροκροτησε,δεν παιζει ποτε ./
vlachaquito Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα μου φανηκε με κατευθυνση τον φερειρα. μετα γυριζει και κανει με το χερι νοημα, αν καταλαβα προς τον παγκο Τώρα έχετε ΠΑΟΚ, και καπάκι ΑΕΚ; εμας ξεχασες
Tilemaxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και μετά Ολυμπιακός, κάτι τέτοιο έχω ακούσει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα μου φανηκε με κατευθυνση τον φερειρα. μετα γυριζει και κανει με το χερι νοημα, αν καταλαβα προς τον παγκο εμας ξεχασες Ναι ρε,σιγουρα,ο αρχηγος εκανε κωλοχερο στους οπαδους[λολ].Προς αλλους πηγε,Μαρινακη πλευρα.Στην καμερα το εκανε.
gilardino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και μετά Ολυμπιακός, κάτι τέτοιο έχω ακούσει. φημες...
imperium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 σοβαρα αυτο εκανε? πολυ ωραια γκολ ειδαμε σημερα
gilardino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπράβο ρε Φερέιρα! εσυ κοιτα να λες οτι θα χανουμε σε καθε ματς μπας και παρουμε πρωταθλημα κι ασε τα μπραβο
firewalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μην το ψάχνεις. Δεν χρειάζεται. Το μπάσκετ έτσι είναι. Ο διαιτητής είναι άρχοντας. Μπορεί στο παιχνίδι να έχουν γίνει και άλλες 10 τέτοιες φάσεις που δεν τις κοιτάμε διότι δεν ήταν η τελευταία. Έτσι είναι η φύση του αθλήματος. Δεν έχει την λογική που έχει στο ποδόσφαιρο κάθε φάση.
LRoi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Non call PS Βάλε και τη φάση που παραπατάει ο Μπατίστ και παίρνει φάουλ.
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Βάλτην εσύ,εγώ έβαλα την φάση για την οποία κράζεις τον Ζέλικο. Μην το ψάχνεις. Δεν χρειάζεται. Το μπάσκετ έτσι είναι. Ο διαιτητής είναι άρχοντας. Μπορεί στο παιχνίδι να έχουν γίνει και άλλες 10 τέτοιες φάσεις που δεν τις κοιτάμε διότι δεν ήταν η τελευταία. Έτσι είναι η φύση του αθλήματος. Δεν έχει την λογική που έχει στο ποδόσφαιρο κάθε φάση. Συμφωνώ τόσες και τόσες φορές έχουμε ακούσει κράξιμο ενώ ισχύει αυτό που λες. Εγώ απλά την έβαλα για να μην βλέπω τσάμπα κραξίματα και γ αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις