LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ρε εχεις διαβασει ή δεν θα γραψεις τιποτα παλι αυριο στο φροντιστηριο? Μία μικρή διόρθωση. Μπύρα Kaiser πίνω που και που. Η μπύρα 13 αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε Ο Γόντικας είναι καθαρός αφού... :mrgreen: :mrgreen: Πεντακάθαρος. Μόλις βγήκε από το ξέπλυμα Εγω το λεω καιρο. Ψαξε αλλου. Ρε σε θυμάμαι λέμε, τότε στα 18 σου λίγο πριν τη ΓΑΔΑ που φώναζες: Βαρδή πούλα
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 LRoi αν δεν φέρεις κουπόνια με τα διπλά στην τούμπα...
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πες μας εσύ λίγο για τα πέναλτι που είναι αλλά δεν πρέπει να σφυρίζονται και άσε τα κουπόνια. (για ανανέωση πες μας και για γκολ που είναι και δεν πρέπει να κατακυρώνονται )
dismemberer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μ'αρεσει που τσακωνεστε για το ποιος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ παραγοντας ειναι πιο βρωμικος. Λες και εχει καθαρους. Μεχρι και στη Γ Εθνικη υποκοσμος ειναι οι προεδροι ως επι τον πλειστον. Αυτοι οι 2 (lroi/DKNI) μας τρολαρουν ολους, μη δινεις σημασια
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αουτς... Χτύπησαν νεύρο τα διπλά στην Τούμπα...
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εγώ με τον αναστενάρη trollάρω, ο DKNI ήταν guest star.
Deponakias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μετα απο καθε ποστ απαντηση πρεπει να ειστε ετσι παντως...
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δεν τρολάρω καθόλου. Το τρόλινγκ απαγορεύετε αυστηρά στο site. Αν το κάνει συγκεκριμένος χρήστης οπαδός του Ο.Σ.Φ.Π. τότε θα λάβει τις σχετικές κυρώσεις από την ομάδα διαχείρισης.
DKNI Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εγω λεω ο LRoi να μας βαλει το τριποντο του Σλουκα και να μας πει πως μαρκαραν χθες οι παικτες της Γαλατα Ιδια αποσταση με το σουτ του Καραγκουνη στην Τουμπα Eνιγουει, οπως ελεγε και μια ψυχη ZBUTSAM
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Προσπαθουν να ανανεωσουν σε Σπυροπουλο. Θα πηδηχτω απτο παραθυρο. Εκτος αν τον κρατανε για να εχει η κερκιδα ενα ατομο για αποδιοπομπαιο τραγο και να μην ξεσπαει κατα οσων πρεπει.
DKNI Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Σημερα ολα καλα με τη διαιτησια? Ευνοηθηκε παλι ο Παναθηναικος?
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τώρα θέλει μια ανακοίνωση για "Έγκλημα κατά της Ελλάδας" να του 'ρθει κόλπος του χοντρού.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν καταλαβες. Απο τον χοντρο περιμενουμε την ανακοινωση που ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος σε τετοια θεματα. Οπως επισης περιμενουμε και ανακοινωση χοντρου κατα της nova για την αντιμετωπιση που ειχε ο Εργοτελης στο σημερινο παιχνιδι (απο την nova). Oh wait.
DKNI Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 ΟΟΟΟΟχι, οχι απο τον χοντρο. Απο τη Λιγκα! Που εκραξε σαν Λιγκα τον Γοντικα! Και φυσικα απο τα γαυροΜΜΕ. Κατα Καλλιθεα μερια Aληθεια, ο Κακος εχει φουρνο?
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Aληθεια, ο Κακος εχει φουρνο? Δεν θα έχει; Που τα μαγειρεύουν τα παιχνίδια; :mrgreen: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις