Stavrakas13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να'σαι καλά ρε fire το γούρι είναι γούρι...
Anubis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μια σωστη σεντρα εγινε μπηκε ενα γκολ...Δεν παλευονται Σπυροπουλος - Βυντρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ο Ζεκα παιζει για 3 σημερα. Παντου σε ολες τις φασεις. Οχι αλλο Βυντρα, Φερειρα ΞΥΠΝΑ. Ο Τοτσε καλα που του δωσανε να φοραει το 9 για να θυμομαστε οτι κανει τον σεντερ φορ. 3 βαθμοι στο σακουλι, λουκουμι με την ηττα του ΟΣΦΠ.
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Πρέπει να πετάμε ένα ημίχρονο πάντα ρε φούστη μου;
SlimData Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να'σαι καλά ρε fire το γούρι είναι γούρι...
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να'σαι καλά ρε fire το γούρι είναι γούρι... Ενοείτε. «Αλλοίωση και... κλοπή πρωταθλήματος» Για αλλοίωση αποτελέσματος αλλά και για... κλοπή τίτλου μιλούν κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Βράζει» με την διαιτησία ο Βαγγέλης Μαρινάκης. http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/259698-alloiose-kai-klope-protathlematos Μακάρι να το πιστεύουν.
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 To καλυτερο ματς του Βιτολο μεχρι στιγμης Όντως. Είχε και το βάρος της αλλαγής του Κατσούρ.
dismemberer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε φιλοι παναθηναικοι ας μου απαντησει καποιος αν δε βαριεται. http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/tsakas_kata_olympiakou_marinakh_theodwridh.1586437.html Σαν τι βγαζει ανακοινωση ο Τσακας? Τι ακριβως ειναι μεσα στον Παναθηναικο? Ειναι κατι η απλα προσπαθει να συναγωνιστει σε γραφικοτητα το Σαββα?
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Τίποτε ρε παιδί μου. Πως βγάζουν οι οργανωμένοι. Έτσι και αυτός. Μέχρι και ο Τσάκας κάνει καζούρα στον Σάββά...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε φιλοι παναθηναικοι ας μου απαντησει καποιος αν δε βαριεται. http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/tsakas_kata_olympiakou_marinakh_theodwridh.1586437.html Σαν τι βγαζει ανακοινωση ο Τσακας? Τι ακριβως ειναι μεσα στον Παναθηναικο? Ειναι κατι η απλα προσπαθει να συναγωνιστει σε γραφικοτητα το Σαββα? To ερωτημα ειναι γιατι μαθαινουμε οτι ο Τσακας εβγαλε ανακοινωση κατα Μαριδακη κλπ απο το sport24.gr Με αλλα λογια, αν εσυ βγαλεις ανακοινωση κατα του Τζιγγερ, με ποιο κριτηριο ΔΕΝ θα τη δημοσιευσει το sport24 (και το καθε sport24) ως πρωτη ειδηση? Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι πουλαει ακομα σε μερικα προβατα η υποθεση Τσακα και γιαυτο το λογο ανακυκλωνεται και απο τα ΜΜΕ. Την πραγματικη εξηγηση της υποθεσης ομως, την ξερουμε ολοι. Καποιο ρολο παιζει ο Τσακας, καποιους σκοπους εξυπηρετει, βαλτος ειναι, βαλτα και τα ΜΜΕ να τον υπερπροβαλλουν για να εξυπηρετουνται οι σκοποι αυτων που του δωσανε το ρολο.
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε συ MiDi και του Κοζόνι και του Βγενό (πριν γίνει κάτι στην ομάδα) και του Βλάχου και των συνδέσμων από τα ίδια μέσα τα μαθαίνουμε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ελπιζω οτι διακρινεις τις διαφορες αυτων που αναφερεις με την περιπτωση Τσακα, περαν του οτι ο Τσακας το τρωει ολο το φαι του σε σχεση με τους αλλους.
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να πω πως δεν χριάζεται να τα βάλει κάποιος τα μέσα αυτά. Κρα κάνουν από μόνα τους. Εμείς αν βγάλουμε μια ανακοίνωση σαν topic του Παναθηναϊκού και λέει π.χ. πως μαζέψαμε λεφτά για αμυντικό, πανηγύρι θα γίνει.
green gordon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αν ειναι για μπακ εχω μια paysafe 10ευρω, την δινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις