XKilleR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αφήστε ρε Μάγκες το μπάσκετ και επικεντρωθειτε στο σάββατο.Ο Μαρινάκης έταξε πριμ Οπότε μας βλέπω να χάνουμε Sent from my iPod touch using Insomnia
antreas18 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Πριν απτο σαββατο εχουμε μπασκετακι την πεμπτη.Σημαντικοτατο παιχνιδι για να κλειδωσει η πρωτια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Οι γαυροι ποσο ακομα θα μας ζαλιζετε για το ποσο μας λειπει ο μεχρι προτινος χειροτερος του Τεοντοσιτς, του Παπαλουκα και ισως και του Σλουκα? Δηλαδη αν μας λειπει ο Χωψονιδης τι να πει και ο Ντομινικ Βρανκοβιτς Ρεμπρατσα Κουτλουαι Λακοβιτς Πεκοβιτς Μιντλετον ΝΤΕΓΙΑΝ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ ΡΕ και η λιστα συνεχιζεται για οσο γουσταρετε... ΟΥΔΕΙΣ αναντικαταστατος. Τα τριπλ κραουν συνεχιστηκαν συνεχιζονται και θα συνεχιζονται και χωρις αυτους. Ενας παιχτης απο ολους αυτους ηρθε σε εσας και πρεπει καθε Σ/Κ και καθε Τριτη να μας θυμιζετε οτι χωρις αυτον δεν μπορουμε, οταν εχουμε χασει παιχτες με πολυ μεγαλυτερη σημασια απο δαυτον.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 MIDI Το οτι προσπαθουν να σε πειραξουν ,το εχεις σκεφτει? Ακομα και ετσι ο Παο μπορει να παρει euroleague,να γυρισει και ο μαριτς ,και ολα θα πανε καλα.
gamanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Να σου βαλω επισης οτι εισαι και τυχερος που ο Τσαρτσαρης διανυει πολυ καλη σεζον, που ο Βουγιουκας παιζει (για τα δεδομενα του) αξιοπρεπως, που ο Καιμακογλου εχει δεσει με την ομαδα. Νταξει ξερω εγω, ασουμε ναουμε, όσο θεωρείς ότι αυτό είναι τύχη, τόσο τα τρεμπλ θα έρχονται στον τρίφυλλο!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 MIDI Το οτι προσπαθουν να σε πειραξουν ,το εχεις σκεφτει? Ακομα και ετσι ο Παο μπορει να παρει euroleague,να γυρισει και ο μαριτς ,και ολα θα πανε καλα. Μα αν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβεις οτι το πιστευουν, δε το λενε ετσι για χαβα. Εχουν υποθεση σου λεω...
DKNI Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Λιγο λειψαμε και καποιοι μου μαθανε και τον Blake Griffin
Tilemaxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μου τη σπάει που σε κάθε highlight reel του NBA πρέπει να τρώμε στη μάπα τον Marketing Griffin.
DKNI Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μου τη σπάει που σε κάθε highlight reel του NBA πρέπει να τρώμε στη μάπα τον Marketing Griffin. Αν υπαρχει ενας παικτης αυτη τη στιγμη που αξιζει για reel ειναι ο Blake. Απειρως πιο κοντρολαρισμενος παικτης απο τον ΛεΜπρον, πιο πολυσυνθετος απο τον Ουεηντ και πιο σταθερος απο τον Καρμελο. Ελπιζω να αντεξουν τα ποδια του μετα το περσυνο γιατι μετα απο καιρο στο ΝΒΑ υπαρχει μπασκετμπολιστας και οχι καραγκιοζακι με 1,5 μετρο αλμα ή 170 κιλα παγκο
Tilemaxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει, τους ίδιους PPG είχε περίπου και ο Ντουράντ πέρσυ, αλλά δεν είδα τόση διαφήμιση. Απλά τα καρφωματάκια "πουλάνε".
dismemberer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Οι γαυροι ποσο ακομα θα μας ζαλιζετε για το ποσο μας λειπει ο μεχρι προτινος χειροτερος του Τεοντοσιτς, του Παπαλουκα και ισως και του Σλουκα? Δηλαδη αν μας λειπει ο Χωψονιδης τι να πει και ο Ντομινικ Βρανκοβιτς Ρεμπρατσα Κουτλουαι Λακοβιτς Πεκοβιτς Μιντλετον ΝΤΕΓΙΑΝ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ ΡΕ και η λιστα συνεχιζεται για οσο γουσταρετε... ΟΥΔΕΙΣ αναντικαταστατος. Τα τριπλ κραουν συνεχιστηκαν συνεχιζονται και θα συνεχιζονται και χωρις αυτους. Ενας παιχτης απο ολους αυτους ηρθε σε εσας και πρεπει καθε Σ/Κ και καθε Τριτη να μας θυμιζετε οτι χωρις αυτον δεν μπορουμε, οταν εχουμε χασει παιχτες με πολυ μεγαλυτερη σημασια απο δαυτον. Συμφωνουσα στη λιστα σου μεχρι που ειδα το Βλακοβιτς. Ελεος.
firewalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ρε Σισέ; Γιατί ρε παλικάρι μου δεν περίμενες να περάσει το παιχνίδι;
antreas18 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ρε Σισέ; Γιατί ρε παλικάρι μου δεν περίμενες να περάσει το παιχνίδι; Γιατι μπορει...............απλα. Σου φαινεται για ανθρωπος που κολωνει καπου?
Anubis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνουσα στη λιστα σου μεχρι που ειδα το Βλακοβιτς. Ελεος. Μα ποσο θα συμφωνησω
Tilemaxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ρε Σισέ; Γιατί ρε παλικάρι μου δεν περίμενες να περάσει το παιχνίδι; Ο σκοπός του είναι ξεκάθαρα να προκαλέσει πρίν το ματς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις