Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτα τα επιχειρηματα με τις Αγγλιες και τα "δε θα θελα να μου δωσουν τετοιο πεναλτι εμενα", να τα θυμηθειτε και στο επομενο Χ/ηττα σας, ετσι?

Γιατι οπως ειπε και ο Σταυρακας, μετα την Τριπολη σκουζατε για το πεναλτι του Αβρααμ.

ΥΓ. Ο Φερειρα καλα εκανε και μιλησε. Δηλαδη τι θελετε, να μη μιλαει κανεις απτην πλευρα του ΠΑΟ και απο την ομαδα σας καθε εβδομαδα να εχουμε επισημες ανακοινωσεις, δηλωσεις Θεοδωριδη και χοντρου μετα απο καθε αγωνιστικη για τη διαιτησια? Η μοναδικη φορα που μιλησε ο Φερειρα σας πειραξε? Μας δουλευετε η μας τρολαρετε?

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aυτα τα επιχειρηματα με τις Αγγλιες και τα "δε θα θελα να μου δωσουν τετοιο πεναλτι εμενα", να τα θυμηθειτε και στο επομενο Χ/ηττα σας, ετσι?

Γιατι οπως ειπε και ο Σταυρακας, μετα την Τριπολη σκουζατε για το πεναλτι του Αβρααμ.

Αν λες για μενα αυτο κανεις λαθος ...

Και αν το ειπα καποια στιγμη το ειπα οταν μας λεγατε οτι ευνοηθηκαμε σε 2-3 φασεις και σου ειπα οτι κι εμεις αδικηθηκαμε σε καποιες αλλες..

Ποτε δε μαρεσει να δικιολογω τις ηττες λογω διαιτησιας ...

Μαθε το αυτο ....;)

Δημοσ.

Ποτε δε μαρεσει να δικιολογω τις ηττες λογω διαιτησιας ...

Μαθε το αυτο ....;)

Ουτε εδω ειδα να ασχολειται κανεναν με τον πεναλτυ μεχρι που ο gchris7 αρχισε να λεει τα δικα του, στα οποια του απαντησαν.

Δημοσ.

Ουτε εδω ειδα να ασχολειται κανεναν με τον πεναλτυ μεχρι που ο gchris7 αρχισε να λεει τα δικα του, στα οποια του απαντησαν.

Δεν τα ξέρεις καλά.

Κάποιος ρώτησε αν ήταν πέναλτι και εγώ είπα την άποψη μου. Απαγορεύετε?

Δημοσ.

Καθόλου καλά δεν έκανε να μιλήσει για την διαιτησία ο Φερέιρα. Άλλο το να πει για το σκληρό παιχνίδι γενικά και άλλο να παραπονιέται για συγκεκριμένη φάση.

Δημοσ.

Παραπονέθηκε ο φερέιρα για τη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι?

Γιατί εγώ διάβασα δηλώσεις που αφορούσαν την μη τιμωρία του αντιθλητικού παιχνιδιού των άλλων και εκεί έχει απόλυτο δίκιο.

Φυσικά και έκανε καλά που τα είπε.

Δημοσ.

Λογικά θα θέλει να τον ξεκουράσει λίγο και δεν θέλει να ρισκάρει το παιχνίδι στο κύπελο με τον Καρνέζη χωρίς παιχνίδι (αν παίξει). Είναι το μοναδικό παιχνίδι που του επιτρέπει να το κάνει.

Δημοσ.

Ναι δες λιγο Αγγλια και θα καταλαβεις πως αυτα που γινονται εδω ειναι αστεια ...

Αμα δεις τι γινεται στην περιοχη και δε δινεται θα καταλαβεις γιατι το λεω...

Αυτο ουτε καν θα συζητιοταν στην Αγγλια ...

Αν δε καταλαβαινεις ουτε αυτο τοτε μπορεις να συνεχισεις την ειρωνια ....:rolleyes:

Και ειπα οτι ισως ηταν πεναλτι αλλα δε μπορει να στηριζεται ολοκληρος προπονητης σε αυτο για να τη βγαλει λαδι ..

Ουτε ο κοσμος θα επρεπε ...

Εισαι τραγικος..Απλα

Δημοσ.

ετσι και παιζαν δικοι μας αντιπαλοι μ αυτο τον τροπο το τι θ ακουγαμε τωρα...που μαρκαρουν με τα ματια και που παιζουν ψηλα κλπ κλπ

Δημοσ.

1-0 με γκολ οριακά offside IMO.

Εκανες edit γιατι πριν εγραφες για καθαρο οφφσαιντ, αλλα και παλι αν IYO ειναι οφφσαιντ αυτη η φαση, τοτε να προσλαβουμε κανα οφθαλμιατρο στο section.

Oυτε καν οριακο δεν ειναι, οσες επαναληψεις ειδα ειναι ξεκαθαρα πισω ο Κλειτον αν και σε real-time κι εγω ετσι νομισα αφου βγηκε 5 μετρα μπροστα ο Κλειτον.

edit: *Αν λες για την πασα του Κλειτον στον Λετο, ο αμυντικος της Κερκυρας καλυπτει τον Λετο. γενικα η ολη εξελιξη της φασης δινει την εντυπωση οτι υπαρχει οφφσαιντ, τα ριπλει ομως ειναι διαφωτιστικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...