Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

last but not least: Aπο την επισημη σελιδα της Ευρωλιγκας με αγαπη προς τον επισημο μπασκετολογο του ινσομνια, που πριν λιγες εβδομαδες ηρθε στο θρεντ (ξανα)εγραψε για τον Καλαθη τα δικα του και απηλθε. Mια που εμεις απο μπασκετακι μυρωδια, ας δουμε λοιπον τι λενε εκει οι ανεκδιηγητοι που του κανανε και αφιερωμα!

Ο Καλάθης αυτή την στιγμή θυμίζει τον Ρόντο απο θέμα σούτ και θα πρέπει να το δουλέψει άμεσα αν θέλει να γίνει κορυφαίος. Επίσης να βάλει λίγους μύες ακόμα γιατί υστερεί και στις διεισδήσεις του λόγω μικρού όγκου.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΠΩς το δικαιολογει αυτο δεν μας το λεει ομως. Διοτι το βιντεο δεν τον δικαιωνει καθως ο παικτης μια φορα μπαλα δεν βρισκει.

Δημοσ.

Τι πάει να πει δεν βρίσκει μπάλα? Διεκδίκηση γίνεται ώμο με ώμο και ο Βύντρα βουτάει λες και τον πυροβόλησαν. Πρέπει να δώσει φάουλ δηλαδή επειδή τον ακούμπησε? Καινούριος κανονισμός?

Δημοσ.

Τι πάει να πει δεν βρίσκει μπάλα? Διεκδίκηση γίνεται ώμο με ώμο και ο Βύντρα βουτάει λες και τον πυροβόλησαν. Πρέπει να δώσει φάουλ δηλαδή επειδή τον ακούμπησε? Καινούριος κανονισμός?

Δεν βλεπω πουθενα ωμο με ωμο ο βυντρα ειναι ξεκαθαρα μπροστα απο τον αμυντικο. Εχω παραθεσει ηδη βιντεο.

Ακομα και στην φωτογραφια που βαζει ο Αλεξης αυτο φαινεται..Δες που ειναι η μπαλα και που ειναι οι 2 παικτες.

Δημοσ.

Στο ίδιο ύψος είναι σχεδόν και μόλις βουτάει ο Βυντρα η μπάλα βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα τους.

Ο αμυντικός ούτε κάνει τάκλιν ούτε σπρώχνει ούτε τίποτα, ίσα που τον χαϊδεύει. Είναι δυνατών να δώσει φάουλ?

Δημοσ.

ναι ο τοροσιδης εκανε μαλακια κι επρεπε να του δωσει κοκκινη. Κι ο Χολεμπας ομως εφαγε μια αγκωνια, του μαυρισε το ματι και δεν εδωσε τιποτα. Αλλα ψιλα γραμματα...

Δημοσ.

Ισως να ηταν ισως να μην ηταν ...

Τωρα να καθεται ολοκληρος Φερειρα να σχολιαζει για τη διαιτησια ειναι αστειο πραγματικα ...

Λες και αυτο του φταιγε ...

Δλδ καθε φορα που ακουμπανε οι παιχτες μεταξυ τους και ειναι κατι παραπανω απο μια απλη σπρωξια πρεπει αν δινει πεναλτι ???

Ο Βαλβερδε επισης μαρεσει επειδη ειναι πολυ σοβαρος στα λογια του σε σχεση με αλλους ...

Δημοσ.

Στο ίδιο ύψος είναι σχεδόν και μόλις βουτάει ο Βυντρα η μπάλα βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα τους.

Ο αμυντικός ούτε κάνει τάκλιν ούτε σπρώχνει ούτε τίποτα, ίσα που τον χαϊδεύει. Είναι δυνατών να δώσει φάουλ?

Προσπαθω να σε αρω στα σοβαρα και το εννοω πραγματικα αλλα δεν γινεται γραφωντας τα παραπνω. Βεβαια αλλες φορες δεν ειχαμε δυναμομετρο αλλα ηταν πεναλτυ.

ΥΓ: Στοιχημα οτι θα παρεξηγηθεις παλι.

Δλδ καθε φορα που ακουμπανε οι παιχτες μεταξυ τους και ειναι κατι παραπανω απο μια απλη σπρωξια πρεπει αν δινει πεναλτι ???

Απανταω σε σενα τον ανωτερο ανθρωπο που δεν ασχολησε με αυτα

Οχι καθε φορα που ακουμπανε. Εδω ο αμυντικος βγαζει τον βυντρα απο την πορεια του.

Δημοσ.

Ρε παιδί μου, δες το αλλιώς. Αν γινότανε στον Ολυμπιακό θα έλεγες τα ίδια?

Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να μου δώσουν τέτοιο πέναλτι σε καμιά περίπτωση.

ΥΓ: Στοιχημα οτι θα παρεξηγηθεις παλι.

???

Δημοσ.

Ρε παιδί μου, δες το αλλιώς. Αν γινότανε στον Ολυμπιακό θα έλεγες τα ίδια?

Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να μου δώσουν τέτοιο πέναλτι σε καμιά περίπτωση.

Οχι καθε φορα που ακουμπανε. Εδω ο αμυντικος βγαζει τον βυντρα απο την πορεια του.

Aν εβλεπα αυτο οχι.

Αν εβλεπα καμια μαλακια σαν του ντουντου η σαν του βυντρα περσυ βεβαιως και θα εκραζα

Δημοσ.

Απανταω σε σενα τον ανωτερο ανθρωπο που δεν ασχολησε με αυτα

Ναι δες λιγο Αγγλια και θα καταλαβεις πως αυτα που γινονται εδω ειναι αστεια ...

Αμα δεις τι γινεται στην περιοχη και δε δινεται θα καταλαβεις γιατι το λεω...

Αυτο ουτε καν θα συζητιοταν στην Αγγλια ...

Αν δε καταλαβαινεις ουτε αυτο τοτε μπορεις να συνεχισεις την ειρωνια ....:rolleyes:

Και ειπα οτι ισως ηταν πεναλτι αλλα δε μπορει να στηριζεται ολοκληρος προπονητης σε αυτο για να τη βγαλει λαδι ..

Ουτε ο κοσμος θα επρεπε ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...