Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

«Καρφιά» Φερέιρα για Νιόπλια

Καποιοι τα λεγαμε εδω μεσα ...rolleyes.gif

Μιλαμε για γραφικη δηλωση.

1ον. Ακομα κι ο Νιοπλιας να μην εκανε σοβαρη δουλεια, ποιος ειναι ο Φερειρα που θα τον κρινει? Επαιξε η ομαδα σε 2 ματς ελαφρως καλα και αμεσως την ψωνισε? Μεχρι να μας αποδειξει ο κος Φερειρα, οτι δεν ειναι Νιοπλιας η χειροτερος, καλο ειναι να προσεχει τις κριτικες σε συναδελφους και προκατοχους.

2ον. Δεν μπορω να πω οτι ειναι και τοσο πονηρη η σκεψη μου, αλλα ο καθε προπονητης που θα πρεπει να απολογηθει για αστειο αποκλεισμο απο την ΑΕΚ (την ποια?), και διαφορα αλλα αποτελεσματα (Ολ. Βολου), το ευκολο ειναι να τα φορτωσει στον προκατοχο του.

3ον. Αλλα αντε και η ομαδα ηταν απροετοιμαστη χωρις σοβαρη δουλεια κλπ. Μολις την βελτιωσει ο ιδιος, τα ξαναλεμε. Μεχρι τοτε μουγκα κυριε Φερειρα και βαλε τη συζυγο για καμια δηλωση για τα επαγγελματικα σου, σαν αυτες που εκανε πριν ακομα υπογραψεις στον ΠΑΟ.

ΥΓ. Προσωπικα συμφωνω με αυτο που ειπε ο Φερειρα ως γεγονος, δε συμφωνω ομως που απο τωρα αρχισε να ζητα εμεσως περιοδους χαριτος, λογω του κακου Νιοπλια. Μουγκα και δουλεια δουλεια δουλεια. Και το καλοκαιρακι αν εχεις αφησει θετικες εντυπωσεις και η εικονα της ομαδας σου σε δικαιοδοτει να κανεις ανασκοπηση της σεζον, τοτε πες "οταν ηρθα βρηκα μια ομαδα απροετοιμαστη".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμυνα με τα ματια ο Αρης,αυτα ειναι.Αυριο θα βλεπουμε πρωτοσελιδα,στυλ <επικη ανατροπη>κτλ.

Φιλικο κι αυτο το παιχνιδι ???wacko.gif

Toυ χρονου ετοιμαστειτε για επιστροφη Σερμαντινι.. Καθολου κακο..

Παντως, αν και ημουν κατα της μεταγραφης αυτης, μ@λ@κια μας που δεν πηραμε τον χοντρο το καλοκαιρι. Ειχε ορεξη για μπασκετ τελικα, απλα δεν γουσταρε τον ΟΣΦΠ αλλο και ηταν οπως ηταν τοσα χρονια.

Οσο για το Σερμαντινι, μην ανησυχεις, Νικολα Πεκοβιτς. Αν οχι του χρονου, του παραχρονου τον βλεπω παλι Ευρωπη και εκει ειναι ολα στο χερι μας.

ΥΓ> μεχρι του χρονου εχουμε ΠΟΛΥ καιρο μπροστα μας για να συζηταμε για ελλειψη ψηλων κλπ

Χμμ ακουγεται ενδιαφερον αν και οι πληροφοριες μου δεν λενε κατι τετοιο(συμφωνα με τις ιδιες πληροφοριες ο ομπραντοβιτς θελει γκαρντ). Το ερωτημα ειναι ποιος θα μεινει εκτος ελληνικης Α1 η εχει διαβατηριο?

Γκαρντ δεν ειναι ο λανγκφορντ? Καλα εικασιες κανουμε. Παντως θα βοηθουσε..

Μωρε γκαρντ ειναι το θεμα ειναι ποιον θα αφησεις εξω απο τους Μπατιστ-Νικολας-Σατο

Υπαρχει και αυτο.

Ομπράντοβιτς: "Εγώ αποφασίζω"

Ο Νικ Καλάθης αν και ήταν στην 12άδα δεν αγωνίστηκε στην εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε με νόημα πως αυτός αποφασίζει ποιος παίζει και ποιος όχι.

Σε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Νικ Καλάθη σχολίασει: "Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι δική μου απόφαση. Ο μόνος που αποφασίζει για το ποιος θα παίζει είμαι εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου".

Παντως η γνωμη μου για τον καλαθη ειναι να παει να παιξει δανεικος καπου να πρωταγωνιστησει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...