gchris7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Να υποθέσω πως και για το 1981 είσαι από αυτούς που λένε "έλα μωρέ λίγο στριμωξίδι ήταν". Που κολλάει αυτό τώρα? Οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν έφταιγαν που κάποιοι λαλακες είχαν αφήσει τις πόρτες κλειστές?
SlimData Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί πολύ απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν δικαιολογούνται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους (δεν δικαιολογούνται έτσι και αλλιώς αλλά τεσπα). Ο Καλοπουλος στο ντέρμπι, πέρα από την λάθος απόφαση στο χέρι Τοροσιδη, που κατά κοινή ομολογία ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη φάση, ήταν άψογος. in before flame war Πράγματι, εδώ έχεις ένα κάποιο δίκιο. Κακώς δεν έγραψε ότι οι παίχτες του παναθηναϊκού χωρίς να προκληθούν καθόλου χτυπούσαν και προκαλούσαν τους οπαδούς που (κακώς βέβαια) είχαν μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Στο βίντεο όλα αυτά φαίνονται ξεκάθαρα νομίζω. in before more flame war Απορώ, οι ολυμπιακοί του φόρουμ δεν εκνευρίζονται με αυτά που γράφεις? Είσαι κουραστικός ρε παιδάκι μου και αυτό που κουράζει περισσότερο είναι που μας γράφεις στα παπάρια σου. Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και ανοίγεις χιλιοσυζητημένα θέματα συνέχεια με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσεις ένταση. Δηλαδή, δεν ξέρω, ζορίζομαι αυτή τη στιγμή και δεν σου μιλάω με τον τρόπο που θα ήθελα μόνο και μόνο γιατί το γουστάρω το φορουμ και τα παιδιά εδώ και δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Ξεκόλλα όμως
gchris7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ^Την άποψη μου σε αυτά που γράφονται λέω φίλε μου. Ούτε να προκαλέσω θέλω ούτε τίποτα. Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς και στο τέλος αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω κανε με ignore. Ότι άλλο προσωπικό έχεις μαζί μου στείλε pm για να μην ζαλίζουμε και τους άλλους.
gchris7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ρυθμίσεις προφίλ -> Διαχείριση Λίστας Αγνόησης
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Gchris δεν πας να γραψεις σε κανα ολυμπιακο φορουμ να τελειωνουμε; Αυτα που γραφεις ξερεις πως ξερουμε οτι δε τα πιστευεις. Δεν μιλαω για τις ανακριβειες που λες ακαταπαυστα επειδη προσπαθεις να δειχνεις πως σε ολα εχεις λογο, και τελικως εκτιθεσαι. Μιλαω για τα ψευδη που γραφεις, οπως για παραδειγμα οτι στο καραισκακη οι παιχτες του παο πηγανε κ δειρανε φιλαθλους η οτι η διαιτησια καλοπουλου ηταν εξαιρετικη κατα γενικη ομολογια. Παενε σε κανα κοκκινο φορουμ να ξεδωσεις, εχω να προτεινω. Υπαρχει περιπτωση να βρεις και καναδυο να συμφωνουν μαζι σου, αν και για κακη μας τυχη αυτο που επιζητας δεν ειναι να συμφωνουν μαζι σου, αλλα να διαφωνεις με οτι λενε οι αντιπαλοι. Και εδω στο φορουμ αυτο η αληθεια ειναι πως κανεις το κομματι σου. Επισης το να πετας συστηματικα πραγματα-ψευδη που ξερουμε οτι ξερεις πως θα προκαλεσουν και μετα να το παιζεις οσια παρθενα, δε θα το λεγα ουτε εξυπνο, ουτε ωριμο, ουτε και στα πλαισια αυτου εδω του φορουμ. Αναπολω τις εποχες που γινοντουσαν συζητησεις ακομα και τσακωμοι, αλλα τουλαχιστον διαβαζες αποψεις, σκεψεις κλπ. Τωρα διαβαζουμε τον πρωταθλητη σε κακη version Αντε και καλο μου ban επειδη μιλησα για ψευδη.
alexis333 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δε πατε ολοι να γραψετε σε κανα αλλο φορουμ ? Δεν εχετε να ασχοληθειτε με τπτ αλλο ??? Αντε δε μπορουμε να σας αντεξουμε .... ΥΓ. Ξερω οτι το ζηταω εγω ως Ολυμπιακος στο thread του ΠΑΟ αλλα μας τα χετε πρηξει γενικα σε ολα τα thread ...
gchris7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτή η κουβέντα στο αθλητικό section. Έτσι και αλλιώς τα μηνύματα αυτά πιθανότατα θα σβηστούν. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Αν ο οποιοσδήποτε έχει κάτι προσωπικό με κάποιον για αυτό το λόγο υπάρχει το PM και το ignore.
kirileman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Αντε και καλο μου ban επειδη μιλησα για ψευδη. Group: Banned Posts: Banned Joined: Banned Location: Banned Ελληνικά λέμε!
Anubis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/523124 Θα μπορουσαμε να τους κυνηγησουμε λιγακι, αλλωστε αν εχουν στοιχεια ας τα καταθεσουν στο εισαγγελεα και ας αναλαβει ο υπουργος προστασιας του πολιτη Ευαγγελος Μαρινακης.
firewalker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Η ανακοίνωση που έστειλε ο Μαριδάκης είχε ημερομηνία ποιο παλιά απο τον χθεσινό επίμαχο αγώνα.
geovard Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να ρωτήσω τους εχέφρονες Ολυμπιακούς το εξής. Ποιός έκανε καλύτερη διαιτησία. Ο Δαλούκας στο Βικελίδης ή ο Καλόπουλος στο Καραϊσκάκης? Και οι δυό επικαλέστηκαν ανθρώπινα λάθη. Γιά την ακρίβεια ο Δαλούκας επικαλέστηκε ένα ανθρώπινο λάθος. Τότε λοιπόν που είναι ο ένας και τι πάνε να κάνουν στον άλλον?Με το ζόρι διαιτητής δεν γίνεσαι. Πρέπει να σε αποδέχονται οι διαγωνιζόμενοι.Αλλιώς σπίτι σου. Με γλυψίματα διαιτητής δεν λέει. Άντε στο καλό Καλόπουλε. Έχουμε χάσει το μέτρο σε αυτή τη χώρα και το ψάχνουμε, αλλά κάποιοι το έχουν χάσει εντελώς προ πολλού.
DKNI Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Οταν φωναζεις πισω Σαββα Θεοδωριδη, σημαινει οτι ριχνεις τις μασκες Η αληθεια ειναι οτι ο πρακτορας επειδη ηταν πρακτορας ηξερε πολυ καλα τι εστηνε, πως εστηνε και πως να καλυφθει Αυτος εδω ειναι χυμα, απροκαλυπτος, εριστικος και προκλητικος και το μονο που τον σωζει ειναι η ανυπαρξια των υπολοιπων ομαδων διοικητικα. Καριολη Βαρδινογιαννη, εχουμε αντιπαλο τον καλεσμενο της Αννιτας και εσυ μας εχεις εγκλωβισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις