Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακόμα τσούζει ο Σπανούλης.

Quoted for truth :-D

Στο μεταξυ το κειμενο που παραθετω μιλαει για ολο τον ΟΣΦΠ και ο αλλος συμπερανε οτι γραφτηκε επειδη μας τσουζει ο Σπανουλης :mrgreen:

ΥΓ. Η κασετα παλιωσε, αλλαξε την. Απο τοτε που τα λεγατε και τα πιστευατε αυτα, περασαν καποιοι μηνες μεσα στους οποιους: σε εχω γλεντησει στο πρωταθλημα ενω ειχες πλεονεκτημα εδρας, σε γλεντησε η Σιενα στην Ευρωλιγκα παλι με δικια σου την εδρα, σηκωσα Ευρωλιγκα, θα σε ξαναγλεντησω φετος γιατι η ομαδα σου παραπεει κι εσυ ερχεσαι να μας γραψεις οτι μας τσουζει ο Σπανουλης. Με τετοιο σουρεαλισμο ΤΥΦΛΑ να χει ο Νταλί και ο Εμπειρικος...

Δημοσ.

Ακόμα τσούζει ο Σπανούλης. Δεν το περίμενα μετά από τόσο καιρό TBH.

Ούτε ο Αντώνης δεν είχε τσούξει τόσο, τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον.

Δεν μπορεί να το λες αυτό.

Δεν μπορεί να μην κάνεις πλάκα

Δημοσ.

Πέρα από φόρουμ εννοώ. :-D

Το λέω επειδή ο τρόπος που ποσταρει και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί, θυμίζει πολύ δημοσιογράφο - αρθρογράφο και μάλιστα από αυτούς τους "κλισέ"...

Ρε λες να είναι καμιά φίρμα και να μην το ξερουμε? :P

Δημοσ.

Τελικά η ίδια οικογένεια έστειλε τα χαρτιά. Για κάποιον λόγο όμως έβγαλαν τον Αλ Σαούντ από μπροστάρη.

Από την στιγμή λοιπόν που είναι τα ίδια πρόσωπα από πίσω και μια πολύ μεγάλη γνωστή τράπεζα (εφόσον τα χαρτιά είναι οκ) τα πράγματα σοβαρεύουν λίγο.

Δημοσ.

Πέρα από φόρουμ εννοώ. :-D

Το λέω επειδή ο τρόπος που ποσταρει και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί, θυμίζει πολύ δημοσιογράφο - αρθρογράφο και μάλιστα από αυτούς τους "κλισέ"...

Ρε λες να είναι καμιά φίρμα και να μην το ξερουμε? :P

Nαι! Ειμαι κι εγω ενας ΑΡΔ!

Για δωσε και κανα λινκ με τις γαματες κλισε εκφρασεις μου να τις παρω και να τις στειλω κανα βιογραφικο να βγαλω τιποτα extra.

Δημοσ.

για οποιαδηποτε οικονομικη κατασταση ο παικτης ειναι μετριος.. με λιγοτερα λεφτα μπορει καλλιστα να βρει καποιον νεαρο ιδιου επιπεδου, που μπορει και να του βγει. αυτος, που θα παει?? ποσο θα ανεβει??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...