SlimData Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αφου δεν χρωσταει τοτε να μπαινει σε καθε αγωνα και να βριζει τους νεαρους του Αρη.Με γεια του με χαρα του.Αν εσυ εκει κατω εχεις μεγαλωσει βλεποντας ετσι το μπασκετ και σου αρεσουν αυτες οι συμπεριφορες απο παικτες του μπασκετ τοτε παω πασο.Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι που χαιρεσαι με το καταντημα του αθληματος στην Ελλαδα. Όλο σου το μήνυμα ένα παραλήρημα. Τι από αυτά που γράφεις είπα εγώ? Και στο κάτω-κάτω, γιατί είναι ανήθικο να σπρώχνει ο διαμαντίδης τους αντιπάλους ενώ είναι ηθικό να μπαίνεις εσύ ανώνυμα σε ένα φορουμ και να γράφεις ότι ο Διαμαντίδης είναι και στην προσωπική του ζωή αληταράς???? Μερικοί έχετε χάσει κάθε μέτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φανταζομαι οι παικτες του Αρη ειναι καθε κυριακη στην εκκλησια ετσι? Οχι δεν ειναι αλλα δεν πηγαινουν και καθε Κυριακη να καψουν και απο μια... Όλο σου το μήνυμα ένα παραλήρημα. Τι από αυτά που γράφεις είπα εγώ? Και στο κάτω-κάτω, γιατί είναι ανήθικο να σπρώχνει ο διαμαντίδης τους αντιπάλους ενώ είναι ηθικό να μπαίνεις εσύ ανώνυμα σε ένα φορουμ και να γράφεις ότι ο Διαμαντίδης είναι και στην προσωπική του ζωή αληταράς???? Μερικοί έχετε χάσει κάθε μέτρο. Ποτε δεν ειπα οτι στην προσωπικη του ζωη ειναι αληταρας.Ειπα οτι ειναι δυστροπος.Στο παρκε ειναι αληταρας.Αυτη ειναι η αποψη μου.Αν σε πειραζει εχει χαπακια ο Παυλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγω προσωπικα διαχωρισα τη θεση μου. Ουτε που με νοιαζει τι κανει ο ΔΔ και ο καθενας τους στην προσωπικη του ζωη. Απλως δεν ειμαστε ζωα, καταλαβαινουμε. Οσο και αν προσπαθουν οι φυλλαδες σας/μας. Καληνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Η πλάκα είναι που αφού έχεις κάνει σχόλια κατώτατου επιπέδου χαρακτηρίζοντας κάποιον που δεν ξέρεις, νομίζεις ότι είσαι και καλύτερός του.... Και αφού δεν έχεις επιχειρήματα και μου το παίζεις και ειρωνεία, εσένα, να σου προτείνω ξυδάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Η πλάκα είναι που αφού έχεις κάνει σχόλια κατώτατου επιπέδου χαρακτηρίζοντας κάποιον που δεν ξέρεις, νομίζεις ότι είσαι και καλύτερός του.... Και αφού δεν έχεις επιχειρήματα και μου το παίζεις και ειρωνεία, εσένα, να σου προτείνω ξυδάκι? Αρκετα ασχοληθηκες.Ειναι φανερο οτι εχει μπερδευτει και ο ιδιος με αυτα που λεει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Έγινε κάποια προπόνηση το απόγευμα? Συμμετείχε κανονικά ο Σισσέ? Γράφτηκε τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/289088-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82/page__st__19840 Τι πίστεψες δηλαδή, ότι εξαφανίστηκαν όλα τα παλιά posts, επειδή αλλάξαμε thread? Ναι ξερω τι εχω γραψει. Φυσικα οταν το γραφα η ομαδα μου φαινοταν πως θα κατεβει υπερπληρης, αλαλ στην πορεια εχασα το καλυτερο πλει μεικερ της Ευρωπης και ειχα ανετοιμο ενα απτα καλυτερα 2ρια της Ευρωπης συν την απουσια του Μαριτς. Ε σε επαιξα με τα μισα πρωτα και τα μισα δευτερα και με αλωσε ο Χωψονιδης, μπλαμπλα κλπ. Αντε και το αλωσε το ΟΑΚΑ ο Χωψονιδης. Το κακο ειναι οτι δεν εχει παρακατω για σενα. Κερδισες εναν περιπου αδιαφορο αγωνα οπως σου απεδειξε ο πενταστερος την σεζον 08-09. ΥΓ. Προσωπικα ευχομαι να εχεις πλεονεκτημα στα πλειοφ. Αλλα επειδη εκει θα φταιει η παραγκα, ευχομαι πολυ περισσοτερο να σε τυχω τελικο Ευρωλιγκας για να ακουσω και για την Ευρωπαικη παραγκα Γιαννακοπουλων ΥΓ2. Προσωπικα ευχομαι να εχεις πλεονεκτημα στα πλειοφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 επειδη εφαγα ενα τεταρτο απο την ζωη μου για να διαβαζω αν ο δδ ειναι καλο παιδι η αλητης (και ξυπνησα με μια φαγουρα) μπορει καποιος ΕΝΗΛΙΚΑΣ να μου πει πως ηταν το παιχνιδι, και τι εγινε και γινεται τοσος πανικος?? ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 επειδη εφαγα ενα τεταρτο απο την ζωη μου για να διαβαζω αν ο δδ ειναι καλο παιδι η αλητης (και ξυπνησα με μια φαγουρα) μπορει καποιος ΕΝΗΛΙΚΑΣ να μου πει πως ηταν το παιχνιδι, και τι εγινε και γινεται τοσος πανικος?? ευχαριστω... Δεν τα μαθες ωρέ. Πληροφορίες λένε ότι μίλησε άσχημα στον σκύλο του, και του ζήτησε να κατέβει από το κρεβάτι επειδή έσκισε το μαξιλάρι. Για τέτοιο κάφρο μιλάμε. Να μην μάθει ο κόσμος για τον παλιοχαρακτήρα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 επειδη εφαγα ενα τεταρτο απο την ζωη μου για να διαβαζω αν ο δδ ειναι καλο παιδι η αλητης (και ξυπνησα με μια φαγουρα) μπορει καποιος ΕΝΗΛΙΚΑΣ να μου πει πως ηταν το παιχνιδι, και τι εγινε και γινεται τοσος πανικος?? ευχαριστω... Ελα που δεν ξερεις γιατι τοσος πανικος.. Οταν εχεις στην ομαδα σου εναν τετοιο παικταρα με τιτλους παντου,αμετρητες νικες αλλα και απιστευτες εμφανισεις με τον υποτιθεμενο "αιωνιο" αντιπαλο σου,τοτε και εναν τονισμο να κανει λαθος θα ξεπηδανε απο παντου διαφοροι να λενε διαφορα με σκοπο την απομυθοποιηση του.Δυσκολευονται να καταλαβουν οτι αδικα προσπαθουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 επειδη εφαγα ενα τεταρτο απο την ζωη μου για να διαβαζω αν ο δδ ειναι καλο παιδι η αλητης (και ξυπνησα με μια φαγουρα) μπορει καποιος ΕΝΗΛΙΚΑΣ να μου πει πως ηταν το παιχνιδι, και τι εγινε και γινεται τοσος πανικος?? ευχαριστω... τίποτα σημαντικό, λίγος κόσμος, ο παο στα όρια βαρεμάρας πλην διαμαντίδη και ομπραντοβιτς, και οι αρειανοι να παίζουν για το γόητρο της νίκης. απλά στο τέλος στα 5 δευτερα αν θυμάμαι κάνει 5 φαουλ ο διαμαντίδης στον σλουκα και τον σπρώχνει στην πλάτη και πεταγεται ο ταπουτος για τσαμπουκά ισα ισα για να μάθουμε στο ινσόμνια οτι ο διαμαντίδης είναι αλήτης και οτι τα comment των αρειανων στο γκαζετα είναι το ευαγγέλιο των απανταχου κατατρεγμένων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 τίποτα σημαντικό, λίγος κόσμος, ο παο στα όρια βαρεμάρας πλην διαμαντίδη και ομπραντοβιτς, και οι αρειανοι να παίζουν για το γόητρο της νίκης. απλά στο τέλος στα 5 δευτερα αν θυμάμαι κάνει 5 φαουλ ο διαμαντίδης στον σλουκα και τον σπρώχνει στην πλάτη και πεταγεται ο ταπουτος για τσαμπουκά ισα ισα για να μάθουμε στο ινσόμνια οτι ο διαμαντίδης είναι αλήτης και οτι τα comment των αρειανων στο γκαζετα είναι το ευαγγέλιο των απανταχου κατατρεγμένων Σπάνια συμφωνώ με ένα μήνυμα τόσο πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μαριάννα: «Πάντα προστατεύαμε τον ΟΦΗ» http://www.gazzetta.gr/football/greece/item/135895-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%C2%AB%CE%97-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%9F%CE%A6%CE%97%C2%BB εγω δε το πιστευω παντως!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν τα μαθες ωρέ. Πληροφορίες λένε ότι μίλησε άσχημα στον σκύλο του, και του ζήτησε να κατέβει από το κρεβάτι επειδή έσκισε το μαξιλάρι. Για τέτοιο κάφρο μιλάμε. Να μην μάθει ο κόσμος για τον παλιοχαρακτήρα του? Ελα που δεν ξερεις γιατι τοσος πανικος.. Οταν εχεις στην ομαδα σου εναν τετοιο παικταρα με τιτλους παντου,αμετρητες νικες αλλα και απιστευτες εμφανισεις με τον υποτιθεμενο "αιωνιο" αντιπαλο σου,τοτε και εναν τονισμο να κανει λαθος θα ξεπηδανε απο παντου διαφοροι να λενε διαφορα με σκοπο την απομυθοποιηση του.Δυσκολευονται να καταλαβουν οτι αδικα προσπαθουν... Σας ευχαριστω... Δεν θα σχολιασω τις ευστοχες απαντησεις σας.. Ετσι και αλλιως, εχω μαθει απο την οδηγηση... οταν σου κανουν παραβαση, μπασιμο, γυναικα μιλαει σε κινητο και χτενιζεται, οσο και να βρισεις, το μονο που καταφερνεις ειναι να νευριασεις και τπτ αλλο.. τα ζωα παραμενουν ΠΑΝΤΑ ζωα... τίποτα σημαντικό, λίγος κόσμος, ο παο στα όρια βαρεμάρας πλην διαμαντίδη και ομπραντοβιτς, και οι αρειανοι να παίζουν για το γόητρο της νίκης. απλά στο τέλος στα 5 δευτερα αν θυμάμαι κάνει 5 φαουλ ο διαμαντίδης στον σλουκα και τον σπρώχνει στην πλάτη και πεταγεται ο ταπουτος για τσαμπουκά ισα ισα για να μάθουμε στο ινσόμνια οτι ο διαμαντίδης είναι αλήτης και οτι τα comment των αρειανων στο γκαζετα είναι το ευαγγέλιο των απανταχου κατατρεγμένων thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Βασικα αυτο που εκανε ο ΔΔ ειναι κατι που συμβαινει συχνα πυκνα στους αγωνες, αναμεσα σε ΟΛΟΥΣ τους παιχτες και φυσικα δεν ειναι καν επιλειψημο και δεν συγκρινεται με πολυ συχνοτερες και χειροτερες συνηθειες αλλων παικτων (πχ Τεοντοσιτς). Προς Chris85 που μας παρουσιασε το ΤΟΣΟ μεγαλο θεμα, επειδη το εγραψε καποιος Αρειανος σε καποιο blog/site: Οταν βγηκαν στη φορα τα του Τεοντοσιτς, εσυ δεν ησουν που μας ελεγες οτι το "βρωμικο παιχνιδι" επιτρεπεται? Εσυ δεν ησουν που μας ελεγες οτι ειναι φυσιολογικο να βριζει ο ενας παιχτης τα ιερα του αλλου κατα τη διαρκεια του αγωνα με σκοπο να τον εκνευρισει? Εσυ δε μας ελεγες οτι ορθα παει και χτυπαει "ελαφρα" τα γεννητικα οργανα του αντιπαλου και οτι κι αυτο ειναι στα πλαισια της παραπανω θεμιτης μπασκετικης τακτικης? Εσυ δε μας ελεγες οτι αυτα τα εκανε και ο Τζορνταν και κατα τη γνωμη σου ειναι θεμιτο? Χωρια οτι αυτο που εκανε ο ΔΔ ειναι αναξιο σχολιασμου (εκτος απο εσενα, τον Ερωδιο και εναν Αρειανο σε καποιο μπλογκ). Mπρος στις "θεμιτες" ενεργειες που περιεγραφες κατα το (φιλικο) τουρνουα Ακροπολις, ο ΔΔ σημερα δεν εκανε απολυτως τιποτα συγκρισιμο. Περι αντικειμενικοτητας τα παραπανω. +πολλα στο ποστ του dimitris74. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις