Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Σε αυτά είμαι κάθετος. Σε αυτά κι εγώ σε παραδέχομαι. Γι' αυτό και δεν σου πολυμιλάω, γιατί με καλμάρεις και δε μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Σε αυτά κι εγώ σε παραδέχομαι. Γι' αυτό και δεν σου πολυμιλάω, γιατί με καλμάρεις και δε μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Σε αυτά κι εγώ σε παραδέχομαι. Γι' αυτό και δεν σου πολυμιλάω, γιατί με καλμάρεις και δε μου αρέσει Ο αθλητισμός είναι για να περνάμε καλά και να κάνουμε πλάκα. Τίποτε άλλο. Εμένα αυτοί μου έχουν κόψει το γήπεδο. Χρόνια τώρα. Γι' αυτό λέω πως πρέπει να γίνουν ερασιτεχνικά τα αθλήματα. Δεν κάνουμε για παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Firewalker σημερα ηταν μονο 2...ειναι κιαυτο ενα βημα μπροστα..(χαχα καλο ε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Firewalker σημερα ηταν μονο 2...ειναι κιαυτο ενα βημα μπροστα..(χαχα καλο ε?) Αφού στο τέλος έπεσαν 6-7 φωτοβολίδες ρε συ. Με πόσα χέρια τα έριχναν και οι δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Firewalker σημερα ηταν μονο 2...ειναι κιαυτο ενα βημα μπροστα..(χαχα καλο ε?) Στο τέλος πέσανε αρκετές. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Νταξει ρε παιδια δεν μετραω το τελος. Για να φτασουμε να χανει μια ομαδα και να μην κουνιεται φυλλο στο γηπεδο εχουμε ακομα.Ο τυπος παντως με την φωτοβολιδα την ακουσε λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamerManiac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ρε Μάγκες Οκ χώμα η ομάδα αλλα Γιατί μπαίνουν γαυροι στο τοπικ ε όχι Δηλαδή αυτο δεν το δέχομαι και είναι κρίμα να με κάνουν μπάν απο το φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Για ήττα φταίει η διακοπή. Αν βρείτε ποιος το πέταξε, ξεσπάστε εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ρε Μάγκες Οκ χώμα η ομάδα αλλα Γιατί μπαίνουν γαυροι στο τοπικ ε όχι Δηλαδή αυτο δεν το δέχομαι και είναι κρίμα να με κάνουν μπάν απο το φόρουμ Έλα ντε, διαβατήριο έχουν και σουλατσάρουν εδώ μέσα? Και είναι και κρίμα να φας και ban για κάτι για το οποίο φταίνε οι γαύροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δεν προλαβαμε και τον Σαρας μετακομισε λιγο παραδιπλα(καποιοι θα με σιχτιριζουνε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ο χειροτερος παναθηναικος τα τελευταια χρονια.Τετοιο χαλι καιρο ειχα να δω.Τους εκανε πλακα ο παπαλουκας και ο νεστεροβιτς,και εμεις δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα.Επιθετικη λειτουγια μηδεν.Ευθυνη στην ηττα φερνει και η διακοπη,αλλα οπως και να εχει ,μεσα στο οακα ,με τοσους χιλιαδες φιλαθλους,εβαλε μονο 60 ποντους.60 ποντους μεσα στο οακα.Αν δεν ηταν και ο νικολας ,ποσους θα βαζαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ενταξει ειναι αστειο να λεμε οτι φταιει η διακοπη.Απλα μπορεις να πεις οτι σε αυτο το ματς που πηγαινε ποντο ποντο δεν κανεις τετοιες **λακιες.Με την ομαδα δλδ στα κατω της της **μας την ψυχολογια και συ μαυτα που κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Έχουν λιγοστέψει τα βρωμόχερα, μόνο ο Νίκολας έμεινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Γιατι ειχαμε και αλλο βρωοχερο περισυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις