Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός (2011-2012)

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε αυτά κι εγώ σε παραδέχομαι. Γι' αυτό και δεν σου πολυμιλάω, γιατί με καλμάρεις και δε μου αρέσει :P

Ο αθλητισμός είναι για να περνάμε καλά και να κάνουμε πλάκα. Τίποτε άλλο. Εμένα αυτοί μου έχουν κόψει το γήπεδο. Χρόνια τώρα.

Γι' αυτό λέω πως πρέπει να γίνουν ερασιτεχνικά τα αθλήματα. Δεν κάνουμε για παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Firewalker σημερα ηταν μονο 2...ειναι κιαυτο ενα βημα μπροστα..(χαχα καλο ε?)

Αφού στο τέλος έπεσαν 6-7 φωτοβολίδες ρε συ. Με πόσα χέρια τα έριχναν και οι δύο;

Νταξει ρε παιδια δεν μετραω το τελος.

Για να φτασουμε να χανει μια ομαδα και να μην κουνιεται φυλλο στο γηπεδο εχουμε ακομα.Ο τυπος παντως με την φωτοβολιδα την ακουσε λιγο..

Ρε Μάγκες Οκ χώμα η ομάδα αλλα Γιατί μπαίνουν γαυροι στο τοπικ ε όχι Δηλαδή αυτο δεν το δέχομαι και είναι κρίμα να με κάνουν μπάν απο το φόρουμ

Ρε Μάγκες Οκ χώμα η ομάδα αλλα Γιατί μπαίνουν γαυροι στο τοπικ ε όχι Δηλαδή αυτο δεν το δέχομαι και είναι κρίμα να με κάνουν μπάν απο το φόρουμ

Έλα ντε, διαβατήριο έχουν και σουλατσάρουν εδώ μέσα? Και είναι και κρίμα να φας και ban για κάτι για το οποίο φταίνε οι γαύροι :lol:

Ο χειροτερος παναθηναικος τα τελευταια χρονια.Τετοιο χαλι καιρο ειχα να δω.Τους εκανε πλακα ο παπαλουκας και ο νεστεροβιτς,και εμεις δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα.Επιθετικη λειτουγια μηδεν.Ευθυνη στην ηττα φερνει και η διακοπη,αλλα οπως και να εχει ,μεσα στο οακα ,με τοσους χιλιαδες φιλαθλους,εβαλε μονο 60 ποντους.60 ποντους μεσα στο οακα.Αν δεν ηταν και ο νικολας ,ποσους θα βαζαμε?

Ενταξει ειναι αστειο να λεμε οτι φταιει η διακοπη.Απλα μπορεις να πεις οτι σε αυτο το ματς που πηγαινε ποντο ποντο δεν κανεις τετοιες **λακιες.Με την ομαδα δλδ στα κατω της της **μας την ψυχολογια και συ μαυτα που κανεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...