Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικο ειναι να θυμωνει ο Λετο για το ξυλο που τρωει, αυτο δε σημαινει οτι ειναι και εξυπνες οι αντιδρασεις του. Αν το θεμα το διαχειριζοταν οπως ο Καραγκουνης και κιτρινες θα παιρνανε οι αντιπαλοι και ανετος και ωραιος θα ηταν με τα μαρκαρισματα.

Τωρα το μονο που καταφερνει ειναι να ζαλιζει τα ουμπαλα του εκαστοτε διαιτητη, να γινεται αντιπαθητικος και στο τελος να τρωει αυτος τις κιτρινες αντι για τους αντιπαλους που απο την ολη φαση βγαινουν "κυριοι" απεναντι στον τσαμπουκαλεμενο και κακο της υποθεσης. Ακομα και ο καλυτερος διαιτητης του κοσμου ειναι αυτονοητο οτι λειτουργει ΚΑΙ με το συναισθημα κατα τη διαρκεια του αγωνα, ποσο μαλλον οι Ελληνες βοσκοι που πανε και σφυριζουν.

Αλλο πραγμα το οτι εχει λογο να θυμωνει και αλλο πραγμα το αν διαχειριζεται εξυπνα η χαζα τον θυμο του και πολυ περισσοτερο αλλο πραγμα αν η ομαδα κερδιζει η χανει απο ολη αυτην την συμπεριφορα.

Κι εγω εχω λογο να πλακωσω στα μπουκετα εναν που προσπερναει παρανομα και ειναι μεσα στο ρευμα μου και κοντευει να με σκοτωσει, η να τον πλευρισω και να τον χτυπησω με το αμαξι μου για να κατεβουμε κατω να τις παιξουμε "αφου εχω δικιο", αλλα στοιχειωδης εξυπναδα δεν εβλαψε ποτε.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επιμενετε να ζητατε απο καποιον που μπηκαν στο σπιτι του, να μην σπασει το ποδι του ληστη

Πρωτον, δεν γινεται να πρηζουμε τον Λετο και να μην πρηζουμε πρωτα αυτους που τον αφηνουν να τρωει αδυσωπητο ξυλο

Δευτερον, τι ακριβως εχει κανει ο Λετο? Εχει χτυπησει καποιον?Εχει ριξει μπουκετο?

Γιατι κανετε λες και σε καθε κλωτσια σηκωνεται και τις παιζει στον αλλο

Λοιπον, ο Λετο κανει κακο στον εαυτο του και την ομαδα επειδη χανει την αυτοσυγκεντρωση του αλλα μεχρι εκει. Ας ειχαμε διοικησει, να επρηζε κανενα παπαρι, να μην επεφτε η κλωτσια συννεφο και θα σου ελεγα εγω ποσο ψυχραιμος θα ηταν ο Λετο

Δηλαδη ο Τζιμπουρ δεν μανουριαζει? Ο Μιραλας δεν μανουριαζει? Λογικα πραγματα ειναι αυτα οταν τρως κλωτσες

Δημοσ.

Συμφωνω με τον midi miliz αλλα ο ανθρωπος τρωει πολυ ξυλο κ πολλα μπινελικια,αν προσεξατε χτες ολο κατι του ψυθιριζανε στο αυτι,φαντασου να ρχεται το καθε πληρωμενο παιχτακι του παραρτηματος κ να σου βριζει τη μανα κ το πατερα.

Ποσο να κρατηθεις?

Διαστημικος ο οσφπ χτες, αυτη ειναι μπαλα. :D

Δημοσ.

Εγώ ένα δεν καταλαβαίνω.

Ρε φίλε λέτο, περνάς την μπάλα και σου απλώνει το ποδάρι. Οκ, δεν θέλεις να κηνυγήσεις όρθιος τη φάση, θέλεις το πέναλτι.

Δεκτό. Συνέχισε την πορεία σου και θα σε ανατρέψει. Τι μου πηδάς πριν σε αγγίξει? Όχι να μην του δώσει πέναλτι. Να του δώσει φάπα.

Και μιας και είπα λέτο, τον ξέρουνε όλοι και εκμεταλλεύονται ότι μανουριάζει. Αν καθότανε λίγο ήσυχος θα είχανε πάρει 5-6 κίτρινες όσοι τον μαρκάρανε. Αντ'αυτού δίνει δικαιώματα ακόμα και να τον αποβάλει κάποιος "ευαίσθητος"...

Πόσο σωστός...

Επίσης όλοι όσοι υποστηρίζετε τον Λέτο, καλό θα ήταν να μπορούσατε να τον δείτε στο Φάληρο μέσα από το γήπεδο και το πώς κινείται όταν δεν έχει τη μπάλα. Μέχρι και αγκωνιά εκτός φάσης στον Αβραάμ τράβηξε τρέχοντας πάνω του.

Λογικό είναι να έχεις νεύρα όταν θεωρείς εαυτόν παιχτάρα και από τη Λίβερπουλ με βλέψεις για πρέμιερσιπ και μια θέση στους μπιανκοτσελέστε, φτάνεις να πλακώνεσαι με κάποιον Σανκαρέ κάποιου Άρη Θεσσαλονίκης.

Το trash talking είναι σπεσιαλιτέ του Αργεντίνου.

Δημοσ.

Ρε συ tool αυτό ακριβώς λέω. Τον έχουνε πάρει χαμπάρι ότι τσιμπάει και τον τσιγκλάνε.

Και δεύτερον, όχι δεν πρήζουμε καθόλου τον Λέτο.

1,90 95-100 κιλά και πολλά χρόνια σεντερ φορ, σε χαμηλό επίπεδο βέβαια.

Δε φαντάζεστε πόσες φορές έχω ακούσει, "πως να σου δώσω φαουλ αφού δεν πέφτεις?"

Αυτό είναι το σκεπτικό του διαιτητή, πως θα γίνει τώρα? Και ο Λέτο είναι πολύ γερό σκαρί και δεν καταλαβαίνει πολλά από κλωτσιές. Φαντάζομαι απάντηση σε στυλ "αφού δεν πόνεσες καθόλου τι θέλεις?"

Μπορούμε να συζητάμε για ώρες για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του άχρηστους-κατευθυνόμενους διαιτητέςαλλά αυτό δεν θα αλλάξει ότι ο Λέτο και μανουριάζει αμέσως και δίνει το δικαίωμα να τον αδικήσουνε.

Εγώ δεν λέω να γυρίσει και το άλλο μάγουλο. Ας μείνει όμως 1-2 φορές κάτω, να βγούνε αμέσως οι καρτούλες και θα δούμε μετά ποιος θα έχει νεύρα και πως θα τον ξαναμαρκάρουν...

Και ξαναλέω, η κλωτσιά που τρώει δεν έχει προηγούμενο. Δεν τον κατηγορώ. Θέλω να τον δω να ακολουθεί άλλον δρόμο όμως, αυτός δεν πιάνει

Δημοσ.

φιλε slimdata ο χαρακτηρας γενικα δυσκολα αλλαζει κ ειδικα σε τυπους σαν τον Λετο που λειτουργει πιο πολυ με το ενστικτο παρα με λογικη.

Δημοσ.

Επιμενετε να ζητατε απο καποιον που μπηκαν στο σπιτι του, να μην σπασει το ποδι του ληστη

Πρωτον, δεν γινεται να πρηζουμε τον Λετο και να μην πρηζουμε πρωτα αυτους που τον αφηνουν να τρωει αδυσωπητο ξυλο

Δευτερον, τι ακριβως εχει κανει ο Λετο? Εχει χτυπησει καποιον?Εχει ριξει μπουκετο?

Γιατι κανετε λες και σε καθε κλωτσια σηκωνεται και τις παιζει στον αλλο

Λοιπον, ο Λετο κανει κακο στον εαυτο του και την ομαδα επειδη χανει την αυτοσυγκεντρωση του αλλα μεχρι εκει. Ας ειχαμε διοικησει, να επρηζε κανενα παπαρι, να μην επεφτε η κλωτσια συννεφο και θα σου ελεγα εγω ποσο ψυχραιμος θα ηταν ο Λετο

Δηλαδη ο Τζιμπουρ δεν μανουριαζει? Ο Μιραλας δεν μανουριαζει? Λογικα πραγματα ειναι αυτα οταν τρως κλωτσες

Eιπαμε εχει δικιο να θυμωνει και να φορτωνει και να παιρνει αναποδες. Οχι ενα δικιο μονο, αλλα χιλια δικια. Ο καθε νορμαλ ανθρωπος που δεν πασχει απο ψυχολογικα θα θυμωνε οσο θυμωνει και ο Λετο.

Αυτο που λεμε ειναι οτι δε διαχιρειζεται εξυπνα το ολο θεμα με τα νευρα, με αποτελεσμα να κανει κακο στον εαυτο του πρωτιστως και κατα συνεπεια και στην ομαδα μερικες φορες. Παραλληλα κανει τους αντιπαλους προβοκατορες να τριβουν τα χερια τους και τους αντιπαλους προπονητες που τον ψιλιαζονται να δινουν σαφεις οδηγιες "νευριαστε τον Λετο, πειτε του για τη μανα του, τη γκομενα του κλπ".

Τα δε κορακια, οπως προανεφερα δεν ειναι ρομποτακια. Παιζει μεγαλο ρολο "η σχεση" παικτη-διαιτητη μεσα σε ενα 90λεπτο. Και ο Λετο απο τους 22 παιχτες μεσα στο γηπεδο, σιγουρα γινεται ο πιο αντιπαθητικος στον διαιτητη.

Να στο πω αλλιως.

ΔΕΝ ειναι δουλεια του Λετο και του καθε Λετο, μετα απο καθε μαρκαρισμα να απαιτει-υποδεικνυει με αυταρχικο και απαιτητικο υφος την καρτα.

Ας κατσει κατω να σφαδαζει απτους πονους, οπως κανουν ολοι κι ας αφησει το διαιτητη να κοψει το λαιμο του. Θα σφαδαζει μια απτους πονους, θα σφαδαζει το πολυ δυο, μετα θα τσιμπησει κιτρινη το κλαδευτηρι. Τωρα την κιτρινη την τρωει ο Λετο.

Αν εγω ειμαι τεχνικος PC και στηνω εναν υπολογιστη και ερθει ενα τσουτσεκι να μου πει μεσα στα νευρα, "ΡΕ προσεχε πως κουμπωνεις την μνημη μην κανεις καμια ζημια στο pc μου, προσεχε καλα!", ε σε πρωτη φαση θα τον αντιπαθησω. Αν στη συνεχεια μου ζητησει να του κανω καμια εκπτωση θα του παρε το τριτο το μακρυτερο και φαε και μια ομορφη υπερχρεωση γιατι μου τα ζαλισες.

Παιχνιδι ψυχολογιας ειναι, και ο Λετο δεν το διαχειριζεται σωστα. Γινεται αντιπαθητικος στους διαιτητες. Σκεψου οτι τον βλεπω εγω που ειμαι ΠΑΟ και με προβληματιζει πολυ, εως με νευριαζει καποιες φορες. Και ξερω ποσο ξυλο τρωει, αλλα και παλι...Ο Μεσι τι θα επρεπε να εχει κανει που εχει φαει το 300πλασια βρωμοξυλο απο τον Λετο? Και που στην τελικη ειναι και σουπερ βεντετα και εχει δικαιωμα να παει να διαμαρτυρηθει εντονοτατα.

Δημοσ.

Από την στιγμή που όποιος θέλει και οπότε θέλει μπορεί να βάλει 15 μύρια και να πάρει τις μετοχές, η ιστορία με τον Τσάκα μπορεί να τραβήξει όσο θέλει αυτός.

Δηλαδή αν έρθει ο Τσακας σε ένα μήνα με τα λεφτά στο χέρι ο Τζιγκερ θα πει όχι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...