Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε ρε παιδί μου με τον Οφη να το δεχτώ. Αλλά με τον Εργοτελη δεν το δέχομαι.

Απάντησε μου όμως ειλικρινά, αν είχαν δοθεί αυτά τα 3 στον Ολυμπιακο θα είχαμε εκπομπές και δικαστήρια ναι η όχι?

Ναι αλλά θα ήταν δικαιολογημένα γιατί έχουμε και κακό προηγούμενο. Η μεγάλη ομάδα παίρνει και τα σφυρίγματα, αυτό ισχύει παντού.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αντε ρε παιδί μου με τον Οφη να το δεχτώ. Αλλά με τον Εργοτελη δεν το δέχομαι.

Απάντησε μου όμως ειλικρινά, αν είχαν δοθεί αυτά τα 3 στον Ολυμπιακο θα είχαμε εκπομπές και δικαστήρια ναι η όχι?

Τα χρόνια του Στελλάρα του Αλόγου και των άλλων είχαμε;

Δημοσ.

Και δηλαδή μέχρι πότε το Οφσάιντ του Κατσουρανη θα καλύπτει όλα τα άλλα? Για να ξέρουμε.

Μεχρι και την επομενη 20ετια .+-

Δημοσ.

Και δηλαδή μέχρι πότε το Οφσάιντ του Κατσουρανη θα καλύπτει όλα τα άλλα? Για να ξέρουμε.

Βασικα δεν πληρωνεις μονο το οφσαιντ του κατσουρανη..Πληρωνεις πχ κατι πεναλτυ με τον ντουνου στον 95 τοτε που καποιοι ευπνοι λεγανε πχ βλεπω το χερι στην πλατη του δυναμομετρο δεν εχω αλλα βλεπω πεναλτυ.

Δημοσ.

Βουτιές που θα ζήλευε και ο Καραγκουνης είναι μην λέμε και ότι θέλουμε. Ειδικά με τον Εργοτελη είναι μαμησε τα. Δες στο 2:50 :lol:

Αμα δινόντουσαν στον Ολυμπιακο αυτά θα είχε γίνει πανικός...

Πλακα μου κανεις για Εργοτελη?

Αφενος να μην πω το κλασσικο γαυροεπιχειρημα (βλ. οφσαιντ Τζιμπουρ με Παναιτωλικο, περσυ με Τριπολη στο 3-0) οτι μιλαμε τωρα για "πεναλτυ με σκορ 3-0, ε, προφανως ειναι προβοκατσια για να μας εκθεσει". Αυτα ειναι γελοιοτητες και δεν μαρεσει να τα χρησιμοποιω

Αλλα δεν ειναι πεναλτυ? Δηλαδη τι βρισκει ο αμυντικος, μπαλα?

Σας ξεφευγουν μου φαινεται

Δημοσ.

Πλακα μου κανεις για Εργοτελη?

Αφενος να μην πω το κλασσικο γαυροεπιχειρημα (βλ. οφσαιντ Τζιμπουρ με Παναιτωλικο, περσυ με Τριπολη στο 3-0) οτι μιλαμε τωρα για "πεναλτυ με σκορ 3-0, ε, προφανως ειναι προβοκατσια για να μας εκθεσει". Αυτα ειναι γελοιοτητες και δεν μαρεσει να τα χρησιμοποιω

Αλλα δεν ειναι πεναλτυ? Δηλαδη τι βρισκει ο αμυντικος, μπαλα?

Σας ξεφευγουν μου φαινεται

Ρε συ θα με τρελάνεις? Βρίσκει κανείς τον Λετο? Βουτάει πριν καν γίνει το τάκλιν. Δες πάλι τα ριπλέι.

Τέλος πάντων δεν έχει σημασία, απλά το να βγαίνετε φέτος και να μιλάτε για διαιτησία είναι λίγο τραγικό...

Δημοσ.

Για διαιτησία ο επίσημος Ο.Σ.Φ.Π. μιλάει φέτος. Έβαλε και ντελάλη.

Και για εσάς τελικά φέτος η διαιτησία είναι 50-50 η όχι? Έχετε αποφασίσει?

Δημοσ.

Αν δεν ματωσει ο παικτης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.Τα ειπαμε αυτα

Μιλαμε για καθαροτατο πενλατυ ,ορισμος,αλλα καποιοι δεν βλεπουν.

Αν λες για εμένα, δεν μιλάω για το σημερινό.

Στο σημερινό ήμουν ο πρώτος που είπα ότι είναι πέναλτι, πολύ πριν το διαβάσετε από τα site.

Δημοσ.

καλα ρε πατε καλα? μιλατε για πεναλτυ του εργοτελη, που εγω που ειμαι εργοτελης το προσπερασα, μια και ηταν το χειροτερο παιχνιδι της ομαδας μου και ειχαμε φαει 3 μπαλακια?? ελεος...

Δημοσ.

καλα ρε πατε καλα? μιλατε για πεναλτυ του εργοτελη, που εγω που ειμαι εργοτελης το προσπερασα, μια και ηταν το χειροτερο παιχνιδι της ομαδας μου και ειχαμε φαει 3 μπαλακια?? ελεος...

Ο λόγος για το πέναλτι στον Εργοτελη έγινε από μια φράση ενός παναθηναϊκού ότι όλα τα πέναλτι που έχει πάρει φέτος είναι κανονικά. Δεν είπε κανείς ότι επηρέασε το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Καθαρο ηταν το χτεσινο, το να λεμε γι αλλα δεν εχει νοημα.

Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι η ομαδα εχει πεσει τελευταια, απο το ματς στο καραισκακη και μετα. Ισως να βγει η κουραση απο τη προετοιμασια που εγινε νωρις κ η ελλειψη παγκου

Αυτον τον Κλειτον τι τον βαζει βασικο?? Θα μου πεις κι ο Ρουντολφ χτες δεν ξταν καλος, αλλα ας του φωσει παιχνιδια..

android.png

Δημοσ.

Του ελαφάκι του φάνηκε πως του λείπουν παιχνίδια στην κούρσα που έκανε. Έπρεπε να φύγει ποιο μπροστά.

Το να κάνει κοιλιά η ομάδα είναι απόλυτα λογικό και όλοι το περίμεναν. Το θέμα είναι αν θα αντέξει με 11~12 παίκτες μέχρι την διακοπή (που ίσως ενισχυθεί).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...