firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Για ξανα δες τα. Εργοτελη και Οφη δεν υπάρχει πεναλτι. Αν θυμάμαι και με κερυκρα δεν ήταν, πρώτη αγωνιστική. 3 σου είπα μανι μανι... Κανένα φετινό πέναλτι του Παναθηναϊκού δεν ήταν εκτός κανονισμού. Κανένα. Μπερδεύετε τον κανονισμό, με το τι θα ήταν "σωστό".
DKNI Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Νταξ, από την στιγμή που περνάει την μπάλα ο μπαLeto δεν γίνεται να μην του γίνει πεναλτι. Απλά κανει πολύ fake βουτιά και κακοφαίνεται Aυτο που κανει το συναντας απο 5χ5 μεχρι τελικο ΤΛ Αφηνει το σωμα του μπροστα και με ορμη και ανοιγει την μπαλα, στην ουσια καθε προσπαθεια ανακοπης ειναι πεναλτυ. Εκει ο αμυντικος ή ψαρωνει, βαζει ποδι και τον ριχνει ή ρισκαρει να προλαβει την μπαλα με αντισταθμισμα να πεσει μονος του και να παρει κιτρινη Δεν καταλαβαινω τοση συζητηση γυρω απο ενα πεναλτυ το οποιο ειναι 100% @firewalker Αμα ηταν φατσα με το τερμα, απλα δεν θα εκανε την ιδια κινηση. Ειναι κλασσικες κινησεις στα ορια της περιοχης μπας και πεσεις σε τσοπανη αμυντικο, ε τι να κανουμε τωρα...
gchris7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κανένα φετινό πέναλτι του Παναθηναϊκού δεν ήταν εκτός κανονισμού. Κανένα. Μπερδεύετε τον κανονισμό, με το τι θα ήταν "σωστό". Μην επιμένεις, εκτίθεσαι. Με Εργοτελη στο 2:35 http://www.youtube.com/watch?v=qrVdeGgnJR4&feature=youtu.be&t=2m35s Με Κερυκρα στο 0:10 και Οφη στο 0:26 http://www.youtube.com/watch?v=WUvWaz0HMAg&feature=youtu.be&t=10s
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Καλα στο δευτερο βιντεο μονο τον τιτλο πως ειναι γραμμενος να δει κανεις, λυνεται στο γελιο. Μονο η ανορθογραφια του uploader αρκει για να καταλαβει κανεις οτι η θα δουμε ενα βιντεο 10χρονου γαυρου, η οτι θα δουμε βιντεο τυπου που αγνοει τους βασικοτερους κανονες της γλωσσας του, αλλα κανει "πολιτικη" και αρλουμπολογια απτο youtube για τα στημενα πρωταθληματα ξερωγω. Στο μεταξυ και η φαση στο 0¨10 και η φαση στο 0.26 ειναι πεναλτυ. Ειδικα στο 0.26 ο αμυντικος ενω εχει πεσει σηκωνει και το ποδι του για να σταματησει στα σιγουρα τον αντιπαλο.
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μην επιμένεις, εκτίθεσαι. Αν μου εξηγήσεις γιατί δεν είναι παραβάσεις, θα σε παραδεχτώ.
gchris7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει ρε παιδιά είπαμε, να υποστηρίξουμε τις ομάδες μας αλλά όχι και έτσι. Αν είναι αυτά πέναλτι... Ένας αντικειμενικός παναθηναικος δεν υπάρχει? Καλα στο δευτερο βιντεο μονο τον τιτλο πως ειναι γραμμενος να δει κανεις, λυνεται στο γελιο. Σορρυ αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν τα βρηκα πουθενά αλλου
kirileman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ένας αντικειμενικός παναθηναικος δεν υπάρχει? Εγώ που είναι γνωστό ότι είμαι αντικειμενικός βάζελος, τα βλέπω και τα δυο πέναλτυ. Και είμαστε και offtopic. Οπότε, αφού θα σβηστούν που θα σβηστούν, πάρτε και μια φωτογραφία του Νο1 να γουστάρουμε!
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Είδες που δεν ξέρεις τι είναι πέναλτι; Έπρεπε να δοθούν όλα; Όχι, και το έχω ξαναπεί. Δεν μου αρέσει αυτός ο κανονισμός. Έπρεπε να προστατεύει και τον αμυντικό λίγο. Τρομερά δύσκολα όμως. Από την στιγμή που θα σου περάσει την μπάλα, τον βρεις και πέσει κάνοντας και κολοτούμπες ακόμη... Το εκβιάζουν το πέναλτι σε μερικές περιπτώσεις. Εννοείτε, ξέρουν και το κάνουν. Αλλά...
Anubis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει ρε παιδιά είπαμε, να υποστηρίξουμε τις ομάδες μας αλλά όχι και έτσι. Αν είναι αυτά πέναλτι... Ένας αντικειμενικός παναθηναικος δεν υπάρχει? Σορρυ αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν τα βρηκα πουθενά αλλου Με κερκυρα συμφωνω ειναι για γελια με ΟΦΗ κανει το κλασσικο αρχιζει και βουταει αλλα ο μαλακας τον βρισκει. Το σημερινο ειναι πεντακαθαρο. Επισης στο πεναλτυ να θυμησω δεν υπαρχει πλεονεκτημα πεσει δεν πεσει.
gchris7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ που είναι γνωστό ότι είμαι αντικειμενικός βάζελος, τα βλέπω και τα δυο πέναλτυ. Και είμαστε και offtopic. Οπότε, αφού θα σβηστούν που θα σβηστούν, πάρτε και μια φωτογραφία του Νο1 να γουστάρουμε! Βρε άνθρωπε, ξεκολλά με το σημερινό, δεν λέω για αυτό και εγώ πέναλτι λέω ότι είναι σημερα. Με κερκυρα συμφωνω ειναι για γελια με ΟΦΗ κανει το κλασσικο αρχιζει και βουταει αλλα ο μαλακας τον βρισκει. Το σημερινο ειναι πεντακαθαρο. Επισης στο πεναλτυ να θυμησω δεν υπαρχει πλεονεκτημα πεσει δεν πεσει. Το σημερινό είναι πέναλτι αλλά παιδιά τα αλλά 3 που δίνω παραπάνω δεν είναι. Μην τρελαθούμε κιόλας.
kirileman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Βρε άνθρωπε, ξεκολλά με το σημερινό, δεν λέω για αυτό και εγώ πέναλτι λέω ότι είναι σημερα. Με την Κέρκυρα δεν ήταν για προφανείς λόγους. Τα άλλα που λες τα βλέπω πέναλτυ.
Anubis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Με την Κέρκυρα δεν ήταν για προφανείς λόγους. Τα άλλα που λες τα βλέπω πέναλτυ. Περιέργως συμφωνούμε.
gchris7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Με την Κέρκυρα δεν ήταν για προφανείς λόγους. Τα άλλα που λες τα βλέπω πέναλτυ. Βουτιές που θα ζήλευε και ο Καραγκουνης είναι μην λέμε και ότι θέλουμε. Ειδικά με τον Εργοτελη είναι μαμησε τα. Δες στο 2:50 Αμα δινόντουσαν στον Ολυμπιακο αυτά θα είχε γίνει πανικός...
kirileman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Βουτιές που θα ζήλευε και ο Καραγκουνης είναι μην λέμε και ότι θέλουμε. Ειδικά με τον Εργοτελη είναι μαμησε τα. Δες στο 2:50 Αμα δινόντουσαν στον Ολυμπιακο αυτά θα είχε γίνει πανικός... Αφού ρε συ σε ορισμένες περιπτώσεις οι αμυντικοί απλώνουν και τα δυο τους τα κουλά (και τα σηκώνουν) για να σιγουρευτούν ότι θα υπάρξει επαφή, ο διαιτητής σου φταίει ή τα ντυμένα ξύλα στις άμυνες;
gchris7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αφού ρε συ σε ορισμένες περιπτώσεις οι αμυντικοί απλώνουν και τα δυο τους τα κουλά (και τα σηκώνουν) για να σιγουρευτούν ότι θα υπάρξει επαφή, ο διαιτητής σου φταίει ή τα ντυμένα ξύλα στις άμυνες; Αντε ρε παιδί μου με τον Οφη να το δεχτώ. Αλλά με τον Εργοτελη δεν το δέχομαι. Απάντησε μου όμως ειλικρινά, αν είχαν δοθεί αυτά τα 3 στον Ολυμπιακο θα είχαμε εκπομπές και δικαστήρια ναι η όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις