alexis333 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στις 11/12/2011 στις 6:31 ΜΜ, nikos21aek είπε Τον επόπτη που είναι προς το τέρμα που βαράει η Κέρκυρα πως τον λένε;Πότε τον πήρατε;Ωραίο παιχτάκι.Τίποτα δεν έχει αφήσει να περάσει.Και παίζετε με τον Αβραάμ τόσο καιρό πίσω; Ναι οντως .. Τον εχουμε παρει δανεικο με οψιον αγορας ... Μαλον θα τον αγορασουμε ομως ... Κανει καλα παιχνιδια ... :-D
green gordon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν χρειαζονται εποπτη φιλικο παιζουν παντα στην κερκυρα.
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στις 11/12/2011 στις 6:03 ΜΜ, Stavrakas13 είπε Δεν μιλαω για τα πεναλτυ του ολυμπιακου,αν ηταν θα ρωτουσα στο δικο τους νημα. Ρε Νικο βρες ενα πεναλτυ φετος που πηραμε και ηταν μουφα περα απο αυτο που λες για σημερα.Ενταξει ξερω πρεπει με καποιο τροπο να δικαιλογησεις την αμπαλοσυνη της ομαδας σας και να φερεις στο παιχνιδι την "ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ" αλλα λιγο πιο διακριτικα. Τι να σου πω ρε φίλε.Μακάρι να σταματήσετε να τα παίρνετε τόσο εύκολα τα πέναλτι να σου έλεγα ποιανής ομάδα είναι η αμπαλοσύνη.Δεν σας φοβάμαι πάντως.Η ομάδα σας έχει ήδη κλατάρει με τους παλαίμαχους και δεν μπορεί να τρέξει ούτε 5 λεπτά και να βγάλει φάση στον Πανιώνιο.Αν συνεχίσετε έτσι 5οι θα βγείτε στο τέλος.Σε λίγο δεν θα μπορείτε ούτε στην περιοχή να μπείτε για να κερδίζετε πέναλτι.Λογικά θα σας περάσει και ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος.
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά πέναλτι ήταν. Απλά πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός και να μην δίνονται.
yakuza Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μούφα πέναλτι Ωραία η βουτιά του μπαλέτο παντως
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Νικο δεν θα σου ξαναζητησω να μου δωσεις φασεις με μουφα πεναλτυ γιατι προφανως δυσκολευεσαι να βρεις και μιλας αοριστα.Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να μην τα παρουμε οταν ειναι,βεβαια ουτε ειναι λογικο να γενικολογεις.Και τελος λογικο ειναι καποια στιγμη να κλαταρει και η ομαδα μιας και παιζουμε με ΜΙΑ 11αδα απο την αρχη του πρωταθληματος.
gchris7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Νταξ, από την στιγμή που περνάει την μπάλα ο μπαLeto δεν γίνεται να μην του γίνει πεναλτι. Απλά κανει πολύ fake βουτιά και κακοφαίνεται
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μιλαω για το σημερινο πεναλτυ,το οποιο και δεν εχω δει ακομα αρα δεν εχω αποψη,μιλαω για την ταση που υπαρχει να βγαζουν ΟΛΑ τα δικα μας πεναλτυ μουφα με μοναδικο(παραλογο)επιχειρημα οτι "παιρνουμε συνεχεια πεναλτυ".
kirileman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στις 11/12/2011 στις 6:59 ΜΜ, gchris7 είπε Νταξ, από την στιγμή που περνάει την μπάλα ο μπαLeto δεν γίνεται να μην του γίνει πεναλτι. Απλά κανει πολύ fake βουτιά και κακοφαίνεται Πού φαίνεται; Και στο ριπλέυ που είδα 2 φορές, πάλι πέναλτυ φαίνεται. Δε γίνεται να μην το δώσεις.
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το έχω ξαναπεί. Δεν πρέπει να δίνουν τέτοια πέναλτι οι διαιτητές. Πρέπει να αλλάξουν τον κανονισμό. Ξέρει ο επιθετικός πως αν περάσει την μπάλα και του απλώσουν πόδια που τον ακουμπάνε κατά 90% είναι πέναλτι. Έκανε την "βλακεία" ο αμυντικό ο άλλος το "έπιασε" έπεσε. Θα έπεφτε αν ήταν φάτσα με το τέρμα; Κατά πάσα πιθανότητα όχι. Π.χ. στην τελευταία φάση του Λέτο νομίζω πως ο τέρμας τον βρήκε στο πόδι. Αν έπεφτε ήταν πέναλτι.
gchris7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στις 11/12/2011 στις 7:01 ΜΜ, Stavrakas13 είπε Δεν μιλαω για το σημερινο πεναλτυ,το οποιο και δεν εχω δει ακομα αρα δεν εχω αποψη,μιλαω για την ταση που υπαρχει να βγαζουν ΟΛΑ τα δικα μας πεναλτυ μουφα με μοναδικο(παραλογο)επιχειρημα οτι "παιρνουμε συνεχεια πεναλτυ". Είναι και πολλά παναθεματα, που να τα θυμάσαι όλα. Με εργοτελη και οφη δεν ήταν αν θυμάμαι καλά Στις 11/12/2011 στις 7:02 ΜΜ, kirileman είπε Πού φαίνεται; Και στο ριπλέυ που είδα 2 φορές, πάλι πέναλτυ φαίνεται. Δε γίνεται να μην το δώσεις. Μα αυτό λέω και εγώ.
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κανένα φετινό πέναλτι του Παναθηναϊκού δεν ήταν εκτός κανονισμού. Κανένα.
green gordon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το να μιλας με γαυρους για διαιτησια,αλλα και για ποδοσφαιρο γενικοτερα ειναι βιτσιο. Ειναι σαν να μιλας σε αποφοιτο δημοτικου για τη θεωρια της σχετικοτιτας.
kirileman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στις 11/12/2011 στις 7:19 ΜΜ, green gordon είπε Το να μιλας με γαυρους για διαιτησια,αλλα και για ποδοσφαιρο γενικοτερα ειναι βιτσιο. Ειναι σαν να μιλας σε αποφοιτο δημοτικου για τη θεωρια της σχετικοτιτας. Ώριμο!
gchris7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στις 11/12/2011 στις 7:13 ΜΜ, firewalker είπε Κανένα φετινό πέναλτι του Παναθηναϊκού δεν ήταν εκτός κανονισμού. Κανένα. Για ξανα δες τα. Εργοτελη και Οφη δεν υπάρχει πεναλτι. Αν θυμάμαι και με κερυκρα δεν ήταν, πρώτη αγωνιστική. 3 σου είπα μανι μανι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις