Anubis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα άλλα είδαν τα ματάκια μου Anubis. Εμενα παλι τα ματακια μου στο πρωτο ματς ειδαν ενα σλουκα να τιναζεται 2-3 φορες χωρις καν να τον ακουμπησει ο διαμαντιδης...Το ειδες αυτο η μηπως βλεπεις αυτο που σε συμφερει μονο? Γιατι και εγω σημερα ειδα μονο ενα φαουλ και τον (και καλα) μπασκεμπολιστα ταπουτο να πουλαει μαγκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τι εγινε ρε παιδια με τον ΔΔ;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 ΥΓ. Για το Χοψωνιδη τι? Δε σε επιασα. Λινκ. 109-55 τον Πανιωνιο στο μπασκετακι με τραυματιες Ντρου και Μαριτς. Θα το αλωσει ο Χωψονιδης το ΟΑΚΑ ομως... Εξαλλου "ειχε κινητρο" το παιδι οταν πηγαινε στον γαυρο Και μιας και βρισκομαι εκτος Ελλαδος, δωστε του και απο μενα χαιρετισμους οσοι τυχεροι βρεθειτε στο γηπεδο την Τεταρτη http://www.insomnia.gr/topic/289088-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82/page__st__19840 Τι πίστεψες δηλαδή, ότι εξαφανίστηκαν όλα τα παλιά posts, επειδή αλλάξαμε thread? Εμενα παλι τα ματακια μου στο πρωτο ματς ειδαν ενα σλουκα να τιναζεται 2-3 φορες χωρις καν να τον ακουμπησει ο διαμαντιδης...Το ειδες αυτο η μηπως βλεπεις αυτο που σε συμφερει μονο? Γιατι και εγω σημερα ειδα μονο ενα φαουλ και τον (και καλα) μπασκεμπολιστα ταπουτο να πουλαει μαγκια Εγώ είδα έναν speaker να προσπαθεί να καλύψει τον ΔΔ για τις μαγκιές του και μια διαιτησία να προσπαθεί να δώσει το παιχνίδι στον ΠΑΟ με το έτσι θέλω. Τπτ λιγότερο, τπτ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/289088-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82/page__st__19840 Τι πίστεψες δηλαδή, ότι εξαφανίστηκαν όλα τα παλιά posts, επειδή αλλάξαμε thread? Εγώ είδα έναν speaker να προσπαθεί να καλύψει τον ΔΔ για τις μαγκιές του και μια διαιτησία να προσπαθεί να δώσει το παιχνίδι στον ΠΑΟ με το έτσι θέλω. Τπτ λιγότερο, τπτ περισσότερο. Δε με νοιαζει τι κανει ο σπικερ. Τι γινεται στην νετ στα ματς του ποδοσφαιρικου ολυμπιακου το εχεις δει? Και γιατι χρειαζοταν το παιχνιδι ο παο θα μας εξηγησεις? Ο αλλος ειχε γινει μπατζαρι εκτος αν δεν το προσεξες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Πριν παρα πολυ καιρο σε thread της Εθνικης ομαδας ειχα γραψει για τον χαρακτηρα του Διαμαντιδη.Χαιρομαι που συνεχιζει να με δικαιωνει σχεδον σε καθε αγωνα.Βεβαια μου εχουν σφυριξει οτι και στην προσωπικη του ζωη ειναι ακομη πιο "δυστροπος" οποτε καμια εκπληξη δεν μου προξενει η συμπεριφορα του στο παρκε.Κριμα. Ολεεεε δικαιωθηκες!! Απαγορευεται ενας αθλητης ο οποιος τυχαινει να ειναι και αυτος ανθρωπος (ετσι δεν ειναι?) να εχει ασχημες στιγμες στην καριερα του?Φυσικα οχι. Επισης ολοι εσεις που μιλατε για τον Διαμαντιδη θυμοσαστε να ποσταρετε μονο οταν συμβει κατι "ανηθικο".Μετρημενες φορες δηλαδη.Τον υπολοιπο καιρο απλα σας ψαχνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αντρεα δεν απαγορευεται καθολου. Και ουτε κανενας θα ασχολιοταν με τον ΔΔ εαν ολη η ελληνικη δημοσιογραφικη πιατσα που πουλαει εκδουλευση στους Γιαννακοπουλους και την Καε Παο, δεν προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ο ΔΔ ειναι κατι σαν αγιος ενα πραμα.. Ματια εχουμε και βλεπουμε. Ευτυχως. Οσο για τον σπικερ που λεει σε καποια φαση "θα επρεπε οι παικτες του Αρη να σεβαστουν την ιστορια του ΔΔ", ε δεν ξερω τι καπνισε για να το πει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ολεεεε δικαιωθηκες!! Απαγορευεται ενας αθλητης ο οποιος τυχαινει να ειναι και αυτος ανθρωπος (ετσι δεν ειναι?) να εχει ασχημες στιγμες στην καριερα του?Φυσικα οχι. Επισης ολοι εσεις που μιλατε για τον Διαμαντιδη θυμοσαστε να ποσταρετε μονο οταν συμβει κατι "ανηθικο".Μετρημενες φορες δηλαδη.Τον υπολοιπο καιρο απλα σας ψαχνουμε. Φυσικα και δικαιωθηκα διοτι προκειται για μεγαλο αληταρα.Το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι καποιοι προσπαθουν να τον περασουν χρονια τωρα ως παιδι "ηθικο",με "εξαισιο" χαρακτηρα και αλλα τετοια γραφικα.Εσυ θεωρεις "μετρημενες φορες" τις καμια 15αρια που εχει κανει τσαμπουκα και δεν ξερω και ποσες αλλες φορες μεσα στο παιχνιδι ειναι απλα εριστικος? Επισης μεσα σε αυτο ειδικα το γηπεδο θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος και ειδικοτερα απεναντι στην ομαδα που αντιμετωπιζε σημερα.Το οτι σημερα βγαζει εκατομμυρια ενα λιθαρακι εχει βαλει και ο Αρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αντρεα δεν απαγορευεται καθολου. Και ουτε κανενας θα ασχολιοταν με τον ΔΔ εαν ολη η ελληνικη δημοσιογραφικη πιατσα που πουλαει εκδουλευση στους Γιαννακοπουλους και την Καε Παο, δεν προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ο ΔΔ ειναι κατι σαν αγιος ενα πραμα.. +ΑΠΕΙΡΟ!!! Ετσι ειναι και συμφωνω με χιλια!!Και αποτι φαινεται εσυ το χεις καταλαβει...ενω αλλοι αποτι φαινεται το παραμυθι περι "αγιων" το ειχαν φαει για τα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αντρεα δεν απαγορευεται καθολου. Και ουτε κανενας θα ασχολιοταν με τον ΔΔ εαν ολη η ελληνικη δημοσιογραφικη πιατσα που πουλαει εκδουλευση στους Γιαννακοπουλους και την Καε Παο, δεν προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ο ΔΔ ειναι κατι σαν αγιος ενα πραμα.. Ματια εχουμε και βλεπουμε. Ευτυχως. Οσο για τον σπικερ που λεει σε καποια φαση "θα επρεπε οι παικτες του Αρη να σεβαστουν την ιστορια του ΔΔ", ε δεν ξερω τι καπνισε για να το πει αυτο. Αν ελεγε ακριβως το ιδιο για τον παπαλουκα δεν θα ειχε δικιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φυσικα και δικαιωθηκα διοτι προκειται για μεγαλο αληταρα. Τα παραλες. Αν εισαι ολυμπιακος ομως μπορω να σε δικαιολογησω μεχρι ενα σημειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τι να ελεγε δηλαδη? Να εσπρωχνε και να πουλουσε τσαμπουκα ο Παπαλουκας και ο αντιπαλος να επρεπε να σεβαστει την ιστορια του?? btw μιας που τον ανεφερες, ο σπικερ στο ΟΣΦΠ-Βαλενθια λεει σε καποια φαση: "Ο Παπαλουκας δειχνει να μπορει να προσφερει στην ομαδα του, ακομη και σ αυτη την ηλικια..¨"!! Σαν να μη μιλαμε δηλαδη για τον πρωτο σε ασιστς/κλεψιματα στην ιστορια της Ευρωλιγκας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη εσενα σε προσεβαλε ο σπικερ του οσφπ βαλενθια? Δηλαδη δεν ητανε 5 χρονια πριν καλυτερος ο παπαλουκας? Η ο παπαλουκας ας πουμε δεν εχει μια ιστορια ειναι ο καθε τυχαρπαστος να φανταστω σαν τον ταπουτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φυσικα και δικαιωθηκα διοτι προκειται για μεγαλο αληταρα.Το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι καποιοι προσπαθουν να τον περασουν χρονια τωρα ως παιδι "ηθικο",με "εξαισιο" χαρακτηρα και αλλα τετοια γραφικα.Εσυ θεωρεις "μετρημενες φορες" τις καμια 15αρια που εχει κανει τσαμπουκα και δεν ξερω και ποσες αλλες φορες μεσα στο παιχνιδι ειναι απλα εριστικος? Επισης μεσα σε αυτο ειδικα το γηπεδο θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος και ειδικοτερα απεναντι στην ομαδα που αντιμετωπιζε σημερα.Το οτι σημερα βγαζει εκατομμυρια ενα λιθαρακι εχει βαλει και ο Αρης. Όσο γελοίο ακούγεται να τον λένε άγιο, άλλο τόσο γελοίο ακούγεται να τον λένε αληταρά.. Αν προσπαθούσες να βρεις λίγο δίκιο, το έχασες. Απλά έβγαλες εμπάθεια.. Επίσης, επειδή νωρίτερα είπες κάτι για τον άθλιο διαμαντίδη στην προσωπική του ζωή, απλά ή μεγάλο παραμύθι έβγαλες ή κάποιοι σε κοροιδεύουνε χοντρά. Και αυτό δεν στο λέω επειδή μου το είπε ο φίλος του κουμπάρου του ξαδέρφου του κουνιάδου του περιπτερά του. Στο λέω επειδή εγώ τον ξέρω. Ας αφήσουμε τα σότα λοιπόν.... edit: Και δεν κατάλαβα, τι χρωστάει στον άρη ο διαμαντίδης......................???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Όσο γελοίο ακούγεται να τον λένε άγιο, άλλο τόσο γελοίο ακούγεται να τον λένε αληταρά.. Αν προσπαθούσες να βρεις λίγο δίκιο, το έχασες. Απλά έβγαλες εμπάθεια.. Επίσης, επειδή νωρίτερα είπες κάτι για τον άθλιο διαμαντίδη στην προσωπική του ζωή, απλά ή μεγάλο παραμύθι έβγαλες ή κάποιοι σε κοροιδεύουνε χοντρά. Και αυτό δεν στο λέω επειδή μου το είπε ο φίλος του κουμπάρου του ξαδέρφου του κουνιάδου του περιπτερά του. Στο λέω επειδή εγώ τον ξέρω. Ας αφήσουμε τα σότα λοιπόν.... edit: Και δεν κατάλαβα, τι χρωστάει στον άρη ο διαμαντίδης......................???? Αφου δεν χρωσταει τοτε να μπαινει σε καθε αγωνα και να βριζει τους νεαρους του Αρη.Με γεια του με χαρα του.Αν εσυ εκει κατω εχεις μεγαλωσει βλεποντας ετσι το μπασκετ και σου αρεσουν αυτες οι συμπεριφορες απο παικτες του μπασκετ τοτε παω πασο.Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι που χαιρεσαι με το καταντημα του αθληματος στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αφου δεν χρωσταει τοτε να μπαινει σε καθε αγωνα και να βριζει τους νεαρους του Αρη.Με γεια του με χαρα του.Αν εσυ εκει κατω εχεις μεγαλωσει βλεποντας ετσι το μπασκετ και σου αρεσουν αυτες οι συμπεριφορες απο παικτες του μπασκετ τοτε παω πασο.Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι που χαιρεσαι με το καταντημα του αθληματος στην Ελλαδα. Φανταζομαι οι παικτες του Αρη ειναι καθε κυριακη στην εκκλησια ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις