Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πιστευεις οτι θα ξαναεμφανιστει ο Τσακας??

Κατι τετοια ακουω ... Οτι παει αυτος...

Εκανε την πλακα του και τωρα που εφτασε στο τελος της η ιστορια παει την κοπανησε ..

paparazzi_prosforatsakas.jpg

Δημοσ.

Κατι τετοια ακουω ... Οτι παει αυτος...

Εκανε την πλακα του και τωρα που εφτασε στο τελος της η ιστορια παει την κοπανησε ..

paparazzi_prosforatsakas.jpg

Δεν εχω ακουσει τιποτα.. Ουτε εχω διαβασει.. Τελευταια φορα που διαβασα κατι ηταν οταν θα πηγαινε για τελευταια φορα στη Τζεντα..

Δημοσ.

Ποσο ολμπιακο εχει γινει αυτο το site

http://www.sportdog....ine-mpartselona

<<Εμείς εδώ στον σκύλο δεν είμαστε πανηγυρτζήδες να xτυπάμε παλαμάκια συνέχεια, ούτε να κατασπαράζουμε με την πρώτη στραβή. Δεν τα κλείνουμε τα μάτια μας, λοιπόν.>>

αλλά.....

<<Μας ζάλισαν τόσο καιρό οι εφημερίδες για την Μπαρτσελόνα της Ελλάδας. Τον Παναθηναϊκό με το περιβόητο 4-6-0, που βγάζει μάτια και πόσο τεράστιος είναι ο Φερέιρα.>>

Εμείς δεν κατασπαράζουμε στην πρώτη στραβή αλλά μας ζαλίσατ. Νιαου

Δημοσ.

<<Εμείς εδώ στον σκύλο δεν είμαστε πανηγυρτζήδες να xτυπάμε παλαμάκια συνέχεια, ούτε να κατασπαράζουμε με την πρώτη στραβή. Δεν τα κλείνουμε τα μάτια μας, λοιπόν.>>

αλλά.....

<<Μας ζάλισαν τόσο καιρό οι εφημερίδες για την Μπαρτσελόνα της Ελλάδας. Τον Παναθηναϊκό με το περιβόητο 4-6-0, που βγάζει μάτια και πόσο τεράστιος είναι ο Φερέιρα.>>

Εμείς δεν κατασπαράζουμε στην πρώτη στραβή αλλά μας ζαλίσατ. Νιαου

Οπως το λεει,δεν κατασπαραζει με την πρωτη στραβη.χαχαχαχα

Καλα ,αμα βλεπατε το sportdog πριν ενα χρονο και το φετινο ,καταλαβαινετε οτι πλεον εχει παρει χρημα μπολικο και εχει γινει ολυμπιακο.Το κανανε και κοκκινο το site και το παιζουν και αντικειμενικοι.Πραγματικα δεν ειναι να διαβαζεις τις αποψεις απο δημοσιογραγφους σε καθε site.Δεν υπαρχει ενας αντικειμενικος,ενας ομως.Μονο ειδησεις διαβαζω και τιποτα παραπανω.

Σαπιλα πραγματικα.

Δημοσ.

Κανα νέο από τον Βλάση;

Τσάκας: Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις!

Την Πεμπτηα θα πει παλι την επομενη βδομαδα θα εχουμε νεοτερα..

Ο πριγκιπας εως τοτε θα ερθει στο παιχνιδι με τον Πανιωνιο αλλα παλι κατι θα συμβει και θα μας πει πως θα ερθει το αλλο ΣΚ οπου θα γινουν και οι ανακοινωσεις.

Και παει λεγοντας δλδ ...:-D

Δημοσ.

Τσάκας: Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις!

Την Πεμπτηα θα πει παλι την επομενη βδομαδα θα εχουμε νεοτερα..

Ο πριγκιπας εως τοτε θα ερθει στο παιχνιδι με τον Πανιωνιο αλλα παλι κατι θα συμβει και θα μας πει πως θα ερθει το αλλο ΣΚ οπου θα γινουν και οι ανακοινωσεις.

Και παει λεγοντας δλδ ...:-D

Κουμπαρος του μπατζανακη της συμπεθερας του Τσακα μου εκμυστηρευτηκε οτι 30 Φλεβαρη 2012 αναμενονται οι ανακοινωσεις, τα 15εκ και η ολοκληρωση του deal. Η πληροφορια διασταυρωνεται και απο φιλη αεροσυνοδο της Etihad που κανει το δρομολογιο Βενιζελος-Τζεντα καθε μερα και βρεθηκε στο ιδιο Boeing με τον Τσακα προχθες.

Υπομονη 2 μηνες και κατι μερουλες και εδω θα μαστε.

Δημοσ.

Ο ξεφτιλας ο Βαρδινογιαννης κανα τελεσιγραφο δε βαζει,αλλα συνεχιζεται να διασυρεται η ομαδα με τον Τσακα και τον καθε Τσακα.

Ενα καλο νεο για μενα ειναι οτι προβλεπεται επιστροφη του Καντε στην βασικη ενδεκαδα,για μενα ειναι αρκετα καλυτερος του Σαριεγκι που τον εχουμε φαει στη μαπα σε καθε ματς.

Επιτελους βλεπω επισης οτι υπαρχει βουληση να αποκτηθει ενας στοπερ εκτος απο φορ,βεβαια το χαμερ το ψαχνουμε απο το 2008 :devil:

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γαιτι βαζει βυντρα και εχει εξω τον μαρινο.Δεν μπορω να το καταλαβω.Οκ, θα βγαλει τον σαρριεγκι εξω,τι να το κανεις ομως οταν εχει τον βυντρα να κανει τα τσαφ?

Το εντομο σαρριγκι,εχω λιωσει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...